Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 8

kriss79 spune:
Angela, imi faci pofta!!!vrei sa pacatuiesc, n-ai vazut ca m-am inscris la luna75 la suport pt. slabit?!
Angela, sa ne anunti cand isi revine mititica..
Mathilda, nu am noutati inca..astept...si astept...si cred ca am kicx...STEFAN, copilas de HILDEGARD
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina

angelapriboi spune:
buna dimineata fetelor,
din pacate eu nu am vesti bune pt ca fetita prietenilor nu si-a revenit si o trimit la tomograf astazi sa vada daca exista o tumoare pe undeva.o sa va tin la curent.
in rest pupici la toata lumea si o zi buna.

bebita06 spune:
Eu, mai nou, as vrea sa ma fac cons jur de banca. Este careva deja? Ne spuneti si noua cu ce se mananca, cat de greu se intra etc? Asta cu intratul in sistem... mai toti cer experienta in banca, daca se poate chiar in banca lor.
Geo si
Bibi

kriss79 spune:
Angela, imi pare f.rau pt. fetita!
bebita> si mie mi-a trecut prin minte sa merg la o banca cons. jur(in iAsi). Am apelat la niste cunostinte si mi s-a transmis la un moment dat, anul trecut, ca se aleg tot dintre rubedenii, copii ale salariatilor din banca samd..important e sa ai cunostinte/rude in sistemul bancar..
Mai sunt acum si exceptii..o fosta angajata alor mei a depus in 2004 un cv la hvb si dupa un an au sunat-o sa vina la interviu si au angajat-o! nici nu se astepta dupa un an..din ce mi-a zis se introduce cv tau intr-o baza de date..si daca da Domnul..te suna!
Chestia faina e ca salariile sunt bune, ai diverse facilitati bancare, dar te cam plafonezi in ce priveste job-ul..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina

bebita06 spune:
Da Kriss, da te plafonat te plafonezi oriunde. Am avut o incercare la Raiff, m-au bagat prin niste chichite din legislatia bancara si m-am cam balbait. Acu vreau sa studiez tot ce se poate, de aceea intreb.
Oricum ar da bine la cv!
Geo si
Bibi

kriss79 spune:
Prietena mea de la banca intocmeste dosare de credite..si asta e tot..toata ziua buna ziua. Mie sincer mi se pare plictisitor! sa nu dati cu rosii acu`!
Incercari bebik
Cristina

Luna75 spune:
In Emirate principala atributie a consultantului juridic de la banci este recuperarea creditelor,atributie foarte grea cu multa munca de teren.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

angelapriboi spune:
Am uitat sa spun LA MULTI ANI! tuturor celor cu nume de sfinti:GABRIEL SI MIHAI!!!!!!!!!!!

ooana spune:
Angela...eu vin la o cafea!...poate ma mai trezesc!
LA MULTI ANI...si din partea mea tuturor ce poarta numele de Gabriel si Mihai si variantele lor pentru domnisoare!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon