Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
Neatza fratilor!
Sunt cheauna...am dormit ieri pana pe la 1....apoi, am lenevit pana pe la 4...la 7 am pus varza si acu'...as dormi...cu cel mai mare drag...daca as putea
la nunta a fost....ok......singurul lucru bun a fost ca ne cunosteam intre noi si ne-am distrat si am dansat..pe singura muzica prestata de nea cantaretzu'...populara 100%....in viata mea n-am ascultat atata populara...in general..si la nunta....mancarea..nici ea prea stralucita....
..cu toate acestea, staturam pana pe la 3....si am mancat si tort...nici ala pe gustul meu...dar..in fine...
..ah..si am primit si "diploma" din aprtea prezidiului...pentru amandoi...locul II la dans ...hihihi
"una peste alta"....cum am zis, a fost ok..am mai iesit si noi..am fost cu oameni majoritatea cunoscuti...am fost intre ai nostri..si pana la urma asta a contat cel mai mult...ma oftic insa ca am uitat camera foto acasa...insa sunt mandra de buchetele si lumanarile facute la aceeasi florarie unde le-am facut si noi pe ale noastre ...
tare binevenita cafelussa, zau!!!
mersic!
PS...vecina, mai traiesti?
kitzy spune:
Alynutza, nu-fi mai fa atatea probleme, ca strica la sanatate. O sa vezi ca o sa fie bine.
kitzy spune:
Kreliutz, imi pare rau ca nu prea te-ai distrat la nunta mai ales ca abia ai asteptat sa mergi, dar vorba ta, macar ati mai iesit si voi. Tie iti dau o cana mare cu cafea ca vad ca ai mare nevoie de intaritor, mai ales ca e luni azi.....
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Alynutza, nu-fi mai fa atatea probleme, ca strica la sanatate. O sa vezi ca o sa fie bine.
Stiu... da' n-am ce face, c-asa-i stilul meu... Plus la cate experiente neplacute am avut cu mobila pana acum ...
kitzy spune:
Daca ai trecut prin alte experiente neplacute atunci da, e motiv de griji, dar no, dade a fi bine.
Azi a plecat sotzul meu, sapt asta sunt singura singurica acasa, mai rau o sa fie noaptea sa dorm singura in pat, sa nu-l mai am langa mine...super nashpa, abia astept sa se intoarca. Bine ca mai am pe aici cu cine povesti cand sunt acasa.Oricum sapt asta sunt libera si e si mai nashpa ca tocmai acum stau mai mult acasa cand nu e si sotzul meu.
Ai auzit ca o sa fie simulare de alarma marti seara?
Alynutza spune:
Nasol ca s-a nimerit sa fii libera chiar in saptamana in care e plecat sotzul. Dar lasa ca trece repede timpul.
Despre ce simulare de alarma vorbesti?
ooana spune:
Neata!
...ma "abonez" si eu la cafea!...Sunt chiauna de somn, am fost acasa...si m-am intors azi noapte la ora 1...abia imi tin ochii deschisi
Ralu...da stiu ca ai program nu gluma, facultate, servici si scoala de sofer...spor la treaba si felicitari pentru masinuta!
Krelia...cel mai mult conteaza ca a-ti dansat, v-ati distrat...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
kitzy..nu pot spune ca nu m-am distrat..din contra..tinand cont ca a fost numai muzica populara...sunt convisa ca a contat foarte mult faptul ca ne cunosteam intre noi si ne-am incins la hore...ca altfel..sigur m-as fi plictisit...oricat imi place mie sa tzopai..totusi...ce-i prea mult, strica
da, oana..asa e..am dansat si pana la urma nu pot sa zic ca a fost urat..sau plictiseala...
sambata iar se preconizeaza o iesire in gasca...gratar zdravan...sper sa se concretizeze...
iar intr=o duminica..ne ducem cu catel cu purcel..nasii nostri cu nasii lor...cu noi si cu finii cei noi de sambata...sa ne scoatem unii pe altii la biserica...si apoi..la reshtaurant
NicoletaB spune:
ca sa va amuzati:
Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
La un moment dat, la radio, crainica anunta:
- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.
Tipul, foarte enervat:
- Nu unul, sute, sute!
Biblical sense
In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie
orizontala. V-ati intrebat vreodata de ce ? Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a
chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe
oameni sa le vorbeasca despre ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu
ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbatzi au inceput sa strige:
- Taiatzi saptele, taiatzi saptele, taiatzi saptele !!!
kitzy spune:
Alynutza, iti trimit linkul http://www.primariaclujnapoca.ro/Comunicate/nov_8_alarmare%20publica_2006-12-8.aspx. Sper sa mearga.