LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Chiar nu mai deschideti pagina separata pentru sarbatoriti? Ca eu azi dimi cand am intrat ma asteptam sa fie deja pt. Cristi al Mirelei. Eu zic ca daca tot am inceput sa continuam.

De vaccin...noi o sa il facem pe cel de la stat. Nu cumparam. Atunci la vaccinul de la doua luni am cautat si eu cu disperare Infanrixul dar nu am gasit...as ca am mers pe mana vaccinului de la stat.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu, repejor ca tati face imbunatatiri la comp deci ma da afara imediat

LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE SE ANIVERSEAZA AZI, SA FIE SANATOSI SI CUMINTI, SA CRESCA MARI SI SA-I BUCURE PE PARINTI!!!

Apropo, o sa-mi reinstalez mess-ul deci o sa am nevoi de acceptul vostru din nou ptr introducerea in lista. Multumesc de pe acum.

Revin cand terminam, deci nu ne dati la disparuti.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau nu e nevoie sa-ti refaci lista de mess, aia ramane la ei pe server.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

unde sunteti toate, mai frate? Am si eu un pic de timp liber si nu scrie nimeni? Oricum nu mai intru pana duminica sera sau luni din lipsa de calculator si implicit de net. O sa imi lipsiti.
Sa aud numai vesti bune cand ma intorc.
Ina ai mare grija de tine si de pufoasa. O sa fie bine pana la urma, daca ceva nu era in regula dupa atatea sangerari ti-ai fi dat seama. Va pup si fruntea sus. Dumnezeu le rezolva pe toate asa cum trebuie.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

buna seara si de la noi!
Nu am nimik de bebe de spus,asha ca va-ntreb:va place mylene farmer?ascult acum,si-mi place la nebunie mel aia mai veke cu jean luis murat,
'regrets'-super...cine-o vrea,s-o ceara pe mess!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

GABITACO ,CRISTINA ,multumesc de raspunsuri ,noi le-am facut p'alea de stat pina acum dar nu mai vreau sa-l chinui cu mai multe intepaturi ..
Silvia ,poate ma ajuti tu ,pleasee, ca tu stii ce si cum despre vaccinuri ,merci!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Madutiko,eu stiam ca daca incepi cu statul,tre'sa continui tot cu alea de stat...da'la o adik,de ce nu sa-ncerci cu de-astea de la Pasteur?sau dracu'stie de unde?deci,baga aci!cu ce sa te-ajut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor, ce magazine cu haine pt bb imi recomandati in sectorul 6.... si sa nu fie nici ffffffffffffffff scumpe. Rezonabile ca pret si dragute.. Miniblu, piciul? cate mai sunt?
nu prea am timp de colindat bucurestiul si vreau ceva fain pt fata.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADUTZA, e o singura intepatura, antipolio e oral, nu injectie...erau 2 intepaturi cand era si anti hepatita, la 2 si 6 luni...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

gabitza,vii in buc?statzi mult?
mai,eu stiam ca la minblu sunt niste nashpeturi scumpe-eu ziceam ceva de obor,daca ai timp sa treci pe-acolo;sunt mai ieftine ca-n alte magazine;

Mergi la inceput