** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 7 )

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mari, esti TARE BABY! 3 dintr-o lovitura, wow! Mama eroina scrie pe tine. Felicitari pt cei 3 pui! Sa fii sanatoasa si sa duci la capat sarcina cu bine.
Fetele, am pus poze de la munte aici si cateva cu Matei nazdravanul.
Cu dedicatie pt voi aici si aici si aici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by msemcu
am fost din nou la eco si surpriza: in loc de gemeni am aflat ca avem TRIPLETI!!! va dati seama? am auzit trei inimioare batand!

felicitaaaaaaaaaaariiiiiii! Doamne, mi-au dat lacrimile...sa fiti sanatosi!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by lbelciug
Am varsat doar o data si atunci fiind pe nemancate am dat afara doar bila (lichid amar). Fetele, vroiam sa stiu daca si voua vi se intampla la fel cand apar greturile matinale.

mda, eu una, cunosc...plus saliva...da' e mai bine asa, decat sa am mancare-n stomac.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor ,

Ma inscriu si eu in grupul vostru. Urmaresc de la inceput subiectul, de fapt l-as fi putut deschide chiar eu dar……..dupa 2 sarcini pierdute ( una avort spontan, una fara embrion) si multi ani de infertilitate inexplicabila intre ele, multe tratamente, laparoscopie, acupunctura, homeopatie, naturiste, etc… am stat in asteptare.

Imi pare ff rau pentru fetele care au pierdut sarcini, din pacate stiu ff bine cum e…..dar le tin pumnii, va fi bine cu siguranta intr-o buna zi. Ma bucur ca vad si fete foste colege de odisee ( Arthurana), multe foste aspirante, multe fete care au pierdut sarcini in trecut si multe paciente ale dr meu ( Tutunaru), caruia ii sunt pacienta de aproape 2 ani.

Acum am prins curaj sa scriu, pentru ca am ajuns deja la 15 saptamani, totul e bine, dupa ceva peripetii. Suntem ff fericiti, vom avea o FETITA, exact ce ne-am dorit, dar cel mai important este ca la ecografia morfologica la dr Iosup totul a iesit ok. Chiar acum am primit si rezultatul la triplul test, care, la fel, este bun. Asa ca deocamdata s-au mai dus grijile . Deocamdata . Am trecut si trec si eu prin exact aceleasi stari prin care treceti si voi, temeri, sunat si mers la dr, etc.

Deci, UM 20.07.06 ( ovulatie tarzie), DPN 01.05.06 ( cu aproximatie), varsta mea 30 de ani.

Mult succes fetelor care azi merg la eco si nu numai lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

msemcu , felicitari!!! Super veste ne-ai dat! Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina fara probleme!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mari...felicitari!
Sarcina usoara si bebei sanatosi! Asta da veste!...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

M-am curentat la o priza.....................posibil sa-l fi afectat pe bebe?m-a scuturat ceva...Raspunde-ti,va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Eseea bine ai venit printre noi.
Ma bucur ca e totul in regula cu bb. Deci vei fi printre primele

Msemcu WOW ce performanta.
Cred ca esti bulversasata mai ales ca initial s-a vazut numai unul (poate ma insel).
Ai ramas fara tratament ?
La ce medic mergi?

Cris nu cred sa fie vreo problema. Bb. e bine protejat.

Katthy 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by chris27

M-am curentat la o priza.....................posibil sa-l fi afectat pe bebe?m-a scuturat ceva...Raspunde-ti,va rog

Nu cred sa fie afectat bebe. Nu ma pricep eu prea bine, dar din moment ce tu nu ai mare lucru, nu cred sa fi ajuns pana la bebe. Pt linistea ta poti face un control la medic
si ai grija de tine!

Valentina 13+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Ma gandeam ca inima lui nu e puternicala fel ca a mea...alaltairi am iesit din spital(iminenta de avort)si ma simtbine...M-am speriat tare ,a facut flama si m-a aruncat ...Doamne,numa-n desene am mai vazut asa ceva...nu am arsuri,dar tremur si acum...

Mergi la inceput