Zavoranu vs. Zavoranu
Am vazut aseara pe OTV in emisiunea lui Dan Diaconescu o ampla discutie despre cine a fost si este familia Zavoranu si cum a cedat Oana Z. cele 75% din actiunile mostenite de la tatal ei - mamei ei. Ati urmarit? Ce parere aveti despre asta? Este indreptatita Oana Z. sa-si revendice mostenirea? Voi, ca pariniti, ati ceda inapoi ceea ce de drept apartine copilului dvs?
No, ca chiar sunt curioasa
Va pup pe toti,
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
Raspunsuri
claudia_a spune:
Logic era sa citeasca ceea ce semneaza... insa increderea in cea mai apropiata fiinta - mama - a facut sa semneze cedarea partii ei din avere!
Eu ca mama nu as putea face asa ceva copilului meu! NICIODATA! Din contra nu as sti cat si cum sa-i dau mai mult, mai ales ca este matura si isi poate gestiona finantele!
Nici pe departe Oana Zavoranu nu este printre preferatele mele, insa gestul mamei este de neconceput, indiferent cate greutati si rautati iti face copilul tau, tu ca mama iti dai si camasa de pe tine!!
Pacat... din punct de vedere legal, totul a fost facut ca la carte... nu se poate demonstra ca semnatura a fost luata fara a fi citit documentul...probabil si de aceea va fi un proces lung!
Succes Oanei si sa-i revina ce i se cuvine de drept!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Elle_seb spune:
Exact, increderea este cea care a facut-o sa semneze acel act de cedare a actiunilor. Insa, eu una, ca mama, NICIODATA nu as putea sa-mi determin copilul sa-mi cedeze sub semnatura ceea ce-i revine de drept lui, sub nici un pretext. Nici eu nu sunt o mare fana a Oanei Z, insa dupa emisiunea de aseara, jos palaria, e o tipa inteligenta si carismatica. Si vis-a-vis de acest proces, are tot dreptul sa-si ceara inapoi averea ce-i apartine de drept si de care se bucura mama ei, ca, deh, "ii multumeste lui Dzeu ca exista aceasta hartie"
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
april spune:
Pai eu pt cine ma zbat in viata asta? nu pt copilul meu? eu i-as dat cat pot de mult, de fapt ma zbat sa-i asigur toate conditiile.
Si viata mi-as da-o pt puiul meu!
Alynutza spune:
Eu intelesesem ca nu-i da averea tocmai ca s-o protejeze de ea insasi, cica e foarte cheltuitoare...
claudia_a spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu intelesesem ca nu-i da averea tocmai ca s-o protejeze de ea insasi, cica e foarte cheltuitoare...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
E ca si cum ai spune (putin exagerata comparatia, dar doar o viata avem): ca nu luam carte de citit la copil ca o rupe, ca nu luam creioane colorate ca ne manjeste peretii, ca nu ne cumparam o fusta ca se uzeaza... si clar exemplele pot continua!!
Viata este atat de scurta si trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem cat timp suntem sanatosi si in putere; orice bucurie mica ne face ziua mai buna si fericita!
Daca nu cheltuie acum banii cand Doamne iarta-ma sa-i mai cheltuie??? cand o sa aiba 40-50-60 ani??? Atunci altele sunt prioritatile decat a cheltui banii... nimeni nu spune sa-i dea toate milioanele de dolari...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
delsim spune:
Nu ma omor eu dupa Oana Zavoranu, dar ii dau dreptate. Am urmarit mare parte a emisiunii si pentru mine lucrurile sunt clare: mama Oanei a fraierit-o. Nu am mai vazut atata egoism din parteqa unui parinte + neincredere +atitudine clara de superioritate , de mare femeie de afaceri.A spus clar ca nu i se pare drept ca legea sa-i dea Oanei 75% si ei ca sotie numai 25%, ca nu i se pare normal sa fie la mana copilului in a carei judecata se pare ca nu are deloc incredere. E clar ca a vrut putere absoluta asupra firmei si totii banii. Nici macar din dividende nu i-a dat. S-a multumit sa-i ia apartament si masina ca sa-i inchida gura si sa-i dea o suma lunara . Atat. In rest a zis ca poate sa se intretina, ca are o meserie si ce-i trebuie ei mai mult si sa se bage in afaceri. Vezi Doamne oricum o sa-i ramana totul Oanei. Vorba Oanei posibil dupa 20-30 de ani si nu acum cand are nevoie. Oana Zavoranu este o femeie bogata prin nastere, dar se pare ca ar trebui sa se multumeasca NUMAI cu ce ii da prin imensa bunavointa mama ei. Mie mi se pare ca sub pretextul ca Oana este necoapta, cheltuitoare si este cu Pepe, mama asta a ei isi protejeaza lacomia ei de a detine controlul total . Ma dezgusta atitudinea asta de parinte care stie totul, decide totul.
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Eu intelesesem ca nu-i da averea tocmai ca s-o protejeze de ea insasi, cica e foarte cheltuitoare...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
si cam pana cand vrea s-o protejeze? pana o muri ea si fiica-sa va fi batrana?
fiica-sa e femeie de 30 de ani ce naiba! treaba ei ce face cu bani.
asta e un pretext pt a-si masca lacomia.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
oanamc spune:
Sunt absolut si intru totul de acord cu voi.
Din pacate,ma aflu si eu intr-o situatie similara,dar discutia nu are ca obiect o asemenea avere.Este dureros.
catutza spune:
Chiar acum e emisiune in reluare pe OTV.
Eu nu as face asa ceva , mai ales in public. Este scandalos.
Nu intelg ceea ce se intampla intre ele. Mama Oanei cred ca vrea sa controleze tot.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca-Maria si noi2