** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am o micuta-micuta vanataie (sotul meu zice ca nu e vanataie, pentru ca eu am pielea cam transparenta si se vad unele vene, si e o pata de aceeasi culoare - insa eu as zice sigur ca nu e o vena - pentru ca e cam rotunda si nu era inainte). Insa mie mi-e frica sa nu fi afectat bebeul cumva :-(
Greturile imi trecusera inainte sa ma lovesc (sunt cam (foarte) repezita, imi dau seama acum ca trebuie sa am mare grija cu asta in cursul sarcinii)
Este exact unde se termina parul pubian (am voie sa zic asta?)... Mai mult acoperita de par, cativa mm in afara
Dar sunt stresata rau si nu am avut curajul pana acum sa spun pe forum...

10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

eu-s ultima care-ti ureaza bun-venit Eseea pitico ai vazut probabil, k si eu am patit-o cu parizeru'..eu am ziua si pofta...da' deocamdata nu vreau nimic. ma chinui sa tin in stomac un covrig si un mar (mda, am boala cu covrigii ) poohy, dak te-ai izbit mai tare, e normal sa doara locul respectiv, da' bb sigur nu are nimic!

o rugaminte pt cine tine lista: e o mamica trecuta un pic gresit, dak se poate rectifica...multumesc! este vb de moko (asa e corect, nu mako)

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri!

O sa vad maine dupa-amiaza... Sper sa vad pe dand din manute si picioruse!

10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Vali apropos de si eu stau rau,mai degraba as dormi ,eu una ma mir taree fiindca eu sunt atrasa de (scorpiuta deh..).Cu Iris eveam un chef,acum .Eu ma gandesc ca o fi baiat:fiindca baietii pun monopol de mame ,plus ca ma gandesc la concurenta dintre barbati
Aberez?
Poohy cel mai corect intrebi doctorul.Si stai linistita!

poze
Iri 10 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Fetelor va multumesc tuturor pt urari si pentru primirea calduroasa!
Amely am ramas insarcinata natural ,acum insa m-a facut pe mine curioasa Msemcu Msemcu felicitari pentru tripleti!Vorba unora dintre fete;asta da veste!
Ibelciugda am antecedente in familie,bunica mea din partea mamei.Din cate am vazut din poze ati avut o vacanta frumoasa!Multumim de dedicatii si felicitari celei care le-a facut!Ce dulce e Matei acrobatul!
Tin pumnii stransi fetelor care urmeaza sa mearga la ecografii...sa veniti cu vesti bune!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Dragi mamici scumpute, multumesc mult pentru asa primire calduroasa! Se pare ca sunteti gazde bune nu numai pentru puiutii vostri...
Bine v-am gasit!
pentru Amely , un pipic special, va fi bine! Ai grija! Pupa-l pe Tutu si ptr. mine...
multumesc mult, m-ati mai linistit. Credeti-ma , de cand am inteles ca sanii trebuie sa te doara in tot trimestrul I, imi pipai sanii neincetat, mi studiez, innebunesc. Azi dimineata ma mai linistisem, incepusera sa dora din nou, acum iar s-au lasat!
daka voi spuneti ca este normal, e ok!
Eu, senzatii de voma n-am avut. Poate de la Utrogestan???
Musete6+

Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

CONTINUAREA Mamici de Mai-Iunie(8) 2007

Mergi la inceput