Mamici de noiembrie - decembrie 2006(51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sa ne traiasca bebelusul si sa fie sanatos!!!!felicitari mami si felicitari tati-lui tati si pt ca ne-a scris noua!

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

asa e, a scris si in ziar-am vazut pe prima pagina

quote:
Originally posted by adinazot

DOLORES,la noapte se schimba ora,ora 4 va deveni ora 3.Sper ca nu cumva sa ma insel.

Adina 37+Alessia

poze
Adina 35 sapt

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

gata, am intrat si noi in casa. azi am bantuit prin brasov. alex si-a luat o geaca de iarna, eu mi-am luat o pereche de ghetute cu talpa joasa si nu foarte inalte, pe glezna, ca sa poata piciorul sa se umfle in liniste, iar lui bebelina i-am cumparat un costumas superb roz cu niste floricele, o placere sa te uiti la el si in mod cert mai ieftin decat in bucuresti. dupa ce am mancat ne-am intors in sinaia, am bantuit pe langa peles, am mancat de seara si am aterizat rupti de oboseala.
alex a reusit si m-a enervat-ce au avut barbatii astia azi?-dar nu asa de rau ca de obicei. imi luasem o ciocolata calda de la benzinarie si am lasat-o in spatiul pt pahare din masina, de langa schimbatorul de viteze, sa se raceasca. pana sa apuc eu sa o beau, alex si-a terminat ciocolatica si cu ochii la drum a pus ambalajul fix in paharul meu. initial a ramas socat, ca era fierbinte ciocolata, iar dupa aia a intrat in gura mea...
pt fetele care ma intrebau, sunt berbec din cap pana in picioare.
alex e leu, iar bebelina speram sa fie sagetator.

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

si mie mi-a zis ca bebelina are capsorul mai mare si mi-a explicat ca e din cauza unei oxigenari mai deficiente, in sensul ca atunci cand nu primeste oxigen chiar cat ar trebui bebe isi conduce oxigenul primit in primul rand spre creier, sa se dezvolte neurologic, si abia dupa aceea trimite si spre corp. mie mi-a zis insa ca va recupera dupa nastere. asta e insa cazul meu, nu e musai sa fie toata lumea in aceeasi situatie. mai bine ii spui finei sa mearga si la un alt dr, pt ca nu stiu cum sta treaba cu placenta. e insa parerea mea, care din pacate nu e avizata, si de aceea ar trebui sa ajunga si la altcineva.daca e f imbatranita, in principiu nu mai hraneste copilul, si de aia ar fi bine sa vada daca i se confirma, in caz ca e asa probabil ca i se provoaca nasterea.

quote:
Originally posted by Crinutz

Am si eu o intrebare va rog. Fina mea trebuie sa nasca in decembrie, acum are 32 sapt. A fost la eco si dr era ingrijorat ca bb are capul cam prea mare iar placenta a imbatranit prea devreme. Ce inseamna toate astea? Voi ati avut asemena probleme si s-au rezolvat? Sa fie doar o exagerare a dr. sau sa fi vazut aiurea? Am deschis si un subiect separat pe tema asta insa nu prea a am avut lamuriri. Daca ne puteti ajuta cu niste sfaturi v-as fi recunoscatoare! Ne e teama sa nu fie ceva serios.
Multumesc!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

ura, am 2 stelute!!!

chris 34+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara,

v-am spus ca i-am transmis Diei gandurile voastre frumoase? Va multumeste mult. Va pupeaza pe toate. Pe luni spera s-o lase si pe ea acasa.
O felicita si ea pe Kokorina.

Roxana facusi mama ciocolata de casa? A mea e acum la frigi - am pus doar 400 g de zahar si tot mi se pare prea dulce. Deci SFAT- poti reduce zaharul si la 300. Important e sa lasi sa fiarba cele 3 minute de inceput - eu nu am avut rabdare - asa ca a mea cioco e cam moale si se simte zaharul nedizolvat. Invatatura de minte.

Chris felicitari pt stelutze.

pe toate.

Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Am indrumat-o deja catre sfatul a macar unui alt medic. Stiu ca pe forum nu gasesc raspunsurile insa e bine sa stii ca si altii s-au confruntat cu aceleasi probleme si ca a fost bine. Multumesc pt gandurile bune si incurajari.
Va doresc la toate sa aveti nasteri fff usoare si bb-ei sanatosi, frumosi care sa va aduca multe bucurii. Va tin pumnii sa fie bine la toata lumea.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

si ioooo vreaaaaaa la petrecerea de halloweennnnnn ......... si iooooo vreaaa !! am o prietena care merge ins eara asta si ma tot bate la cap ba cu costumul, ba cu una ba cu alta . acum i-am aratat machiajul ( un fel de tatuaj pe fatza) asa cum mi-as face ioooooo ..... sa vedem ce iese ;) .....dar problema este ca mi s-a facut pofta de party ... ce e de facut ??

noapte frumo pana una alta ;)

D si aproape 35

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

inca un bebe
sa ne traiasca!!!

fetelor, o sa fim mamici de oct-nov. cine mai apuca decembrie in ritmul asta?
ma bucur sa aud ca nu sunt singura pe care o cam scoate din sarite consortul. nu mereu, dar si cand o da in bara.... de mare arta...

cam putine mesaje in seara asta. toata lumea e la distractie???

dianocica, 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Buna seara burtici,
Ne primiti si pe noi in clubul vostru? Sunt insarcinata in 32 de sapt si astept un baietel. Eu va citesc de mult dar nu am apucat sa va scriu, drept urmare ii urez FELICITARI KOKORINEI mi-a placut tare mult camera bebeilor.

Mergi la inceput