sezatoarea canadiana (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

quote:
Originally posted by Donia

Hi, hi, vad ca nu sunt singura care se plange de oboseala. Am avut o zi luuungaaa...!!!
M-am oferit si volintir la scoala, ca sa ajut la parada costumelor, ca a iesit toata scoala la plimbare prin cartier sa se grozavesca. Si au scos untul din mine piticii astia, ba erau pe mijlocul strazii, ba prin santuri, ba isi pierdeau peruca, fularul, caciula, dintii de vampir, haina, palaria de vrajitoare... Tot o alergatura am fost, burtoasa si mergand/alergand leganat (in stilul "grabeste-te incet")... or fi crezut oamenii ca port si eu costum de gravida... Am ajuns inapoi la scoala moarta de oboseala, de foame si de sete, dupa care ne-am apucat, profesoara si cu mine, sa le aranjam gustarea copiilor. Acolo alte necazuri, ca o mamica a adus niste prajiturele, dar din pacate nu au fost de ajuns nici pentru copii, daramite pentru mine, care deja imi faceam planuri cum o sa ma hranesc din mancarea copiilor! Dar tot s-a gasit si pentru mine ceva, ca ramasesera prajituri de la grupa de dimineata.
La trick or treat n-am mai avut putere sa ies, Roxana s-a dus cu tatic'su. Dar tot m-am obosit si cu colindatorii, macar am vazut cateva costume tare reusite. Si am bagat in mine ciocolata, preferata mea a devenit Wunderbar de la Cadbury.
Pun si eu cateva poze cu Alba ca zapada mea, se poate vedea si dovleacul mesterit de sot.

Emilly, cand o sa te hotarasti la un bebe nou, sa-mi spui sa iti dau data exacta a conceptiei pentru a-l naste de Craciun!

oanagabriela si Ica, multumesc de urari, sunteti tare dragute.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Donia,

Ce seamana fetita ta cu a mea...Acum ii aratam si ei pozele ei, pt ca si fetitei mele ii place tare mult Alba ca Zapada, si m-a intrebat:
Eu sunt aici in poza( a avut chiar si rochia la fel, dar am dat-o inapoi la magazin, ca mirosea nasol rochia)si eu i-am spus ca nu, dar ea imi zice: Ia uite are si parul la fel ca mine...asta asa este.
O sa pun si eu poze cu fetita mea...ea a fost Spider Princess... sa vezi daca nu e asa...

Annie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Vai, Ioana, arturicii tai nu-s adevarati mai !
Uitati-va, oameni buni, la poze, sa vedeti cum poate fi intruchipata perfectiunea pe lumea asta.

Io-s fascinata de frumusetea copiilor, nimic nu e mai divin decat surasul de fericire al unui pici de-o schioapa. Da' cu 2, ce sa mai discutam !

Quant à mon déguisement à moé, alors. Deci am fost costumata in scotian, da' nu-mi cereti detalii ca nu dau.

Sofitza mé nu a prestat nici o bomboana, parol. Io n-am mai vazt asa copchil, sa stea cu sacu' de bomboane in fata si sa nu vrea nici macar una! Pe bune, daca-i dau mere, morcovi, sucuri de fructe, legume, V8-uri, chiar si cioco, da' neagra, mananca. Da bomboane nu, absolut deloc. Nici McShituri, nici junk-uri, apai n-a invatat-o ma-sa bine, numa' la mancare sanatoasa ?

Dana, quebecoisul are freo 15 sali de inchiriat in Mtl, sali de repetitie. Da nu stiu cum arata, ce ofera, ce includ. Stiu doar ca nu-s scumpe. Da' daca va decideti sa veniti numa voi, gagicile, nu are sens sa va duc la quebecois ca o sa faca ala' infarct instant. Mai stiu eu un alt quebecois care vrea sa emigreze in Ro, ca cica acolo is femei nemaivazut de frumoase. Veniti la mine, veti fi mai in siguranta. Si cine n-are unde sa-si lase copiii, poa' sa vina cu ei, no problem, ca doar nu io o sa alerg dupe toate micuceniile. Ii aduceti riscu' vostru.

Va pup, si astept in continuare sugestii si ajutoare pt. sezatoarea pe bune. Si sa creasca lista de prezente, monsher ! Hai Montréaaaaal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Grozavi sunt arturicii! Cred ca au fost vedetele serii la trick or treat.
Sunt frumosi ca mama lor?

Ira, cred ca n-am prea aratat poze cu Roxana. Ce, vrei sa mi-o fure?

quote:
Deci am fost costumata in scotian, da' nu-mi cereti detalii ca nu dau.

Ce detalii sa ne mai dai? Doar stie toata lumea ca scotienii umbla in fundul gol pe sub fusta aia. Scandalos!!!

Melody, poate suntem rude? Dulce fetita ta, cati ani are? Parca imi amintesc ca si Roxana spunea uneori ca ea e in poza, chiar cand nu era asa. Sa nu uiti sa pui poze!

Emilly, in aprilie trebuie sa te apuci si tot atunci sa si termini cu... treaba... De fapt mai pe la inceput. Ziua pacalelilor iti spune ceva? Ei bine, la noi n-a fost pacaleala...

Vad ca si Roxana e cumpatata cu dulciurile. I-am scos punga plina de bunatati, s-a uitat in ea in scarba si a luat cu chiu cu vai o... chestie. Eu m-am uitat in scarba si am luat vreo 3! Plus inca 2 Wunderbar de la Cadbury din ascunzatarea secreta. Of, of, hormonii mei!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, ce haioase si simpatice sunteti, chiar aveam nevoie sa ma destind .

Donia, oare quebecoisii din jurul Irei (aia mari, nu aia mici) or fi stiind ei de obiceiul scotian cu nimik sub fuste- ca daca da mi-e mila rau de ei, cum arata Ira super!

bey, ce fete misto ati putut face!!!!! ( pe arturici inca nu i-am vazut ca ma cenzureaza aici la job la info- da' ajung eu acasa)

Emilly, m-ai intrebat de colega mea...s-a mai potolit, si eu m-am obisnuit cu ea! in schimb are biata necazuri in amor (acu chiar ma intristeaza) ca trage cite un meci la telefon cu iubitul din Toronto de cite o ora, si apoi o vad in lacrimi (destul de des in ultima vreme); asa invat si eu fara sa vreau epitete si cuvinte dragute in engleza ...uof, ce departe vremurili alea....

zi buna,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia, Ira, multumim de aprecieri, intr-adevar frumusei sunt, sanatosi si cuminti sa fie. Nelia si mie imi place numele fetelor tale si la mine era Tudora pe lista, dar a fost Tudor inainte si mi-ar mai fi placut Agnes.
Ioana, ai niste copilasi superbi, cred ca iti mananca rabdarea,dar cand te uiti la ei cred ca te topesti. Sunt cam de o varsta cu Tudor la meu asa ca stiu cum e cu unu, imi inchipui la dublu.
Simi, mercic de raspuns, eu stau mai spre Mourelatos, iar serviciu mi-e mai in vest asa ca putin mi-e peste mana sa ii duc spre gara. Deocamdata Tudor e la Petite Castel, dar nu sunt foarte multumita de ei.
Va pup

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ce m-ati binedispus toate.... Donia ai atentat la dulciurile copiilor???

Eu am terminat aseara cele 200 pachetele in fix 45 minute. Mi-am inchis repede luminile, dovlecii si ornamentele dar mititeii tot mai sunau la usa. E asa penibil sa le spui ca nu mai ai bomboane.

Dar am vazut niste costume super, cel mai original era un baiat la vreo 15 ani deghizat in cos de gunoi. Adica capacul ii era palarie,
decupase gunoiul si il trasese pe el,ii atirnau pe linga gunoi cutii goale de lapte, etc, super original. Alt copilas era un ...7Up imens cu un pai mai mare decit capul lui.
Copiii mei au fost Denisa gheisa si Edi puscarias.

Ioana sa-ti traiasca baietii, frumusei foc.Stiu ca iti e greu, dar ai sa vezi ce bine e cind sunt mai mari. Ai scapat odata.

Deci ce facem cu sezatoarea pina la urma???

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

No, hopa,
ca noi romanii suntem suficient de generosi incat sa risipim banii chiar si pe chiloti
io-s asa de generoasa ca am avut 3, una de protectie, a doua de frumusete si ultima de la société d'assurance générale

scotienii... creca de zgarcita ce-i chelea pi ei prefera sa le inghete kuru decat sa arunce freo lira in vant.
voila di vezi !

Ana, da' fa-ti pomana de neste vitamine la fetita aia, ca acusi o videm la bungee jumpin' pe Jacques Cartier !

Dana, pai nu ne vedem sambata pe 16 ? La ora 11, la moé ? Cine nu-i gata-l iau cu lopata !

Donia, bine ca mi-ai zis de 1 aprilie. Am taiat si ziua asta de pe lista, era ultima, o pastrasem in speranta ca pacaleala-i pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Donia

Ai o fata tare frumoasa, sa va traiasca, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc.

Mamica de Arturici

Stiu ca ai primit deja multe complimente, dar le merita din plin: sint adorabili, ca niste ingerasi (doar cu o mica codita...).

Ira,

Eu am cu cine o lasa pe Antonia, asa ca pot veni singurica .
De cintat am vazut ca sintem multe afoane (ca nici eu nu am fir de voce), n-ar fii mai bine sa aduc ceva CD-uri cu colinde??? Cel putin nu vom speria toti vecinii.
Voi suna si la biserica de curiozitate, macar sa stiu daca este posibil si cam cit costa.

Antonia a fost costumata in Jasmine (soata lui Aladin). Voi pune si eu poze, trebuie sa le descarc...Am venit cu mina goala aseara, ca am plecat tirziu (parinti denaturati, ne-am luat la vorba si la un pahar si am uitat de copii ), si se cam terminasera bomboanele. Dar la noi nu este bai, ca Antonia nu pune gura pe dulciuri (nu ca mama ei care ar devora un dulap...). Nici nu inteleg cum a facut 2 carii (microscopice, dar au fost), pe care le-am tratat cu laser (fara anestezie, fara freza si fara dureri).

O zii buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

multumim de complimente.

Dar toti copii sunt frumosi!!!!

Ai mei seamana cu mine, asa zice lumea. Poate om reusi sa ne vedem si noi candva sa imi ziceti si voi. Oricum varianta masculina a mea, Yann si Philip adica, sunt mai reusiti decat mine.

Spre deosebire de copii vostri, ai mei ar fi devorat aseara tot! Le-am zis insa ca trebuie sa le sortez ca unii oameni ne-au dat si cu cafea (ei cand aud ca e ceva cu cafea imediat isi retrag dorinta).
Acum le-am pus "bine" in dulap si le-am zis ca le dau una pe zi (ha ha).

Dana
ce varsta au ai tai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Notat Donia, sar'mana de pont

Ana pacat de biata fata...citi ani sa aiba draguta de ea? bine macar ca te-ai mai obisnuit cu ea.

Si eu sunt afona la cintat, am asa o voce gijiita si cind ma apuc de lalaitt, aoleu, mai bine tac. Da' tot invat "Sculati gazde nu dormiti" si-i cint lui Ira

Dana super trasnita ideia sa-ti pui un cos de gunoi pe tine, intr-adevar originala.

super ziua de azi, sa fie oare vara indiana?

Mergi la inceput