Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143
Raspunsuri - Pagina 14
chivutamonica spune:
Anca draga,ce pot eu sa-ti spun ca si la mine am obs.acesta scurgere dar putina de tot si totusi mi-a venit CM,la 37 de zile luna trecuta cind eu speram asa de mult.Nu vreau sa fie si la tine asa ca eu, crede-ma m-am c-am saturat de prelungirile astea.
Eu, nici nu am stat pe locul meu ,m-am dus la sala sa ma misc ca mi se pare ca am c-am pus pe mine Kg si nu stiu cumsa le dau jos.Poate trebuia sa stau cuminte sa nu fac nici o miscare.
Tu,stai linistita si nu te stresa ,poate o sa vina bb.
Te ,MONI
ancadragoman spune:
Moni si la mine luna trecuta a fost la fel,37 de zile.Nu imi fac mari sperante ca nu vreau sa plang iar(sa plang rau ca de plans tot plang).Mai astept ca nu cred ca e bb.
Tu in ce zi esti?
anca
poze nunta
dj_mama spune:
Meda,
Nu ti-ai luat cu tine laptopul cum ziceai? Mai tr. sa ai si conexiune la net pe acolo
Nu-ti zic sa ne aduci ceva bun ci sa aduci doar vesti bune
Altfel, ce mai ziceti mai fetelor?
chivutamonica spune:
Eu,sunt in Z10 si din Z5,imi tot apare mucus,subtirel de tot dar clar.Cred ca ov.va avea loc mai repede decit luna trecuta,v-om vedea.
Anca,citeste ce-am scris la Naturiste si te rog sa iei si tu omega3,chiar ajuta,sa nu mai aud ca plingi,ca e stres si nu e bine.
Dj-mama,ce mai faci,esti bine ?
,MONI
dj_mama spune:
bine-ar fi sa ma rezum la muraturi dar io ma pun pe dulciuri imediat ce da frigul; ...+ maca de care mi-e greu sa ma despart, dar va trebui, ca abia imi mai tin in frau poftele
chivutamonica spune:
Deci voi cu muraturile si gemurile,ce bune sunt...!
dar ce bine e de mine ca nu mai pun nimic pe iarna,aici le gasesc toate puse si nu merita sa pui nimic...
,MONI