Am tot cautat pe forum si nu am gasit un subiect sau informatii despre gradinitele particulare din Dr. Taberei asa ca m-am hotarat sa va cer parerea. Noi stam in zona Billa si as vrea sa-mi inscriu piticul de 2 ani si 10 luni in toamna asta (daca ar mai fi posibil) sau in ianuarie-februarie si nu stiu unde. Mi-a facut cu ochiul gradinita Degetica...
Ce parere aveti?
Multumesc!
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
si noi stam in aceeasi zona
. noi suntem inscrisi la o gradinita germana, nou infiintata, care este linga OMV-ul de pe Timisoara. noi asta am cautat: sa fie gradinta cu predare intensiva in germana. daca vrei mai multe detalii iti pot da. ne ducem de aproape 2 luni si suntem inca foarte multumiti. sper sa ramina asa in continuare.
Multumesc pentru raspuns. Dar piticul meu nu stie o boaba germana. Nu e asa o problema? Cum faceti cu transportul. Il duceti voi sau il iau ei cu microbuzul? Ce preturi sunt la program scurt sau lung (cat stati voi)?
Multumesc!
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
noi suntem acum la programul lung. costa 8 milioane pe luna. au si transport pt cei interesati, dar nu stiu cit costa.
ca nu stie germana nu e nici o problmea. la inceput nu stiu cam 90% din copii. important este sa stie la sfirsit
. ce imi place este ca in afara ca ii invata germana, nu neglijeaza nici celelate activitati de gradi: colorat, desenat, construit...
daca vrei mai multe date poti sa te uiti pe site-ul lor si sa le dai tel. site-ul este: www.marienkaefer.ro.
noi suntem aici de aproape 2 luni si suntem in continuare multumiti, ceea ce ma uimeste si pe mine citeodata
.
Intrati pe google - gradinite particulare bucuresti si duceti-va pe sector 6.
Noi ne-am inscris la Happy planet kids din 13 Septembrie. Mi-a placut foarte mult si sper sa fie bine. Incepem in martie. Inscrierile au inceput deja. Pentru septembrie mai sunt locuri numai la grupa mica.
Succes si pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)