Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
ALINATXA spune:
Iaca m-am trezit si eu ca omul asatzi adika la 9.30.
Mi-am inceput ziua cu o cana de cafea cu lapte si cand ma gandesc cam ce activitate restransa va fii astazi si maine pe forum bleahhhh.
Fetele care vor naste primele cand ma gandesc ca voi o sa scapati de toate cele si eu am sa mai stau sa astept brrrrrrr.
Dar mai bine sa respectam termenul.
Eu chiar m-am gandit daca pana la 40 de saptamani nu dau nici un semn sa nasc eu cer doctoritei sa imi faca ceva.
Mai fetelor cat de repede a trecut timpul.Nici nu stiu cand trece saptamana.
Aseara salina mi-a fost asha de mila de abramburica.Ce plangea bramburelul mititelul ca numai pot de dragul ei.
Ai avut dreptate ca ramane anda in concurs .
Ca o paranteza cine ti s-ar parea corect sa castige dpdv al profunzimii visului?
Mie imi e aha de greu sa ma decid acum ca a iesit din concurs baietelul ala .
24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Salina spune:
Buna dimineata, burtici!
Acum am reusit sa ma trezesc si eu, dupa ce m-a prins 3 dimineata bantuind prin casa. In ultima vreme nu mai reusesc deloc sa dorm din cauza gandurilor...cum pun capul pe perna ma iau cele mai cumplite ganduri legate de operatie si va spun sincer ca-mi este foarte foarte frica, cu atat mai mult cu cat imi doresc sa ma intorc la baietelul meu acasa. Mi-e absolut groaza de ce s-ar putea intampla!
Si, pt. ca tot am ajuns la subiectul cu pricina si in mare cam stiu de unde mi se trage, vreau sa-ti spun, draga Amaya, ca eu am sters pozele din albumul cu cezariana, dar atat am sters numai 3 poze si asta dupa ce-am scris si-am cerut si parerea fetelor. Ca au fost doar cateva care mi-au dat dreptate, asta este alta treaba. Imi pare rau daca am suparat pe cineva dar consider ca daca vreti sa faceti un bine unora si sa le informati o puteti face punand pozele sub un link si nu printre burtici frumoase. Deci, sustin si eu ce-au zis fetele, sigur a fost vreo greseala, este imposibil ca cineva sa fi sters cu intentie pozele tale. Nu ar avea logica 
Ce drag imi e , fetelor, cand vad lucrusoarele voastre! Am cumparat si eu cateva tare dragute, dupa ce-am aflat la 13 saptamani ca o sa am fetita. Dar nu le tin acasa, din motive evident cretine de superstitie. La un moment dat mi-am infrant nebuneala si le-am adus acasa pt ca mi-e drag din cand in cand sa ma mai uit la ele, dar dupa ce-am patit si-am fost la un pas de ...Doamne fereste, nici nu vreau sa-mi amintesc, i le-am dat sora-mii sa mi le tina. O sa le iau atunci, inainte, sa le spal si sa le calc. Oricum pana atunci se vor inmulti, abia astept sa mai plec la cumparaturi. O fi absurd dar la sperietura pe care-am tras-o!!!!!!
ALINA 30+
Salina spune:
Alinatxa-legat de emisiune, cred ca visul fiecaruia e important. Dar nu uita ca este o emisiune de televiziune, eu asa o percep mai mult, un show, un concurs! Pot sa-ti spun de cine-mi place dpdv al dansului, Elena+ Cornel, Adriela+ Smiley. Ei sunt preferatii mei, fara doar si poate. Dar in rest, fiecare are un vis , o dorinta, ceva pt care lupta. Si mie imi pare rau de Vladut, era tare simpatic. Dar "Bursuc" imi este foarte simpatic si-mi este tare mila de el, chiar pare sincer si se vede ca este un copil care a suferit. Plus ca este carismatic si talentat, chiar daca nu-i vin tocmai bine unele dansuri. Aseara, la dansul popular, a fost nemaipomenit! Ai vazut cu cat entuziasm dansa?!?! La duelul actual, sper din tot sufletul sa ramana Dana cu Ionut (a carui poveste iar m-a impresionat). Gata, ca monopolizam subiectul, sa nu se supere fetele.
Alina 30+
Amaya spune:
Salina, multumesc din suflet ca ai sters acele poze oribile...eu ma refeream la punerea lor in albumul unor burtici impresionabile nu la stergerea lor... cu asta sunt perfect de acord, insa punerea lor printre burtici fericite mi se pare o actiune ilogica si rea iar acele poze au fost puse cu intentie, parerea mea.
Edit: Salina acum am recitit mai cu atentie mesajul tau si am observat ca s-a inteles ca eu as fi pus acele poze. Doamne Fereste! Niciodata nu as face asa ceva! Mai ales ca eu am nascut prin cezariana si sunt extrem de multumita de experienta mea, absolut deloc traumatizanta.
Oana
25+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Liuda spune:
buina dimineata !!!!!
hai la cafea!!!
ma da mai scriti mai opritiva si voi
Alinatxa si aelita sa stiti ca eri nu am mancat doar pentru ca nu aveam ce, nu am avut grija sa aduc!!! dar aseara am ajuns acasa si mi-am prajit nista cartofi cu usturou.... deci mi-am facut pofta ca de 2 zile iar ma apucase pofta de cartofi ca la mama la tara!!!
