Buna,
As dori sa imi spuneti si mie o gradi de stat buna din zona unde stau eu(metrou eroii revolutiei).
Multumesc
DeaconuV
Buna,
Iti recomand gradinita 'Cipercuta' de pe Stoian Militaru.
Nu e f. aproape de metrou dar este in zona.
In plus am auzit ca sunt ingrijiti bine copii acolo, au o curte destul de mare cu multa verdeata, iar cand e frumos afara ii scot la aer.
Te poti duce sa o vizitezi.. e cumva vis-a-vis de Sectia de Politie 16.
Succes
da am auzit de gardi asta dar nu prea de bine.Cica mai e unu tot pe acolo dar mai buna dar se inta greu.Oricum multumesc Daniela
DeaconuV
scuze pt. greselile de ortogarfie de la ultimul mesaj dar sunt la servici si stii cum e......
DeaconuV
gradinita 168 este chiar aprope de tine..dar la ora asta nus daca mai sunt locuri..si ar mai fi una la o statie de la moll spre pita progresul..dar nu stiu sigur unde
In zona mai sunt 2 dradinite dar particulare.
De stat... pe Giurgiului nu stiu sa mai fie.
Zice ca mai una aproape vizavi de cea de cea de pe stoian e printre blocuri si in spatele ei este doctorul unde imi duc eu puiul.
DeaconuV
Daca vrei ceva ff micut, fara mari pretentii, am vazut gradinita Pisicel - e cumva vis-a-vis de Adesgo. E o casuta vechisoara, ce-i drept, dar frumos modificata, mica, intima. Acolo au deschis o gradinita doi tineri. Mai multe nu prea stiu. Nu au taxe mari, comaprativ cu alte gradi cam de acelasi calibru. Daca nu ai prea multe pretentii...Stiu ca au locuri libere, mai mult...
Oooof, scuze, tu cautai ceva de stat! Acum mi-am dat seama, scuze, oboseala, supararea...Poate suntem de folos altora, totusi, ce sa mai zic acum...