olguttza, eu zic sa nu astepti sa-ti recomande medicul. ei in general nu-si bat capul cu chestiuni din acestea.
eu zic sa-i spui medicului ca exista aceasta posibilitate legala si sa hotarati impreuna cand sa ceri reducerea de program.
eu asa am procedat. i-am spus medicului ca exista aceasta posibilitate legala si ca simt ca nu mai fac fata la programul de lucru normal. el mi-a spus ca nu a auzit de asa ceva, dar imi da o scrisoare medicala, iar daca nu e buna sa ma interesez de ce fel de formular e nevoie, si imi scrie recomandare.
in cazul meu a fost suficienta scrisoarea medicala.
mie pe scrisoarea medicala mi-a scris: se recomanda reducerea programului de lucru la 6 ore / zi.
37 + cu
Nunta noastra
Monique, multumesc mult pentru toate informatiile!!! Oricum, treaba cu programul redus as vrea s-o cer din ianuarie incolo, mai ales in functie de cum o sa ma simt. Mi-am anuntat aseara sefa, in scris, oficial, despre starea mea, iar lucrurile au decurs ok. Habar n-avea de OUG 96/2003 (i-am printat-o eu), cu-atat mai putin de faptul ca tre' sa anunte ITM-ul; drept pt. care, azi s-a si facut respectiva instiintare. Maine sunt programata la medicina muncii, tre' sa-i anunt si p-aia. Singurul lucru de care mi-era teama era sa nu se gandeasca sa ma zboare...m-am linistit acu!
Nastere usoara (ca mai ai putintel) si BB sanatos!!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...