Clubul moldovencelor de peste Prut (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Chiar ma gandeam aseara, daca Cornelia mai e pe acasa sau nu. Vezi ce se intampla daca intarzii cu mesajul? .
Deja ma astept in fiecare zi sa primim vestea( probabil de la una din fetele din Chisinau). Tinem pumnii sa treaca totul usor si cu bine.

Eu sunt de acord cu Cornelia ca in casa toate se iau pe rand. Important este sa ai casa ta, ca de aranjat in ea, le faci cu timpul .

Eu am vorbit cu Amelia si cand era in burtica si cand a iesit de acolo( mereu ii comentam ce faceam). Tare haios mai era cand eram insarcinata, parca vorbeam singura, ii faceam cunostinta cu legumele, fructele cu tot ce se intampla in jurul meu . Cred ca de asta e asa vorbareata acuma.

Cristina, pupici lui Vlad. Fii optimista si savureaza la maxim statutul de mamica. A venit pe la tine depresia postnatala?

Veronica, ai disparut deja?

Nastea, unde esti? ca e ciudat sa nu scrii o zi. Sper ca sunteti bine.
Corina, Alina( Davina), Rodica, Mamanati, Violeta, Diana, Elena, Tania1 si Tania 2, fetele noi care nu ati mai trecut pe aici de la primul mesaj, unde sunteti? Unde v-ati pierdut?
Ma intreb de multe ori de Aliona( gazea), ce mai face oare? Nu a mai scris de cand a plecat. Sper ca este bine. La fel ca si celelalte mamici.

Noi suntem bine. Afara e soare, desi e rece, ca e toamna doar. Sper ca acus o sa iesim afara.

Nu stiu ce sa fac azi mancare. Dar tare buna idee mi-a dat Cornelia. cred ca o sa fac si eu niste peste. Ieri nu am facut mancare, dar ultima data am facut vinete cu ciuperci. ( Le-am prajit dupa reteta de www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=241&st=60#entry317993" target="_blank">aici ) " Baklajanovaie paliciki". Numai ca eu am pus si ciuperci cu usturoi. Sotului i-a placut tare mult. Mancarea a iesit destul de satioasa. Nu a mai fost nevoie de altceva.

Mi s-a murat si mie varza si ardeii cu vanata. O bunatate! Cred ca zilele astea le si termin( eu sunt amatoare de muraturi, le mananca ca pe mere).

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

oho, chiar nimeni-nimeni?

Eu azi am facut musaca pana la urma. Reteta de pe net plus improvizatie de la mine. A iesit bun cu laude de la sot.
Am fost in parc, a fost frumos desi racoare. Amelia a adormit instantaneu acuma seara, nici cantec nu a mai vrut.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hai sa-mi las si eu o amprenta aici pe ziua de azi
M-am laudat pe mess deja Liliei si Alinei, ieri ne-au adus canapeaua pentru sufragerie, uitati cum arata (pata care se vede a fost de la transport, deja nu mai e, am curatat-o ). Azi am fost sa caut husa pentru canapea, dar n-am gasit nimic potrivit. Cred ca o sa cumparam 2 cuverturi mai mari, pur si simplu, alta idee nu-mi vine in minte. Dar nici descoperita nu-mi vine sa o las, ca e mai greu de intretinut asa. Vlad a fost f. incintat de achizitie, a escaladat si bratele, si spatarul, a avut chiar si tentative de a sari pe canapea, dar nu i-am permis noi. Pisica deocamdata nu si-a incercat ghearele pe noul mobilier, dar speram din tot sufletul sa nu-i vina ideea asta.

De mincare am facut azi iar carne in sos de smintina si miere, ca ne-a placut mult la gust. Ca garnitura - piure de cartofi in care, mai nou, adaug cascaval ras, iese tare bun. Am mai facut azi brownies, ca asteptam miine musafiri. Iar miine vreau sa fac... hm, mai bine va zic miine, ca vor citi musafirii, or eu vreau sa fie siurpriz.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbinamai bine va zic miine, ca vor citi musafirii, or eu vreau sa fie siurpriz.

Musafirii aia suntem noi si Natalia ma "zadara" de dimineata cu acea mancare secreta . Ziceti si voi, e frumos asa? daca nu pot dormi la noapte din cauza asta?
Maine nu mananc nika toata ziua, sa incapa tot ce face ea acolo bun. Mai ales brownies, mmm.

Natali, sa stapaniti sanatosi canapeaua. Ti-am zis ca mie imi place mult. Si Ameliei i-a placut dupa cum se pare ca ma tot pune sa ii arat poza si asteapta cu nerabdare sa "mezem a Vadutz" sa stea pe canapea si pe covor.

Mergi la inceput

Lilia, tu crezi ca eu am mai putine emotii? Daca nu o sa va placa? O sa stau cu inima strinsa pina miine.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

nu exista asa ceva... Inca nu am mancat la voi ceva care sa nu imi placa. S-apoi daca o sa fiu flamanda, o sa rad tot, degeaba speri sa nu ne placa si sa ramana cat mai mult

Mergi la inceput

Lilia, pot sa-ti dau un indiciu, daca vrei: e ceva ce voi pregati pt. prima data, si asta e un motiv de a-mi face griji. Mai stii, poate nu ne place noua, dar voua da.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Stiu cum e cu emotia pentru o mancare pregatita prima data si inca pentru cineva care vine in vizita. Dar eu zic sa nu te emotionezi, ca daca nu ne place, incape mai multa prajitura si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!

Ma bucur ca am ce citi!
Si ma intristez cand vad cate bunataturi faceti!Ceva de mancare normala nu am mai facut de o saptamana, cred. Chiar ma gandeam ieri sa fac ceva desert, dar nu ajung mainile. Ei poate saptamana care vine, sper!
Maine am in plan ciorba de varza cu rata de casa si niste mancare de cartofi tot cu rata. Sunt mai practica acum, gatesc sa avem cateva zile, ca seara numai la bucatarie sa nu stau!

In rest suntem bine, Alex nu ne scoate din priza, are perioade super bune, cand e un baiat cuminte, vesel, spune poezii una dupa alta, dar are si perioade cand nu te poti intelege cu el, tipa, plange, raspunde.

Cam atat de la noi!

Alina

Mergi la inceput

Neata tuturor!
Parca vad ca asta o sa fie unicul mesaj al zilei in acest subiect dar am zis sa scriu, ca sa nu sa gasim luni subiectul pe pagina 10
Vlad mi-a facut trezirea, ca de obicei, dimineata devreme. Vreau, nu vreau, tre sa ma scol, ca odorul vrea ba la baie, ba sa manince, ba sa-i dau nusce jucarie...uf, pe scurt, nu-mi ticneste somnul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput