Intrebare legata de vopist parul
Fetelor, cum sa fac sa nu mai fie diferenta intre radacini si restul parului?
Daca imi creste un pic se vede negru la radacini (eu sunt satena si ma vopsesc blonda) si daca vreau sa ma vopsesc imi iasa INTODEAUNA radacinile de alta culoare, mai deschisa (chiar si cand am fost la coafor)! Deci oricum as face radacinile sunt de alta culoare!
Acum mi-am luat o vopsea de la L'Oreal si intentionez sa ma vopsesc, dar nu stiu cum sa procedez (sa o las mai mult in rest sau la radacini???).
V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un sfat!
Maria
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
Raspunsuri
lulu77 spune:
Trebuie sa incerci sa te vopsesti la o coafeza buna ,care cunoaste toate etapele vopsitului / decoloratului .
Normal ,ar trebuii intai decolorata radacina si apoi aplicata vopseaua .
Si mai depinde fff fmult de vopseaua folosita , de nuanta .
Daca la fiecare vopsit schimb nuanta vopselei ,este normal ca vor exista diferente .
Plus ca vopseaua de pe firul de par ,in timp ,se "matuieste" isi schimba culoarea ,stralucirea de la spalat , produse de styling , iar la radacina este vopsea proaspata .
Cauta o coafeza buna ,si vei avea rezultatele dorite.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Menna spune:
Mary asa este cum spui tu.
Vopseaua trebuie aplicata intai la radacina si lasata in jur de 20-30 minute, iar apoi sa incepi intinderea ei pe restul parului.
Cel mai bine ar fi sa mergi la o coafeza,sa te lasi vopsita de ea si sa fii f atenta
...fura meserie
...mai apoi iti va fi mult mai usor sa te faci singura.
Succes!
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MaryP spune:
Fetelor, daca n-am fost la coafeze/stiliste...la greu, in perioada dinainte de a naste! Acum am bb mic si nu imi permite nici timpul, nici buzunarul sa merg asa des acolo! Eu voiam un sfat pentru acasa...
Maria
nemary spune:
si eu zic la fel, trebuie sa decolorezi mai intai radacinile si apoi sa aplici vopseaua. dpmdv cred ca Loreal nu este o vopsea prea stralucita. am o prietena coafeza si mi-a spus ca intre Loreal si Wella sa aleg Wella. am folosit toate vopsea de par de la toate firmele, de la cea mai ieftina la cea mai scumpa si pot sa spun ca toate mi se par la fel(nu vorbesc de cele prof). ultima pe care am folosit-o a fost Wella Decore si pot spune ca mi s-a parut cea mai buna de pana acum.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament
blueeyes2003 spune:
Mary dac vrei sa te vopsesti acasa,aplici vopseaua intai la radacina si o lasi sa actioneze 20 de minite.Apoi aplici si pe restul parului si mai stai 10 min. Dar trebuie sa fie o nuanta apropiata cu cea a parului.
Am fost si la coafor si de fiecare data ele aplicau vopseau pe tot parul.Uneori iesea bine alteori,nu.
Sa ne spui cum a iesit.
Mirela

MaryP spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Mary dac vrei sa te vopsesti acasa,aplici vopseaua intai la radacina si o lasi sa actioneze 20 de minite.Apoi aplici si pe restul parului si mai stai 10 min. Dar trebuie sa fie o nuanta apropiata cu cea a parului.
Am fost si la coafor si de fiecare data ele aplicau vopseau pe tot parul.Uneori iesea bine alteori,nu.
Sa ne spui cum a iesit.
Mirela
Multumesc!

Maria