** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )
Raspunsuri - Pagina 30
Raza de soare spune:
quote:pt linistea ta, suna la dr!
Originally posted by chris27
Ma gandeam ca inima lui nu e puternicala fel ca a mea...alaltairi am iesit din spital(iminenta de avort)si ma simtbine...M-am speriat tare ,a facut flama si m-a aruncat ...Doamne,numa-n desene am mai vazut asa ceva...nu am arsuri,dar tremur si acum...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

Eseea spune:
Felicitari Mari! Wow ce veste pentru tine!
dar cu atat mai multa grija, trebuie sa ai un dr f bun!
Chris, poate ca nu s-a intamplat nimic dar si eu cred ca ar trebui sa suni la dr tau!
Multumesc mult Katthypentru primire.![]()
addinel spune:
mari, felicitaaaaari! sa-tzi traiasca bebeii.
bun-venit noilor mamici de ciresici.
pupici tuturor burticilor
7+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
pauly spune:
msemcu felicitari
....asta da veste bune...sa-ti ajute Dumnezeu
sa ai sarcina usoara si bebei 

sanatosi.
essea bine ai venit la odisee, si felicitari pentru fetita(cred ca te simti minunat ca sti ce ai in burtica).i-ti doresc sa ai sarcina usoara.
eu fetelor ma simt bine, am greturi dar nu asa de tari ca ieri..oricum maine ma duc la eco , si ma rog sa fie torul bine.iar am emotii..
cred ca intotdeauna voi avea, adica la fiecare eco si analiza..vad ca si voi aveti deci consider ca ii normal.
va pupacesc
7+
Eseea spune:
Multumesc mult Addinel si Pauly pt primire. Va tin pumnii, si eu am emotii la toate ecografiile, si mai ales intre ele ( desi fac din 2 in 2 sapt).
va rog cine deschide noul capitol, ma treceti si pe mine? Si cu un
. Wow ce mandra sunt! DA, e minunat sa stii ce e in burtica!
poohy spune:
Felicitari Mari!! Ce veste! Sarcina usoara si bebei sanatosi :)
Amely, iti tin pumnii! Sigur e totul ok :)
Chris27 - stai linistita. Daca te face sa te simti mai bine, vorbeste cu doctorul
Eu am maine ecografia si mi-e foarte frica. Unu' ca mi-au mai trecut greturile (nu mai imi e rau, si am zile in care nu dau afara deloc. Ieri am dat doar un pic...). Doi ca am aruncat un gandac pe geam... Si cand am facut asta m-am impins fara sa vreau in pervaz si m-a durut un pic. Si acum mor de frica. Bine, au trecut 3 zile, nu am avut nici un fel de sangerare, si doar simt un pic de durere cand ma palpez (nici nu stiu daca poate fi calificata ca durere, dar e ceva) - intr-un singur punct cam de 1cm... Si nu stiu daca e mai jos decat pozitia uterului sau nu
Mi-a fost si frica sa va spun :(
10+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
piticasigogosica spune:
Buna la butici 
Eu sunt bine,doar ca am remuscari pentru ziua de ieri in care iar am bagat in mine...
simteam ca nu mai pot respira.Azi mi-am promis ca o iau mai incet.Si ce credeti ca poftesc:parizer!!!Salam victoria,salam din ala de casa !!!!![]()
Fetelor eu trag de mine sa ma scol dimineata,ce dulce e somnul ala dar vine Iris la 7 la mine si-mi da trezirea ![]()
BUN VENIT :Musete,Essea,Creola
sa aveti sarcini usoare si pui minunati.Temerile noastre se duc toate aici 
Msemcu FELICITARI
,na ca acum avem si tripleti si gemeni.Suntem cele mai tari!!!!
Liviana si Amely succes la eco sa veniti cu vesti bune!
Si Liviana pupa baiatu' frumos!
Katty cum adica "sarcina mai jos"?
Criss ai grija de tine !
Pauly succes si tie maine la eco!
Amiss felicitari pentru fetita ta frumoasa !!!
PROPUNERE: fetelor ce ziceti de o intalnire ca inre viitoare mamici ???Eu sunt din Bucuresti.MA gandeam asa prin preajma sarbatorilor.Ce ziceti???
poze
Iri 9 si Iris
addinel spune:
daaaaaa, ar fi atre dragutz sa ne vedem... sa ne mai creasca si burticile, sa avem cu ce ne "lauda" fiecare.
pupici pe botici
7+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."