Franta - atentie la vaccinul antigripal
Dragele mele frantuzoaice,
In Israel tocmai s-a anuntat ca au murit 5 persoane de inima (50+ de ani) dupa ce s-au vaccinat anti-gripal. Momentan nu se stie in mod sigur daca moartea celor cinci a fost cauzata de vaccin dar se fac cercetari.
De ce sa fiti voi atente?
Pentru ca vaccinurile care li s-au administrat celor cinci sint facute de un laborator in Franta (am uitat cum se numeste) si s-au descoperit niste nereguli in procesul de fabricare a vaccinului antigripal in acest laborator.
S-a mai anuntat ca Ministerul Sanatatii din Franta va publica o atentionare in aceasta privinta.
Multa sanatate!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly & Danielle
Raspunsuri
silvana.ady spune:
Mi-am amintit.
Laboratorul se numeste Pasteur.
Numai sanatate!
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi
doruletz spune:
e vorba de Vaxigrip de la Sanofi Pasteur, vaccin care insa e distribuit doar in Israel.
Pana acuma nu s-a stabilit nici o legatura intre cele 4 decese si vaccinul administrat, dealtfel se pare ca s-au facut in total pana acum 140.000 de astfel de vaccinuri.
Uite www.lefigaro.fr/sciences/20061024.FIG000000056_quatre_morts_en_israel_apres_une_vaccination_contre_la_grippe.html" target="_blank">un articol despre asta...
...ca sa nu speriem lumea prea tare
ECMI spune:
Vaxigrip se face si in Romania.
Maria si Ilinca
La plimbare
Slabeeeeesc
silvana.ady spune:
quote:
Originally posted by doruletz
...ca sa nu speriem lumea prea tare
Draga doruletz,
In nici un caz n-a fost in intentia mea sa bag lumea in panica. M-am gindit doar ca este un lucru care trebuie stiut si luat in seama de cineva care intentioneaza sa faca acest vaccin. N-am stiut insa ca este administrat doar in Israel. Ah, da. Si in Romania.
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi
doruletz spune:
Se pare ca sunt doua vaccinuri cu acelasi nume Vaxigrip.
Oricum ar fi, ministrul sanatatii din israel a anuntat acum 5 zile ca restrictia a fost ridicata si ca nu exista nici o legatura intre acest vaccin si moartea celor 4 persoane.
Mon Oct 23, 1:14 PM ET
All the experts consulted "completely ruled out any possibility of a connection between the incidents that occurred, unfortunately, in Kiryat Gat and the vaccinations," Ben Yizri said.
"The vaccination can be renewed as of this evening," he said
... tot ca sa nu speriem lumea (prea tare)
Multa sanatate!
thalia spune:
Asa se face MARKETINGUL AZI.Arunci o BOMBA ca asta si scoti concurenta pe o perioada , pe margine. Ganditi-va ca mergeti la farmacie sa cumparati vaccin si trebuie sa alegeti intre acest VAXIGRIP si alt vaccin . ...Nu-i asa ca ezitati sa cumparati VAXIGRIP?Va ganditi ...dar daca...?
La fel a fost anul trecut cand se dorea ca TAMIFLU vaccinul acela pentru gripa aviara sa fie vandut.
S-a INTRETINUT VOIT IDEEA de PANDEMIE MONDIALA daca nu se vaccineaza lumea cu tamiflu.
Si din vreo 5 miliarde de oameni au murit vreo 10 -20 de toti.....
Asa ca ...
danutza_c spune:
Doruletz, am citit primul articol in franceza si trebuie sa recunosc ca de fapt mare lucru nu spune articolul. M-ar interesa foarte mult daca mai sti ceva noutati in legatura cu subiectul acesta pentru ca eu o am pe mama care e acasa si care tocmai mi-a spus ca o sa vrea sa faca vaccinul si nu e tocmai tinara, are 79 de ani.
Chestia aia cu cauza de deces a fost stopul cardiac e o absoluta mare prostie (ca sa fiu delicata in exprimare): TOATA LUMEA DE ASTA MOARE, DE STOP CARDIAC! Important e ceea ce a produs stopul cardiac! In fine asta e alta mincare de peste.
Deci, daca cumva ai gasit vre-un articol in care se spune ce anume patologie asociata aveau cei care au murit ti-as ramine recunsocatoare daca ai posta link-ul.
Merci mult!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
doruletz spune:
danutza, erau mai multe linkuri in mesajele mele, uite mai pun cateva:
www.leblogfinance.com/2006/10/isral_ne_prend_.html" target="_blank">un articol complet care spune ca:
- toti expertii consultati au exclus orice legatura intre cele 4 decese si vaccinul administrat
- directorul agentiei franceze de securitate sanitara a spus ca efectele indezirable al acestui produs au fost de 0.3 la 100.000 de vaccinari in lume. anul trecut in Franta, efectele indezirabile au fost de 80 de cazuri la 6 milioane de doze administrate
- gripa poate fi fatala persoanelor in varsta, deci e la alegerea fiecaruia sa-si asume 'riscul' unui vaccin sau pe cel mult mai mare al bolii.
- OMS a estimat ca nu exista nici un motiv sa se opreasca vaccinarile contra gripei
alt articol in urma testelor efectuate de experti israelieni si francezi, ministrul sanatatii din israel decide sa reia vaccinarile
www.medicalnewstoday.com/healthnews.php?newsid=54831" target="_blank">acelasi lucru si in engleza
Multa sanatate!
danutza_c spune:
Doruletz, multumesc mult!
Stii, problema e ca acest vaccin este destinat in special pacientilor cu risc crescut, deci cei care au tot felul de boli cronice care ar predispune la complicatii in cazul unei gripe, cei cu diabet, afectiuni pulmonare si cardiace cronice. SUnt extremele de virsta care sunt vaccinate cel mai mult.
Cu vaccinurile antigripale, pentru orice virus, exista totdeauna un risc de complicatii, cel mai mare fiind pentru vaccinurile cu virus viu.
Asta e, stiu ca iti asumi un risc, si asta e si motivul pentru care eu nu m-am vaccinat niciodata cu acest vaccin.
Cu mama e alta poveste ca ea e cu risc mai mare, avind in vedere doar factorul virsta.
Sper sa nu aibe probleme.
Iti multumesc inca odata pentru link-urile date, sunt tot felul de informatii interesante.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!