Zavoranu vs. Zavoranu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Public, ne-public, zarurile au fost aruncate de mult, astea sunt efectele. Dupa mine, mama ei este o femeie egoista, care vrea sa detina controlul absolut si de ce nu, destul de ... limitata. Ea a afirmat ca nu i se pare normal ca legea i-a dat copilului 75% si ei 25% iar cand a intrebat-o Oana daca vrea sa repuna actul in forma lui INITIALA, ea, ca o mama pe care o intereseaza soarta copilului ei, inteleapta, trecuta prin viata si iubitoare fata de singurul copil ramas in viatza - i-a raspuns un sec "nu"...
Brrrr.... sper sa se faca dreptate si Oana Z sa fie repusa in drepturi. Apropos, ar avea oare castig de cauza, de vreme ce era majora si vaccinata cand a semnat hartia aia?

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb
Apropos, ar avea oare castig de cauza, de vreme ce era majora si vaccinata cand a semnat hartia aia?

Hmmm...nu stiu...atat de tare mi-as fi dorit sa fac dreptul si nu economia!
Nu stiu, este legal ce a semnat ea ... mai degraba as spune ca poate (si probabil de asta s-a si adus in discutie) sa recupereze ceva din marea avere a tatului ei biologic - avere care a fost confiscata in anul arestarii lui (dupa cate am inteles?!)...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

aaa, claudia, pai se pare ca si cu averea tatalui ei biologic, iar planeaza niste nori negri deasupra capului mamei ei, care i-ar fi spus Oanei ca nu se mai poate recupera nimic, insa Oana a afirmat aseara in emisiune ca ar avea informatii ca mama ei de fapt ar fi recuperat ceva din averea tatalui ei biologic, lucru pe care ma-sa la negat).
Si asa, un pic pe langa sfera legala si faptica a subiectului, vazand emisiunea asta mi-am adus aminte de o vorba in care eu cred: mai devreme sau mai tarziu platim greselile si pacatele pe care le facem tot in aceasta viatza, pentru ca raiul si iadul sunt de fapt aici, pe pamant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ca-s in ceata si nu pot urmari emisiunile, care e toata istoria cu tatal ei, cand a murit, si ce business/avere avea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Eu intelesesem ca nu-i da averea tocmai ca s-o protejeze de ea insasi, cica e foarte cheltuitoare...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Cred ca este doar un pretext!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

AncaMaria , nu stiu nici eu toate detele; iti zic ce stiu: pe cand avea cativa ani, tatal ei natural a fost arestat de comunisti; dupa un timp, din diverse ratiuni, mama sa a divortat si s-a maritat cu dl Zavoranu. Dl Zavoranu a adoptat-o pe Oana , pentru a-i da numele lui ,pentru a avea Oana o viata normala si sa nu fie stigmatizata din cauza numelui ei adevarat (stii cum era pe vremea comunistilor). A pastrat legatura si cu tatal ei natural. Ambii tati au iubit-o foarte mult. Prin 1996 , tatal ei adoptiv infiinteaza firma Agricomex SA. In 2000 tatal de adoptie moare din cauza unei boli incurabile si conform cu legea , Oana mosteneste 75% din actiunile firmei si 25 % din fiecare proprietate, iar mama ei 25% din actiuni si 75% din proprietati. Litigiul dintre ele se refera la actiunile firmei.
Pe de alta parte, si tatal natural a decedat in 2003 , parca. Acesta impreuna cu fosta lui sotie se aflau in proces cu statul pentru redobandirea bunurilor confiscate de comnunisti in momentul arestarii. Se pare ca mama Oanei a reusit sa recupereze din ele, dar bineinteles, fara sa-i dea Oanei nimic din ceea ce i s-ar fi cuvenit dupa moartea tatalui natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

nu vreau sa spun prea multe despre cele doua doar spun ca eu una mi-as da si painea din gura pt copilul meu nicidecum nu i-as lua-o!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu una nu mi-as da mama in judecata sau cel putin nu as face publica toata cacealmaua asta.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

pai publica a facut-o paparazzi....ziaristii...nu a sunat Oana sau mama ei sa le publice "problema"

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doamne de mama, rusine sa ii fie
o fii oana cheltuitoare, dar e dreptul ei

Mergi la inceput