Daniela Gyorfi again

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by madalinad

o fi vazut si ea la fam. columbeanu ca da audienta... pai n-a facut si monica asa?! si au urmarit-o cu camera pana in usa budei...

madalina
serban

Serios?Eu nu ma uit la Columbeni.
Ei,inseamna ca de aceea a facut si Daniela asa.Intotdeauna a facut ceva sa "prinda"pubilcul:silicoane,manele,etc

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Eu vazusem ca in urma cu un an au aparut poze cu ea facind sex oral, inca mai sunt pe undeva pe net.

Otilia, io ma gandeam oare logodnicul- viitor sotz cu care se tot mandreste o fi vazut pozele alea?!
(Le-am vazut si io la vremea respectiva si m-am scarbit definitiv)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu e insarcinata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de Anca Wish

A luat frumusel un recipient, s-a dus sa faca pipi si a facut testul de sarcina in fata camerelor de luat vederi.

Se putea si mai rau...sa faca pp in direct.
Lasand la o parte obiceiul ei de a soca, eu, una, apreciez ca isi ingrijeste mama paralizata.

off-topic:
Anca, te rog, nu te mai descrie asa...roaga-te si ai incredere!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Probabil ca-si doreste si ea un copilas,indiferent de ce "apucaturi" are si in disperarea asta vroia sa arate tuturor rezultatul testului care din nefericire pentru ea,a fost negativ.Poate luna viitoare!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Si pi mini m-a socat d'soara cu paharelul de pipi, mai ales ca s-a comentat ...suculent, de care Carcotasi.

Iar procedeul in sine, avand ca l-am repetat de cateva sute de ori fara succes, cu lacrimi si frustrari, mi s-a parut dureros cum se poate transforma un lucru atat de intim si delicat, in circ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mie personal mi se pare cea mai penibila vedeta din Romania

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish
Ca sa nu mai zicem de lipsa chilotilor la o emisiune in care se batzaia intruna.

nici cand s-a maritat cu Gelu Bors nu avea chiloti

Edit: am vazut mai apoi ca si Alina stia de chestia asta si a scris... Scuze... nu ajunsesem cu cititul pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by Anca Wish
Ca sa nu mai zicem de lipsa chilotilor la o emisiune in care se batzaia intruna.

nici cand s-a maritat cu Gelu Bors nu avea chiloti

Edit: am vazut mai apoi ca si Alina stia de chestia asta si a scris... Scuze... nu ajunsesem cu cititul pana acolo.

..mai, nu mai fiti rautacioase, biata fata n-o fi avand bani de chiloti de nu poarta nicaieri articolu' asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Fetelor,eu propun sa facem o cheta ca sa-i cumparam o pereche,doua...!

Dana

Mergi la inceput