Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 24

kriss79 spune:
Salut! scriu pe fuga deocamdata..
Angela, multumesc de cafea! pupici
mai ai putintel pana pleci..gata bagajele? Mosu` vine peste hotare la voi!
Irina, noi de Anul Nou vom avea treaba din calculele mele! deocamdata ii astept la sfarsitul asta de sapt!
Ref la l 31..am citit modif, multe sunt la SA-uri..la srl mai putine..nu prea am tangenta cu SA-urile..Astept republicarea legii ca sa o citesc calumea! Sper sa nu apara pe 31 dec! ca astia si cu C.Fiscal cred ca au acelasi plan..si nu numai de altfel..
va pup deocamdata
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

angelapriboi spune:
Gata bagajele,peste 3 zile ma urc in avion si via San Diego.
O sa va trimit poze.

Luna75 spune:
Angela,nu ne iei si pe noi cu tine ? In care stat se afla San Diego ? La ce temperaturi va asteptati ?
Drum bun !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

angelapriboi spune:
Sigur ca va iau ,cel putin in inima mea.
San Diego se afla in California si temperatura este mereu aceeasi intre 20-25 de grade.Asa ca o sa fac si putina plaja la malul Oceanului.

Luna75 spune:
Angela,foarte bine ! In mod sigur nu iti lipseste zapada,frigul-gasesti la intoarcere.
Nu mai intreb nimic,vacanta placuta si astept si eu impresii la intoarcere. si un 2007 plini de impliniri,calatorii si prosperitate !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

angelapriboi spune:
Luna mersi la fel.Si eu va doresc la toate un an nou fericit ,plin de realizari,multa sanatate si poate organizam o intalnire a juristelor,daca un bal DC nu a fost posibil.

kriss79 spune:
Salut!!
daca nu ati servit cafeluta, vine acusi spre voi!
Angela, daca nu mai reusesti sa intri iti urez SARBATORI FERICITE!!tie si familiei tale, sa iti aduca Mosu` tot ce iti doresti, multa sanatate si dragoste si distractie placuta peste Ocean!!
pupici de la Iasi!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina

angelapriboi spune:
Kriss mersi mult.Maine e ultima zi,iar joi dimineata o sa va fac cu manuta.Sa stiti ca o sa ma gandesc la voi.

mathilda spune:
buna seara fetelor,
eu sunt ocupata cu trimiterea felicitarilor de sarbatori, asa ca daca doriti sa va trimit felicitare(imi va face mare placere)puteti sa-mi lasati adresa pe email. in rest, am cumparat cadouri pt nasi, prieteni si sot si asteptam sarbatorile si pe mos craciun.
pupici si angela-drum bun

angelapriboi spune:
Fetelor ma pregatesc de zor,mai e putin si o sa fiu in avion.Asa ca va imbratisez si va doresc toate cele bune.