Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Ma primiti si pe mine?
Sunt Raluca, mamica unei printese de 2 anisori, Ioana. Am terminat Facultatea de Drept la Univ Bucuresti in 1997.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bine ai venit Naty!!Sa iti traiasca printesa!
Sedere placuta si te asteptam la povesti si spetze !
Cum printesica ta are 2 anisori sa intelegem ca te intorci la lucru sau deja te-ai intors?
acusica te trec si pe listuta!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Merci Kriss.

Da, m-am intors la servici inca de cand Ioana avea 4 luni. Am stat in total 6 luni in concediu (2 in prenatal, ca am avut risc de nastere preamtura).

Sa va mai dau cateva detalii despre mine - sunt avocat din 1997 (am dat examenul de intrare in Barou imediat dupa absolvire). Sunt unul din cei doi asociati al unei societati de avocati - celalalt asociat e nasul nostru - ne merge binisor, avem acum inca 8 avocati angajati.
Lucrez de-mi sar capacele, dar nu ma plang, imi place la nebunie ce fac. Singurul regret (mare, de altfel) este ca petrec prea putin timp cu mititica mea.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna Naty si bine ai venit printre noi.Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea.Cat despre noi o sa ne cunosti pe parcurs.

Mergi la inceput

Naty, si eu tot av, dar din 2002. Cred ca mi-ar placea si mie sa am o societate de av, dar inca nu am trecut la fapte.. de prin liceu visez si eu la o firma gen serialul ally mcbeal, sar sa nu lucrez eu pt. altii.
In rest, eu sunt pe cont propriu si merge, scuzati-mi expresia, ca naiba. Dar pe langa toate astea, sunt o aspiranta la titlul de mamica..
Angela are dreptate, ne vei cunoaste pe parcurs..multe fete ne-au salutat initial, dupa care nu ne-am mai vizitat, asa ca sa nu te sperie lista lunga, ca active suntem cateva doar

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Naty,bine ai venit si din partea mea si felicitari pentru cariera ta de succes.
In ceea ce priveste cura cu boabe de orez,rezultatele se las asteptate,oricum era logic pentru mine ca nu voi slabi pur si simplu inghitind un anumit nr.de boabe de orez dimineata la sculare,insa se pare ca boabele de orez ajuta la dezintoxicarea sistemului digestiv si absorb grasimea din ficat.
Angela,momentan tin dieta cu orez,deoarece este foarte usoara si o pot integra cu usurinta in programul zilnic,altfel ma feresc de diete,incerc sa ma hranesc cat mai echilibrat posibil,iar cand apar ceva kg.in plus actionez imediat,din experienta mea cel mai bine functioneaza Atkins,dupa care cea disociata pe zile.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna dimineata harnicutelor!
O zi de miercuri minunata va doresc si va poftesc la o cafeluta/ceiut/capuccino!

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss multumim de cafeluta.Ce miros placut mmmmmmmmmm
In rest o zi buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Neata! (mai pe la pranz dar eu ma tresecs greeeu)

Multumesc de primire, fetele!
Kriss sa sti ca noi suntem chiar ca in Ally McBeal! Suntem toti tineri (cel mai batran are 35 de ani), prieteni intre noi, apar si barfe si idile ... e tare haios.
Si mie mi-a fost tare greu la inceput. Am lucrat si eu singura un timp si nu mergea de loc bine.
Cu asociatul meu am inceput sa lucrez in februarie 2003, pe atunci eram noi doi si inca un avocat. In mai 2004 ne-am asociat si in acte si de atunci a mers din ce in ce mai bine.
Dra gandeste-te ca am deja 9 ani de avocatura in spate.
Asa ca nu dispera ca acum nu e totul extraordinar, mai e mult timp inainte sa se aseze lucrurile si la tine.
Eu una iti tin pumnii sa ajungi sa lucrezi asa cum iti doresti!

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput

Ai dreptate si tu Naty. Dar gandeste-te ca Iasul e destul de micut si sarac si suntem vreo 1000 de av.(activi vreo 800-900)si de unde atatia clienti pt. toti? Si astia fac in fiecare toamna admitere la care intra toti cu exceptia a 4-5, adica vreo 100-150 in fiecare toamna..Ma dispera ca nici mosii nu se dau la o parte.."am" colegi de vreo 75-85 de ani care vin si "presteaza" taras si te si scuipa cand mai pledeaza, buni la vremea lor, dar cam depasiti acum..
Am si perioade cand merge binisor, dar si stat pe banca unele luni..dar cotizatiile merg la Barou, desi nu am incasat nimic sau sub 600-700 lei.
Asa ca visez si eu in continuare cu ochi deschisi la "ally mc beal". Spatiu am( nu cladire cu cateva etaje), minte am, imi mai trebuie echipa:)
ps. Mai primiti in echipa voastra av?Dar fara sa vin in Buc!!!!asa, de la distanta..

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput