Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

Salut, fetelor!

Ce a patit Laura? Nu stiu la ce pagina a explicat ... Se pare ca a pierdut sarcina ? Imi pare rau
Noela, iau maca pt. a mai avea si io menstra, sa ma mai numesc inca femeie, sa mai am si io chef de viata, sa-l mai bucur pe al meu ca sa nu-si ia campii. Altfel, imi vine la 3 luni.
Monica, in rest sunt bine. Sa ma scuzati ca n-am multe sa va mai spun despre mine. N-am acum bani de fiv si credite am deja vreo 2 asa ca pica aceasta varianta de finantare.
Sfaturi insa mai pot sa dau ... daca ajuta cuiva. La intrebarea despre testele de ovulatie 3 zile pozitive ati raspuns deja prin articolul dr. Tutu.

PS- nu va mai cautati simptome de sarcina. Sunt f. inselatoare

Despre ce articol este vorba? Ca mi-a scapat...

DJ Mama, nu-mi place sa te vad asa tristuta... Nu se stie niciodata de unde sare iepurele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

kriss, nu stiu cum stau cu ovulatia ca nu mi-am mai facut teste de ovulatie...

sunt in Z14, oficial mai am o zi pana la ovulatie...vreau doar sa prestez...nu-mi mai fac teste ...

sa vedem daca se leaga...oricum mai am timp pana duminica , ca atunci imi pleaca sotul din tara pt vreo sapt...asa ca nu prea am mult timp de actiune...ca dupa ce vine el inapoi e deja prea tarziu.

asa ca, zilele astea ii dam batai...si apoi asteptam.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna oana...dupa cum ziceam mai sus, fara teste de ovulatie luna asta..si fara TB...asa am hotarat...sa ma mai destind un pik si sa incerc sa scap de stresul testelor...
vedem daca functioneaza asa...
..stii tu ...speranta moare ultima...

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

articol:"Limitele testului. Testul arata doar ca eliberarea de LH a avut loc si astfel ca este posibil ca in urmatoarele 24 ore sa se produca si ovulatia. Testul nu arata sigur ca veti ovula (este posibil ca foliculul sa nu se rupa, si in consecinta ovulul nu este eliberat, conditie denumita Sindromul Foliculului Luteinizant Nerupt)."

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, alina a postat un frajment din dr. Tutu fara sa indice sursa, tot articolul: ceva scris de dr.tutunaru vizavi de testul de ovulatie
"Limitele testului. Testul arata doar ca eliberarea de LH a avut loc si astfel ca este posibil ca in urmatoarele 24 ore sa se produca si ovulatia. Testul nu arata sigur ca veti ovula (este posibil ca foliculul sa nu se rupa, si in consecinta ovulul nu este eliberat, conditie denumita Sindromul Foliculului Luteinizant Nerupt)."

Nu sunt tristuta ci mai degraba spre indiferenta dar nu de tot din moment ce ma mai preocupa maca ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ancasant Z13
Rox dox ti-a venit mai devreme CM?...da-i bataie ca ai timp berechet...eu de vineri ma pun pe cai...armasar

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ali bafta la prestat.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aaaa, despre acel articol era vorba. Mersi Oana, DJ Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Anca nu voi pierde nici un ...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Rox, bafta la prestat! Eu sunt in Z14 azi, da` testul de ov. nu mai e pozitiv, abia daca se vede liniuta cealalta...la tine ovulatia e mai tarziu? intreb asta ca vad ca avem aceeasi lungime a cm.. La mine niciodata pana acum nu mi-a iesit test pozitiv in Z14, doar in 12 si 13..

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput