sezatoarea canadiana (53)
Raspunsuri - Pagina 31
columbiana spune:
Ira, ce misto scrie sora ta, m-am amuzat citindu-i relatarea despre SUA vazuta prin ochii europeanului obisnuit cu zbucium, agitatie si culori europene :)) , se vede ca sunteti surori .
Simonna, pai de ce nu m-ai intrebat mai inainte sa-ti fi spus ca din Laval ouest ajungi pe 13 intr-o clipita:)) pe Avenue de Bois, care n-are nici un semafor si e best calitate (daca vrei viteza) sau pe Chemin St-Antoine, cea mai misto strada din Lval-Ouest, cu ferme, case superbe in stil canadian, golf (unde m-am accidentat moi), sau chiar pe Boul.Dagenais care si el e fara stopuri si semafoare cum sunt la tot pasul pe St.Rose- ala e cel mai de evitat, unde ai nimerit tu. mai poti sa mergi pe ruta florilor- superb vara, cu florarii peste tot, degustari, chioscuri cu mere, miere de albina naturala, treci prin St.Dorothee vechi (pe Chemin de la Champagne);
intr-adevar- mie imi place foarte tare cartierul, desi nu e cel mai bine cotat din Laval ca zona, pentru petecele de zone tip la tzara ramase intre strazi cu case noi si moderne.
fetelor, eu tot cu vacanta mea ma agit, daca va intereseaza am mai gasit niste site-uri, cele mai ieftine oferte par sa fie pe www.flighcentre.ca; de la firma imi dau liber inainte de Craciun, asa ca sper ca din 19-20 dec sa ma bronzez in Dominicana;
zi buna,
Ana
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
arturicii spune:
Upii, am luat teroeticul (nu am gresit nici un raspuns)
Practicul e pe 22 nov; sper insa sa renunte careva si sa il dau mai repede. Mi-am luat si 2 ore de condus la o scala de soferi aici in zona.
Donia spune:
Felicitari, arturicii! Stiam eu...
Am deschis capitol nou, haideti sa ne mutam acolo cu povestile.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)