Zavoranu vs. Zavoranu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

simplul fapt ca a cedat firma in totalitate mamei ei dovedeste ca e o fire influentzabila si nu ar fi reusit sa tzina o firma pe picioare,probabil ca stie mama ei ce stie...parerea mea ,nu datzi cu rosii!!!

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by ancutzathree

simplul fapt ca a cedat firma in totalitate mamei ei dovedeste ca e o fire influentzabila si nu ar fi reusit sa tzina o firma pe picioare,probabil ca stie mama ei ce stie...parerea mea ,nu datzi cu rosii!!!

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

A avea INCREDERE in mama ta - cea mai iubita fiinta din lume - nu inseamna a fi influentabil si a nu fi in stare sa te tii pe picioare si sa te descurci!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

quote:
Originally posted by ancutzathree

anca @ alex.bb

A avea INCREDERE in mama ta - cea mai iubita fiinta din lume - nu inseamna a fi influentabil si a nu fi in stare sa te tii pe picioare si sa te descurci!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Sunt de acord!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

o sa fie un proces de lunga durata , si desi Oana nu este printre preferatele mele in situatia de fata ...are tot dreptul sa mearga pina in panzele albe pentru dreptate
cat despre mama ei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

quote:
Originally posted by april

Pai eu pt cine ma zbat in viata asta? nu pt copilul meu? eu i-as dat cat pot de mult, de fapt ma zbat sa-i asigur toate conditiile.
Si viata mi-as da-o pt puiul meu!

Parintii mei din contra, considera ca unui copil nu trebuie sa-i oferi totul de-a gata pe tava (casa mobilata/utilata, masina, etc) ca sa se mobilizeze si el singur si sa realizeze ceva in viata !

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

mie mi se pare un circ penibil cum isi expun cele 2 viatza la "zero"TV...si desi nu imi place deloc de Oana Z, daca as avea o fata, nu mi-ar place deloc sa o vad cu unul ca pepe...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by melinav

quote:
Originally posted by april

Pai eu pt cine ma zbat in viata asta? nu pt copilul meu? eu i-as dat cat pot de mult, de fapt ma zbat sa-i asigur toate conditiile.
Si viata mi-as da-o pt puiul meu!

Parintii mei din contra, considera ca unui copil nu trebuie sa-i oferi totul de-a gata pe tava (casa mobilata/utilata, masina, etc) ca sa se mobilizeze si el singur si sa realizeze ceva in viata !

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Sa stii ca asta e si parerea celor din vest,daca stau bine sa ma gindesc le dau dreptate.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Ieri Oana si Pepe s-au casatorit civil.
Casa de piatra.

Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Cred ca ar fi potrivit sa le uram casa de piatra.Chiar daca nu sunt un mare fan al celor doi,cred ca se iubesc sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ce ziceti de articolul din Atac?
http://www.atac-online.ro/monden760/760.htm

Mirela

Mergi la inceput