Dura lex sed lex (Clubul Juristilor:) (3)
Raspunsuri - Pagina 10

kriss79 spune:
Mersic Luna, da slabe sanse ca pana la Craciun sa se intample minunea aia pe care ai scris-o tu!
cred ca tre` sa devin mai severa cu mine insami! pe mine tre` sa ma iei tare!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina

irinabobe spune:
neata fetelor! daca sunteti prin zona va rog imi spuneti si mie ceva? cand se face legalizarea unei sentinte? daca vreau sa o investesc cu formula executorie trebuie sa o si legalizez? si mai stiti care sunt taxele?

kriss79 spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
neata fetelor! daca sunteti prin zona va rog imi spuneti si mie ceva? cand se face legalizarea unei sentinte? daca vreau sa o investesc cu formula executorie trebuie sa o si legalizez? si mai stiti care sunt taxele?
Formula executorie se cere la procesele in care soliciti ch de jud, plata unei sume de bani..este taxa de 4 lei
Forma def si irevocabila e de 2 lei.
Legalizarea de copii de pe inscrisurile aflate la dosar e 1leu/pag.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina

irinabobe spune:
multumesc kriss. gata am rezolvat-o. se vede ca nu am mai trecut demult pe la registratura judecatoriilor. eu nu prea am mai avut timp sa intru. la munca e nebunie (schimbarea conducerii), acasa nebunie luat catel care ma tine ocupata non stop
, si printre picaturi ma lupt cu muncitorii la casa. si ca sa fie tacamul complet mi s-a stricat si masina (s-a dus placa de presiune si discul de ambreiaj)ceea ce duce la o gaura majora in buzunarele mele.
in rest va citesc zilnic dar nu am mai avut timp sa va scriu.
va pup fetele si kriss spor la munci (stiu tu care)

kriss79 spune:
Irina, ce rasa de catel ti-ai luat?servici usor!
Eu va pup pe ziua de azi..la 16 merg la botezul baietelului lui mexxa (Andreea) si maine cu noaptea in cap merg in Bucuresti si ma intorc tot maine seara.
un weekend de vis! pupici
Incercari bebik
Cristina

ooana spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
shar pei si sunt nebuna dupa ea deja.
oauuu...nu ni-l prezinti si noua?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

angelapriboi spune:
Buna dimineata si va invit la o cafea ca vad ca nu sunteti prezente deci poate dormiti.
Asa ca va astept.