Ajutor - ganglion inflamat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Si eu astept raspunsul..Geniest...ce ti-a spus medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am fost vineri la dr.

Despre ganglionul inflamat mi-a zis ca nu e nimic ca e...citez "un mic nodul tip furuncul inflamat" care se simte direct sub piele (deci nu in profunzime) si care o sa treaca in cateva zile. Probabil de la stick sau epilat cu ceara fara sa dezinfectez ffff bine.

Oricum azi e luni si deja a disparut......DARRRRR.....tiroida e umflata, am gusa, mici noduli vizibili ecografic chiar azi-dimineata.....un mic chist (milimetric) pe sanul drept......BUCUROSI LE-OM DUCE TOATE !!!! Ce sa mai zic ????

SANATATE MAXIMA SI VOUA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Multumim Geniest pt ca ne ai spus verdictul medicului..sanatate multa, multa...
Probabil ca ma voi duce si eu la un control la endocrinlog, ca si asa nici eu nu ma simt foarte bine cu tiroida...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Of, te duci pentru una si dai de ...mai multe. Imi pare rau pt tine. La ce doctor ai fost? Unde? Ti s-a parut ok? Cat costa o consultatie la endocrinolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Alissa, eu am fost la Medsana la Monica Gheorghiu, asta nu pentru ca sunt fana medsana ci pentru ca avem o varianta de abonament prin firma care-mi permite sa fac anumite analize gratuit, insa putine.

Eu ma stiam cu ceva pb cu tiroida chiar inainte de a naste, insa ramanand gravida pb s-a rezolvat la acel moment cu ajutorul bebeului. Acum bb a crescut si pb au revenit.....stiam ca trebuie sa iau tratament insa nu ma trage inima spre hormoni (ca tratamentul in asta consta).....

Daca te intereseaza, investigatiile sunt urmatoarele:

-medicul te consulta la gat si sani si-n functie de ce simte iti da sa faci ecografii si dozari hormonale. In cazul tiroidei hormonii sunt T3, T4, TSH, ATPO. Costa cam 500.000 lei fiecare, iar ecografiile 700.000 lei (medie).
Oricum de data asta cred ca incep tratamentul ca am niste stari groaznice si sunt convinsa ca numai tiroida e de vina, ca altfel nu-mi explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Multumesc mult pentru informatii. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowzywozy spune:

Buna dimineatza !
Tocmai m-am trezit din somn cu o mare durere la subrat;l pipait simt un ganglion inflamat.Din ce am citit eu de la voi ma gandesc ca poate la mine o fi din cauza ovulatiei.Eu am inceput sa iau anticonceptionale de vreo luna.Mai exact acum 2 zile am terminat prima folie.
M-au mai linistit un pic mesajele voastre,insa luni cred ca merg la medic.
S-auzim numai de bine!

Mergi la inceput