De poze nu stiu ce sa zic nu stiu de ce nu le vedeti pe alea care le-am "introdus" eu eri !!! sant vreo 5 din saptamana 28 adica facute saptamana asta... Nu stiu de ce altii nu le vad ca eu le vad in album. Si eu nu zic ca sant grasa - adica sant mai grasa decat acum 7 luni dar e normal sa fie asa - insa am burta mare. La mine tot punctul e in burta....
o duminica placuta fetelor
ca noi dormim bine de la o vreme chiar adorm devreme la 10-11 si ma trezesc la 8 e bine asa !!! Sper sa o mai tinem asa in schimb scandalul incepe in burta de dimineata si continua toata ziulica.... Asta e scandalagie si guraliva ca masa !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 5 zile
Liuda spune:
explicati-mi si mie ceva!!!!
in album cand intru - intradevar nu gasesc ultimile poze cele salvate eri... dar dupa ce ma loghez adica introduc ID si parola albumului - apar pozele noi !!! Unde am gresit si de ce se intampla asa ? Ideea e ca si pana acum la fel am salvat pozele si se vedeau si cu albumul activat si neactivat!!! Acum in schimb nu !!! De CE?
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 6 zile
Daconst spune:
Liudo,eu m-am logat si tot nu vad nimic.Si in mod normal ar trebui sa vad ce vezi si tu cind esti logata.
Criss,te vom dezamagi toate cind iti vom spune ca esti doar gravida,draguto si nu grasa.![]()
Am si eu aceeasi stare de nepasare si nu ma mai consum.Fie ce-o fi cu mine,bb sa fie bine.Ca slabesc eu dupa.
In legatura cu sportul de dupa,tu cind vrei sa te apuci?Aici se spune ca 6-8 saptamani dureaza pina se retrage uterul,deci nu poti forta prea tare cu gimnastica,decit exercitii usoare de recuperare.
Salina,ai citit mesajul meu?Poate ma lamuresti si pe mine...ca eu am UM o zi dupa tine si tu apari cu sarcina mai mare cu o saptamanadecit mine?Poate sunt si eu deja in 30+ si nu stiu.![]()
Gabriela,tare frumoase hainutele printesei tale...au fost alese una si una.Sa le poarte sanatoasa.
Eu stiu ca doar Catalina si Aelita sunt mai mari ca mine,dupa UM.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 29+ 
Liuda spune:
daconst buna dimineata!!! Atunci nu stiu ce sa fac ca eu nelogata nu le vad logata le vad - dar ce sa modific? nu stiu!!!
FATA!!! TU AI VAZUT ? nasc fetele din noiembrie decembrie ? a mai nascut una la 35 saptamani drept ca gemeni avea!!! Fata ti-am zis eu ca sa ne asteptam mai devreme!!! Mama ce ma apuca !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 27 sapt si 6 zile
Salina spune:
Vai, scuza-ma Dana, am uitat sa-ti raspund
. Deci, ti-am spus ca toti medicii ginecologi consultati de la inceputul sarcinii mi-au pus DPN 12-15 ian. La prima eco, la 13 saptamani, Iosup mi-a spus ca bebe este mai mare decat declar eu
, l-am intrebat cum este posibil si mi-a explicat ca probabil am avut ovulatie timpurie. Mi-a pus DPN pe 1 ian. La eco de la 26 de saptamani, Herghelegiu mi-a pus DPN pe 3 ian. L-am intrebat daca pot sa-mi programez operatia inainte de termenul asta si mi-a zis ca da, incepand cu 20 decembrie. Altii dr. intrebati ulterior n-au fost de acord cu asta.
In concluzie, eu intru in saptamana 31 martea urmatoare, deci acum sunt in cursul saptamanii 30, de aceea scriu 30+. Nu stiu cat te lamuresc cu asta, marturisesc ca si eu sunt plina de intrebari legate de asubiect pt ca nu vreau sa scot bebelusha prea devreme dar nici sa m-apuce contractiile nu pot sa astept (nu este indicat pe uter cicatriceal). Iti mai scriu si mai incolo daca mai vrei sa ma intrebi ceva, scuze, dara cum trebuie sa plec la o aniversare. Te pup
gabriela_s spune:
criss68intr-adevar ,in pozele din album e doar partea roz a garderobei,am luat si altele in culori diverse (cred ca era un costumas verzuliu si prin pozele alea).dar na...dupa ce am vazut gogosica in toata splendoarea ei la ecografie ,m-am incumetat sa cumpar chestii roz
si mie sincer nu imi place rozul cine stie ce,cel putin nu in tinutele mele,dar m-a apucat![]()
cartea bebelusului am gasit-o ratacita intr-o librarie la metrou,era ultima.in rest aveau fie "minunea mea in roz" fie "minunea mea in albastru " ori la vremea aia eu nu stiam ce urma sa fie bb si mi-a placut oricum mai mult albumul asta,e mai amplu
este scoasa de editura crisan ,costa vreo 300 mii.
daconsteu am avut UM pe 30.03.Dupa calcule ar iesi DPN 4-5 ian,ecografic a iesit 2 ian ultima data.
pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
30+