Mamici de ianuarie - februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salina,e ok...daca nici dr nu mai stie.Macar tu poti lua in calcul ca poate nasti mai repede.
Distractie faina la aniversare!

Liudo,nu te mai gindi,fato...lasa-le sa nasca care vor.Noi trebuie sa chefuim de Sarbatori,nu sa schmbam scutece si sa alaptam.
Cu albumul,stii ce sa faci?Sa-l stergi tot si sa-l creezi din nou ca si asa ai putine poze.Am patit si eu la fel cu hainele lui bb,le vad doar eu daca adaug ceva,asa ca le refac de fiecare data.Alta solutie nu stiu.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gabriela,si tu esti mai mare cu citeva zile ca mine...pot sa-ti spun saru mana.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

daconst tu crezi ca de sarbatorile astea ai sa ai chef de mare petrecere? Eu nu cred... Inafara ca o sa fim mari si nemiscatoare si cu dureri de burta, spate si restu corpului, plus macaraua ca sa ne ridice din pat si plus somnul pe apucatelea... mancare nu am de gand sa fac - cumpar ca sa nu ma obosesc exact atunci si sa provoc vreo chestie neasteptata... E si ziua mea pe 30 si eu la pat - cred ca o sa fiu in depresie mare ca eu nu suport asa ceva... Toti pleaca munte, mare, petreceri - numai noi acasa ca ... cateii de la legatoare!!!!
Fata da de album - mor sa-l fac de la inceput - cred ca doar ultimile o sa le sterg si o sa le mai salvez odata ...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 27 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

daconst i-a uite acum in album ca eu le vad acum si logata si nelogata... poate se facu legatura... daca nu sa ma apuc sa le "introduc" inca odata

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Liuda nu cred ca nu ai dat share la fiecare poza noua in parte.
Liuda azi fac salat boeuf.Na!!!
Am pofta rau ce sa mai ....
Nici eu nu prea pot dormii de ganduri.

24+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!
M-am hotarat sa pun in semnatura DPN calculata de mine si in paranteza cea calculata de dr. Oricum ma astept sa nasc mai devreme decat amandoua datele ! Asa a fost si prima data!
mancare in alaptare: multe lichide ca ceaiul de chimen / anason, lapte, iaurt, compot, ciorbe, supe, hrana consistenta in general, mai putin carne tocata de porc (sarmale), varza, fasole si condimente neconsumate in sarcina.
pompa de san, am folosit una de 6,5 RON de la plafar / farmacie pentru decongestionarea sanului. Cand este f plin, sanul ascunde in rotunjimea lui chiar sfarcul atat de necesar. Atunci am folosit pompa si mamelonul a devenit mai moale, mai usor de apucat de copil. Nu a fost cazul sa-i las lapte in bibe.
Cam atat, ca am uitat ce mai aveam de scris! Revin!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 28+ (30 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Este ora 3.42 dimineata si nu mai pot dormi. Am intrat sa va salut.
Liuda- se vad pozele daca te loghezi si chiar nu esti exagerat de grasa iar burtica e foarte frumoasa.

Ralu 29+

Mergi la inceput

Alinatxa hai sa vezi ca eu nu am pofta de salata boeuf... si oricum astept masina de la spalat (afara o sa ploua - ca am spalat eu masina) si ma duc dupa cumparaturi si de ciuda imi cumpar de acolo 200 gr. ca nu prea imi place sa ma joc cu maioneza ca nu e chiar cea mai buna varianta mai ales acum... Fetelor nu am in casa nici paine dap altceva asa ca ma car sa-mi aprovizionez frigiderul...
eu dorm ... nu mai am ganduri ... ca am cumparat ce aveam eu pe lista si acum sant cumintica.... pe cuvant ca imi stateau pe creer ca daca se intampla mai devreme si eu nu am nimic... asa ca am rezolvat problema si acum dorm cumintica. Eri am cumparat canapea noua, luni scot din casa canapeaua si dulapul vechi si aduc noua canapea, apoi fac comanda la mobila... astea sant grijile mele de azi... inafara de cea cu mancarea.
pozele le-am sters si le-am salvat inca odata sper ca macar data asta sa fie bine, ca daca nu... asta e.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

fetelor eu am sters si am salvat inca odata ultimile poze - eu le vad - sa-mi ziceti cate vedeti voi

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

moasa? Care moasa? Am dat banii asistentei sefe, care i-a impartit asistentei din tura (care mi-a monitorizat perfuzia, evolutia,etc)), infirmierei care a dus deseurile (fecale, placenta,etc) si in rest... nu-mi amintesc sa fi identificat vreo moasa anume. La momentul nasterii e drept, au aparut mai multe persoane, femei, dar au disparut f repede dupa ce a venit pe lume bebe. Nu am apucat sa identific persoanele pt o plata ulterioara! Nici prietena mea nu a avut parte de o moasa, nu stiu ce sa zic, mai intrebati la spital, poate lucrurile stau diferit la voi!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 28+ (30 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput