Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 29

angelapriboi spune:
Fetelor tocmai m-am intors de la LA a fost superb.O sa va scriu maine mai multe si o sa pun si ceva poze.
Irina astept un raspuns de la tine, dar vad ca nu mai zoco nimic.Eu pe 4 ianuarie plec din LA.
Kriss de la Mosu am Primit un parfum,o bluza de casmir,un sudoku(ca sunt innebunita) si o lenjerie intima sexi rau.O sa va arat eu niste poze.
Eva stai linistita ca toate am trecut prin dezamagiri legate de profesie.
O sa ai multe promisiuni si din pacate o sa fii foarte dezamagita.
In rest o sa revin maine cu amanunte si sa stiti ca pe 30 sunt in MExic

Luna75 spune:
Angela, ce vacanta frumoasa!
Eu sunt in fuga,va urez LA MULTI ANI!si sa aveti parte de tot ce va doriti in anul ce vine.
Multi si distractie placuta de revelion.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

angelapriboi spune:
Luna mersi mult.Chiar cate Kg ai reusit sa dai jos,ca uite a venit si revelionul peste noi????????
Irina nici un semn de la tine?????

eva03 spune:
Va doresc din suflet ca anul nou sa va poarte pe aripi de bucurie, sa aveti multa sanatate, norocul sa va insoteasca pretudindeni, dragostea sa va invaluie cu caldura ei sa va impliniti cele mai mari dorinte!
La multi ani!
mama lu' Claudiu

irinabobe spune:
buna fetelor. la multi ani! un an bunva doresc cu multe impliniri!
angela ai pm . multumesc mult. di pacate pe 27 a murit socrul meu asa canoi am fost ocupati cu inmormantarea si am terminat anul tare prost. sper sa fie 2007 un an mai bun. va pup fetelor si distractie placuta!

Luna75 spune:
Irina,imi pare rau pentru pierderea suferita.Este foarte neplacut sa incepi noul an cu o proaspata inmormantare.
Din pacate in 2006 mi-am pierdut si eu un unchi intr-un tragic accident, mama unei bune prietene de ale mele si un fost coleg de scoala generala cu care reusisem sa ramanem in bune relatii pana acum.
Fiecare deces m-a marcat intr-un fel sau altul si ma rog in fiecare zi sa nu trebuiasca sa ma confrunt in viitorul apropiat cu nici un deces al unei persoane apropiate.
Angela,anul trecut am avut oarecare succes si am reusit sa pierd in total 6kg.si jumatate.Au mai ramas inca 2 kg.pentru 2007,sau mai bine zis 4 pentru ca in mod sigur m-am ingrasat in ultimele 10 zile.
ma voi cantari pe 8 ianuarie si ma apuc din nou mai serios ca inainte
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

kriss79 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!
M-am intors in seara asta!
Irina, Condoleante! Imi pare rau pentru socrul tau,Dumnezeu sa-l odihneasca!
Angela, faine cadouri! asteptam poze!
Eu acum download-ez pozele de la Rev..nu-s multe, cateva..si deschid si un nou capitol..
va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik

Hani spune:
Ma primiti in club?
Am doi prunci de 2 ani (Luca) si de 6.5 ani (Andrada).
Momentan nu lucrez ca jurist, dar sper sa-mi revin in maxim 2 saptamani!
Stiti ceva de mastere in Constanta pe penal?

nadyana spune:
Buna fetelor!
Iata-ma si pe mine dupa o lunga absenta..Va pup pe toate
Intre timp m-am angajat.Toate bune pana aici, doar ca in fiecare zi ma lovesc de lipsurile pe care le am in ceea ce priveste legislatia, proceduri, etc.Si, uite asa, am nevoie iar si iar de ajutorul vostru.Am si eu nevoie, daca ma puteti ajuta, de urmatoarele:
- Legea 203\1999 cu modificari pt ca nu am gasit-o
- codul muncii cu ultimele modificari
- fise de post pt:manager resurse umane, inginer sef-santier, contabil,asistent manager, zidar, dulgher, fierari, necalificati.
Cam asta ar fi pt inceput, fetelor.Sunt in ceata total, de parca nu am vazut in viata mea o lege.Nu stiu de unde sa ma apuc si cum sa fac.
Va multumesc mult fetelor si va rog sa ma ajutati.
Si, ar mai fi ceva:fise de evaluare a riscurilor pe meserii - in constructii.
Va pup