Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

Va descoperii si eu!. Ma primiti?
Consilier juridic de vreo 6 ani, cu intrerupere de vreun an jumate; intai la stat apoi la privat.
Vreau sa va citesc din urma iar voi imi puteti spune daca mai trebuie sa dau detalii!

Geo si
Bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Bebita06 bine ai venit printre noi.
In rest fetelor bine v-am gasit.Am cam lipsit,dar motivat am avut o gramada de treburi.
Kriss referitor la cazul tau,eu am mers pe somatie de plata si in acelasi timp m-am constituit si parte civila in procesul penal.Te sfatuiesc sa faci la fel.
Mathilda copilasii mei sunt bine,i-am facut vaccinul de un an fetitei si uimitor nu mi-a facut reactie.
Dar sa stiti ca sunt foarte suparata pt ca fetita unor prieteni este in coma din cauza septicemiei si are doar un an si jumatate.
Asa ca sunt foarte suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bun venit bebita06!
Daca vrei sa iti apara in lista si alte date precum la cele mai multe dintre noi, trimite-mi pe PM!
Angela, ti-am simtit lipsa pe aici!
Eu am introdus cec-ul la Jud. pt. investire cu formula executorie, dupa care voi merge la executor cu el! am zis sa incerc si asa! plangerea la pol este in curs de desfasurare, tipa a mai tras teapa la cineva, dar cu alta firma..
Imi pare rau pe fetita prietenilor tai! mititica, sper sa isi revina din coma cat de curand!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Kriss si eu sper la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va doresc o saptamana frumoasa...iar pe cele care aveti parte de zapada va invidiez!
Bebita...bine ai venit!

EDIT: Kriss zi si la fata...ca nu stie...cum ai facut linia la semnatura?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Oana draga, te duci la profil personal, si inainte de semnatura cu poze, scrii paranteza patrata hr si iar paranteza patrata(daca iti scriu semnul imi pune mie linia:)) pe randul de deasupra linkului cu poze si atat! incearca apoi cu vizualizeaza(sa verifici daca s-a schimbat) si gata!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Sarn'mana...am executat cu brio!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Kriss am uitat sa-ti spun ca am copt o placinta la cuptor si a iesit super.Sunt super multumita de toate produsele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
azi semnez condica in club.
angela- imi pare rau sa aud asa ceva. nimeni nu vrea sa i se intample asta propiului copil.
a mea fetita zice in sfarsit mama azi toata ziua mi-a zi ma-... ma
kriss- ???????? noutati???????
bebita- bine ai venit
in alta ordine de idei----- acum m-am specializat in , nu stiu cum sa traduc- ceva de genul dr. strainilor- pt ca aici exista f putini av. specializati in ac domeniu, nu multi stiu cu ce se mananca, adica nu pot face dif dintre tari si legislatie- de ex ei baga la o galeata cehia cu romania, etc si am avantajul de a avea 2 diplome- din rom si de aici.
si nici nu mi-am inchipuit ca se poate castiga asa de bine
acum pupici si va tin la curent

Mergi la inceput