Zavoranu vs. Zavoranu
Raspunsuri - Pagina 3
ancutzathree spune:
simplul fapt ca a cedat firma in totalitate mamei ei dovedeste ca e o fire influentzabila si nu ar fi reusit sa tzina o firma pe picioare,probabil ca stie mama ei ce stie...parerea mea ,nu datzi cu rosii!!!
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
claudia_a spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
simplul fapt ca a cedat firma in totalitate mamei ei dovedeste ca e o fire influentzabila si nu ar fi reusit sa tzina o firma pe picioare,probabil ca stie mama ei ce stie...parerea mea ,nu datzi cu rosii!!!
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
A avea INCREDERE in mama ta - cea mai iubita fiinta din lume - nu inseamna a fi influentabil si a nu fi in stare sa te tii pe picioare si sa te descurci!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by claudia_aquote:
Originally posted by ancutzathree
anca @ alex.bb
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
A avea INCREDERE in mama ta - cea mai iubita fiinta din lume - nu inseamna a fi influentabil si a nu fi in stare sa te tii pe picioare si sa te descurci!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Sunt de acord!
Mirela
danavasile spune:
o sa fie un proces de lunga durata , si desi Oana nu este printre preferatele mele in situatia de fata ...are tot dreptul sa mearga pina in panzele albe pentru dreptate
cat despre mama ei ...
melinav spune:
quote:
Originally posted by april
Pai eu pt cine ma zbat in viata asta? nu pt copilul meu? eu i-as dat cat pot de mult, de fapt ma zbat sa-i asigur toate conditiile.
Si viata mi-as da-o pt puiul meu!
Parintii mei din contra, considera ca unui copil nu trebuie sa-i oferi totul de-a gata pe tava (casa mobilata/utilata, masina, etc) ca sa se mobilizeze si el singur si sa realizeze ceva in viata !
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Victoria spune:
mie mi se pare un circ penibil cum isi expun cele 2 viatza la "zero"TV...si desi nu imi place deloc de Oana Z, daca as avea o fata, nu mi-ar place deloc sa o vad cu unul ca pepe...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
anky spune:
quote:
Originally posted by melinavquote:
Originally posted by april
Pai eu pt cine ma zbat in viata asta? nu pt copilul meu? eu i-as dat cat pot de mult, de fapt ma zbat sa-i asigur toate conditiile.
Si viata mi-as da-o pt puiul meu!
Parintii mei din contra, considera ca unui copil nu trebuie sa-i oferi totul de-a gata pe tava (casa mobilata/utilata, masina, etc) ca sa se mobilizeze si el singur si sa realizeze ceva in viata !
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
Sa stii ca asta e si parerea celor din vest,daca stau bine sa ma gindesc le dau dreptate.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Lywh spune:
Ieri Oana si Pepe s-au casatorit civil.
Casa de piatra.
Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)
oanamc spune:
Cred ca ar fi potrivit sa le uram casa de piatra.Chiar daca nu sunt un mare fan al celor doi,cred ca se iubesc sincer.
blueeyes2003 spune:
Ce ziceti de articolul din Atac?
http://www.atac-online.ro/monden760/760.htm
Mirela