Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Multumesc pentru urari!
Tare mult ma ajuta ca pot vorbi cu persoane care se afla intr-o ipostaza asemanatoare.
Eu sunt cam debusolata in momentul de fata. Adica nu prea stiu ce ar trebui sa fac si ce nu. Ma gandeam astazi daca o fi bine sa mai port blugi stramti in talie, daca nu or fi si alimente contraindicate si tot felul de chestii din astea. Sunt genul de persoana care vrea sa previna daca are de ales si tare ma mai framant acum...
Eu as vrea sa merg la o doctora la Municipal. Cumnata mea este asistenta acolo la bebei si ma gandesc ca mi-ar prinde bine chestia asta. Pana acum am fost numai la cabinetul doamnei doctor Indiana Pelin, dar dansa colaboreaza cu Maternitatea Giulesti si nu prea imi surade ideea de a merge acolo.

Voi ce mai faceti? Cum va mai simtiti?
Eu nu am cine stie ce simtome. Ma cam doare in partea de sus a stomacului, dar in rest nimic.

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Andreea, poti sa porti blugi stramti in talie, cat mai ai cum si daca nu te jeneaza in vreun fel. Evita branzeturile si lactatele nepasteurizate, carnea in sange, micii insuficient prajiti, fructele de mare si daca chiar vrei sa mananci sanatos si mezelurile de genul parizer, salam, crenwursti etc, bauturile carbogazoase, grasimile in exces. Evita orice medicament pana nu vorbesti cu medicul tau. Poti incepe sa iei acid folic si materna (mai ales ca urmeaza perioada de iarna si sunt mai greu de obtinut vitaminele necesare doar din alimenrtatie).
Merita sa-ti faci un set de analize: henograma, glicemie, TGP, uree, creatinina, un sumar de urina si eventual o urocultura, un examan de secretie din col, poate si un Papanicolau, dar si cele pt asa-zisul sindrom Torch: anticorpi anti toxoplasma, rubeola, citomegalovirus, dar si listeria. E bine sa stii cum stai la inceputul sarcinii.
Cam atat mi-a venit in minte acum. Daca mai ai intrebari...

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Imi pare rau Pam si Stancutza.Va veni bebe iarasi la voi cat de curand.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumim Anya chiar ca uitasem ce avem voie sa mancam sau nu... ma gandeam de dimineata si in afara de branzeturile noi, fructele de mare si ficati, nu imi mai aduceam aminte deloc.
Oare e cazul sa mai facem testele alea pentru sindromul torch? Ma gandesc sa le fac doar pe alea care imi spun daca am in prezent, igg sau igm ca nu mai stiu...

Ma apuc de munca!

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna mamicutelor de iulie-august 2007,

uite ca a mai aparut o proaspata si fericita mamica de iulie-august 2006 care sa va ureze noroc si sarcina usoara. Eu desi eram planificata sa fiu operata de un prapadit de miom, anul trecut in decembrie, am avut noroc ca testul de sarcina sa iasa poozitiv cateva zile inaintea operatiei. Tot din fericire miomul nu mi-a facut probleme toata sarcina si pe 17 august am adus pe lume un baietl dolofanel si sanatos.

Din cauza cezarianei nu ma pot alatura voua anul asta dar sper sa ingros iar randurile gravidutelor anul care vine.

Va tin pumnii ca totul sa mearga struna!

Monica si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jadi, tu ai facut sigur analize pt sd. TORCH in prima sarcina, asa ca daca le mai ai uita-te pe ele. Daca ai IgG pozitive nu le mai face.

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanaA spune:

Sper sa fiu si eu o mamica de iulie-august 2007.Mi-am calculat data nasterii pe 8 iulie.Doar ca sunt cam speriata.Am avut o infectie in gat si incepand din ziua a 6-a a ovulatiei am luat 10 pastile de claritromicina 250 mg timp de 5 zile.Azi ma duc la doctor.Sper sa fie bine.Ne dorim tare mult un bebe,mai ales baietelul meu de 6 ani isi doreste un fratior. Tineti-mi pumnii!!!

Ioana
p.s.Felicitari viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Felicitari Ioana si bine ai venit. Bafta la consultatie!

Anya mie mi-au iesit toate pozitive la toate igg-urile mai putin listeria, analiza pe care nu am facut-o. Deci ramane sa imi repet doar igm-urile.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, ma bag si eu ca musca, deh, daca tot era sa aterizez pe-aici va mai vizitez, daca ai avut igg-urile pozitive la toxo, rubeola, cmv nu are sens sa mai faci nici igm-urile, o posibila reinfectie (igm pozitiv) nu afecteaza bb. Fa-ti doar listeria aia. Zic bine, Anya?
Va pup si aveti grija de burtici.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu Ruxandra dar in acelasi timp ma gandeam ca am abonament la medlife si pot face analize gratis pentru imunologie asa ca ce conteaza ca ma pierd niste sange, pagubesc medlife-ul si imbunatatesc costul abonamentului .

Pe de alta parte stiu ca se face un tratament in caz de igm pozitiv chiar daca ai avut igg-ul tot pozitiv.

Sa ajung eu pana acolo!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput