Cauciucurile si dotarea masinii pt iarna
Raspunsuri
saddie spune:
Tzuni este de preferat sa le pui cand incepe sa ninga, nu are legatura cu temperatura, din contra de ex. daca ploua cauciucurile de iarna sunt mai instabile pt. ca suprafata de contact e mai mica.
De asemenea daca mergi cu ele pe asfalt prea mult se tocesc degeaba, ele avand santurile create sa "muste" din zapada si astfel masina sa nu derapeze.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Motanosu'
Cristina_C spune:
Aici se recomanda sa le schimbi pe cele de vara cu cele de iarna intre jumatatea lui octombrie si inceputul lui noiembrie (la +7°C). Deci nu trebuie sa astepti zapada.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
lulu77 spune:
Eu le schimb in fiecare an cam la inceputul lunii Noiembrie !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Flaflo spune:
Noi le-am schimbat ieri, ca in anii trecuti ne-am pomenit peste noapte cu 40 cm de zapada de nu am mai putut iesi din parcare.
Flavia si Bianca
dante01 spune:
e recomandat sa le schimbi cand temp scade sub 5 grade...
la mai putin, cele de vara nu mai fac treaba buna...
e gresit sa crezi ca pana nu ninge esti safe cu cele de vara sau all season...daca sa zicem ca nu ninge si sunt -10 grade afara cele de vara nu mai sunt de mult in temp lor de functionare...poate sa faceti ca scumi , sa le incalziti...
Wudy spune:
Daca mai este de actualitate intrebarea incerc sa te lamuresc si eu. Nu de alta dar lucrez in domeniu.
Odata cu scaderea temperaturii sub 7 grade Celsius, este indispensabila montarea anvelopelor de iarna.
Se recomanda schimbarea anvelopelor de iarna imediat ce profunzimea lamelor acestora ajunge la 4 mm.
Sub 7 garde C, cu o anvelopa de iarna poti castiga 6 m la franare pe carosabil umed!
Sper ca ti-am putut fi de folos !
Tzuni spune:
Multumesc tuturor si multumesc Wudy!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
giul spune:
wudy,daca te pricepi,am logan din 17mai,folosit 2200 km ,trebuie sa-i schimb cauciucurile ? nu merg zilnic cu el.multumesc.