salariu bona

salariu bona | Autor: zepellina

Link direct la acest mesaj

Fetita mea acum nu mai este bebe, merge si la gradinita, femeia se ocupa si cu menajul usor in casa, dar vrea mereu mai mult. Ce salariu au bonele voastre?

zepellina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

7 milioane pentru un program de 10 ore pe zi de luni pana vineri, ocupandu-se de tot ce inseamna copil + mancare gatita pentru noi in fiecare zi

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

3 mil si juma', numai pt copil si spalat vase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Pret de Brasov: 4 ore pe zi, luat copil de la gradinita, dat de mancare, scos afara daca este cazul... 2.300.000.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

6 milioane, sapte ore pe zi, uneori doar cinci, sase ore, spalat vase si in rest, copil, joaca, educatie, plimbari, mese. A mea a fost educatoare 30 de ani si nu-mi mai pasa daca gasesc casa cum am lasat-o, adica nu-i cer si menaj. A! Si fara mese la mine ca nu vrea sa manance. Ea sta in bloc cu mine si mai coboara la ea acasa cu fata.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

7 milioane, 9 ore/zi luni-vineri si 5.5 ore sambata pentru: tot ce tine de copil (dus-intors de la gradi, gatit, plimbat/jucat/hranit/culcat cand nu e la gradi) plus spalat (la masina auto), calcat, curatenie (in orele cat e copilul la gradi sau doarme).

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GD spune:

4 mil./luna, aproximativ 6 ore/zi, 5 zile/sapt. fara nimic altceva, doar are grija de copil.

GD

Mergi la inceput