Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
criss68 spune:
uitasem link-ul pt poze
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014#page1
criss
27+ cu 
aelita spune:
chris,m-ati innebunit,unde va vedeti,fetelor,grase??
tu te vezi grasa?
ca burta trebuie sa ai,ar fi culmea sa nuai,dar in rest,ce celulita,ce grasime??
Catalina spune:
Buna dimineata frumoasele si negrasele mele! Am facut si noi ochi si raportam o noapte dormita aproape in intregime. Pauza s-a intamplat doar pe la 5 si numai pt vreo 15 min. Dupa aia am mai dormit pana aproape de 8. Super! O fi fost de la plimbarea de aseara sau in general de la faptul ca ieri am facut mai multa miscare? Daca e asa, ia sa ma vedeti acuma ....
M-au luat emotiile tare, tare cand am auzit de Kokorina. Mama, mama, ne apropiem fetelor!!!! Va dati seama ca suntem urmatorul capitol in care se vor naste bebei. Si asta nu peste luni ci peste saptamani ... . Mama, mama!!!
Toate fetele care mi-au multumit, cu mare, mare placere mai, nu aveti pt ce. Eu sunt asa de incantata de cartea asta (care sincer arata mai mult ca un dictionar) ca vreau sa impartasesc cat pot. Si in plus, imi lipseste tare mult munca, asa ca imi umplu timpul cum pot.
Bebelul meu se misca dar mi se pare ca intr-un mod cu totul diferit de pana acum vreo saptamana si ceva. Da din cate ceva si il simt, dar nu se mai suceste asa cum facea. Oare deja nu mai are loc?
Azi sper sa avem o zi buna cu toate, pe afara se pare ca va aparea un soare desi e racorica, cica gata, vine frigul.
Hai va pup pe toate
Cata 30+ (nu stiu despre voi dar eu sunt asa de entuziasmata ca am schimbat prefixul; in varsta il schimb abia dupa ce se naste bebe, ce sarbatoare va fi aceea, pe 6 aprilie, cu bebe cu tot)
PS. Din pacate inca nici o veste de la Michelle. Cand a plecat la spital mi-a spus ca va sta "cateva zile". Nu stiu cat inseamna asta, dar sper din tot sufletul ca a acceptat consiliere. Desigur, poate fi si acasa si poate nu ii vine sa vorbeasca. Oricum, noi continuam sa ne gandim la ea cu drag.
gabriela_s spune:
neata fetelor!
nu mai apuc sa tin pasul cu voi la scris
am aruncat si eu un ochi pe la capitolul cu mamici de nov-dec si m-au luat emotiile...mai ales ca toata lumea imi spune ca nu o sa nasc eu pe 2 ian...(asta e data fixata ultima oara,dupa ecografie),ci poate chiar pana de craciun...eu una abia astept sa ma vad odata cu bebe in brate,sa fiu linistita (desi abia atunci incepe show-ul adevarat......
)dar imi si doresc sa stea pana la termen acolo,sa se faca voinica:)
am pus si eu poze cu lucrusoare,burtica,samd.va invit sa le vedeti :
http://new.photos.yahoo.com/gabriela_s28/albums/
pupacesc 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
30+
Amaya spune:
Buna dimineata burtici.
Am vazut si eu pozele, iar, si intradevar nu este nici o "grasa" in grupul nostru...doar frumoase viitoare mamici.
Insa am avut neplacuta surpriza sa observ ca cineva mi-a sters pozele din album. Asta e! Nu-i bai! Doar ma intreb cu ce deranjau!?! Erau doar 2.
Weekend placut tuturor!
Oana
25+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
mediterana spune:
Buna dimineata si week-end cald si placut!
Eu am 10 kg curate depuse si astept sarbatorile!
. Abia acum imi dau seama, realizez cu adevarat ca viata mea se va schimba cu adevarat pentru totdeauna cu venirea pe lume a copilului.Si sunt fericita. Si se vede!Abia astept. Acum incep sa inteleg de ce iti vine curajul pentru al doilea copil.
Sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine, sa nastem fara probleme copii sanatosi.
V-am pupat si profitati de timpul frumos, plimbati-va!
mediterana
aelita spune:
neata 

Catalina,sigur nu mai are asa loc,bebe.Dar isi face in curand,ia sa vezi!! mai creste un pic burtica si iar incepe tam-tamul.
si eu ma gandesc la Michelle,imi imaginez cum este...Important acum e sa se recupereze,psihic si fizic..
si eu am fost entuziasmata cand am schimbat prefixul sapt trecuta.asta e ultima suta de metri !!
gabriela,frumoase lucrusoare,si cu ocazia asta ti-am vazut si bebelusa acolo !!!
Amaya,logica mea spune ca nu deranjau pe nimeni pozele tale,atat timp cat toate au poze.Deci,e vorba de o incurcatura,poate cineva a sters din greseala,sau ceva..oricum ,sunt convinsa ca nu a fost nimic cu intentie.asa ca pune-le tu la loc,si nu te supara,se maiintampla!
cum poti sa te gandesti ca vreuna din fete a fost deranjata de poze cu tine si sa le stearga? eu una bag mana-n foc pt fete.nici prin cap nu mi-ar trece asa ceva,chiar daca as gasi tot sters.
ati facut in final parola sau tot public e totul???
30+
aelita spune:
mediterana,pt noi cred ca vor fi cele mai fericite sarbatori ,ii vom avea nascuti sau pe cale sa vina chiar in perioada sarbatorilor.
(un gand bun si o imbratisare puternica celor care nu pot imparti asta alaturi de noi,fete pe care nu le vom uita niciodata si speram ca si ele sa fie din nou fericite cat de curand!)
30+
criss68 spune:
Buna dimineata,
Cum ati dormit? Eu f bine, in sensul ca nu m-am mai trezit sa fac planton, dar parca nu mi-am mai gasit pozitia asa usor. E semn ca am mai crescut!
Gabriela S - superbe lucrusoare, mi-a placut mult rochita, nu cred ca am vazut pana acum ceva similar. Tu ai luat toate hainutele roz, sau mai reflecta decorul? Ca eu am fetita dar nu am luat nimic roz, poate voi lua vreodata, dar acum nu, s-au mai intamplat cazuri cand in loc de fetita a iesit baiat. Vreau s-o vad intai, sa vad cu ce culori ii sta bine. De unde ai cumparat "cartea bebelusului?"
Amaya, nu cred ca deranjau pozele tale pe nimeni, poate cineva din greseala. Eu am pus aseara poze si cred ca nu am facut nimic rau. Vezi daca nu au intrat cumva pe private in loc de public. Daca nu-s deloc mai pune-le odata 
catalina, felicitari pt schimbarea prefixului 
ma duc sa fac cafeaua, e randul meu!
criss
27+ cu 
Amaya spune:
Aelita, la fel credeam si eu pana au aparut pozele cu cezariene. In sfarsit, n-are importanta.
Criss, eram logata in cont cand am vazut pozele, deci le vedeam pe toate.
Oricum erau vechi, o sa pun altele.
Oana
25+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele