PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hello hello, am vazut ca va e dor de mine si m-am hotarat sa va mai scriu catye un pic.
Welcome back Nati chiar mi-a fost dor de tine si de toate fetele din gashca veche care au inceput sa revina: leistra, cinta, pika-pika ......Eu sunt o mamica foarte fericita am copil frumos cuminte si destept. Acum e singurica si vorbeste de zor cu peretii si televizorul. E toata un zambet mereu. Dimineata pe la 6 cand se trezeste si ma duc sa o pun la tzatzica e cu gura pana la urechi si normal ca imi trece tot somnul. Noi profitam de timpul frumos si de vreo 3 zile stam afara de pe la 2 pana la 7 cu Bogdanel baietzelul lui MadaCristina. Si usor usor batem 3 parcuri - asta de pe Fundeni, Plumbuita si Tei. daca tine vremea cu noi cred ca saptamana viitoare plecam si spre Parcul Circului. Am vazuto si pe Pumpkin si pe Maya - 2 gagicoase frumoase.
Cristino - Ioano te-am zarit pe messanger da pe forum nu zici nici pas. Cum fu la Londra - ce mai e nou in hair-styling? Daca vrea sotzul tau sa-si ascuta foarfeca pun io paru la bataie ca am chef de ceva extravagant.
In rest ce sa va mai zic - sunt tot grasa da trag sperante ca imi va fi mai rau si voi slabi - glumesc normal
Noi am avut botezul saptamana trecuta si fu cam cu peripetii da ne-am distrat ca doar nu era sa plangem. Ne-au spart masina chiar in fatza bisericii iar socrii au gasit casa devastata cand au ajuns akasa a doua zi. Da suntem optimisti ca putea fi si mai rau.

Cum va povesteam mai devreme gagica mea mai are un pic si vorbeste. Daca o las singura tot timpul palavrageste - ii place sa se auda , mai trage si cate un chiot si se distreaza la greu. Iar cand vb amandoua e belea.

Andreea si Dariana mai trimiteti odata nr ala de telefon sa ne vedem ca l-am pierdut. M-am tot uitat dupa voi prin Plumbuita da nu v-am vazut.

Miruna distractie placuta la botez si poate de saptamana viitoare avem si noi timp sa ne vedem. Si mie mi-e dor de Buli ca o iubesc mult si mi-e draga da ne conversam doar la tel si pe mess. Poate reusim sa bagam o intalneala fie ea si mai restransa ca daca vine vaju va fi cam greu.

Noi azi cu putin noroc (ca nu stim daca ne ies numerele de la masina) plecam la Constanta ca sa ne amintim de vremurile bune. Avem acolo toti prietenii si tare greu va fi sa ne vedem cu toti in 2 zile da si frumos.

Gata va pup pe portofel si va urez weekend linistit.

Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_mag spune:

Buna dimineata!
Mai primiti o mamica de iulie 2006, mamica care va citeste de la inceputul odiseei?Razvanel s-a nascut pe 16 iulie, 4 kg, 51,5 cm, scor 9/10, Spitalul Municipal Bucuresti, dr. Badiu Alexandru.
Acum la 3 luni avem 7, 600 kg si 67 cm.
Si daca puteti sa imi spuneti cum se posteaza pozici pentru bebici.
Multumesc mult.
Magda si Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

irinuca, mea culpa! Era vorba de Irinel si fetita ei Maria de la cirese.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Off am reusit si eu sa intru...
Robert a inceput sa planga acum din orice. Plange cand ii dau sa manance, plange cand il imbrac, cand il scot afara si mai nou la baita!!! Nu stiu ce sa-i mai fac parca nimic nu-i mai convine. Nu cred ca are nimic , ma refer sa fie bolnav pt ca are mom in zi cand e f vesel, rade vorbeste se joaca cu jucariile dar nu f mult si devine agitat si nervos. Asta este are cu cine sa semene
La servici si eu m-as intoarce dar cand vad cat de plangacios este nu-mi vine sa-l las cu altcineva, ma simt bine cand il linistesc eu.
Am incercat si eu sa schimb tetina in nr 3 de la Avent dar nu i-a placut deloc asa ca mai ramanem pe nr 2. Alea reglabile pot fi folosite de la 3 luni?

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Eu ma gandesc sa ma intorc la serviciu in martie, dar nu m-am hotarat daca la 1 sau la 31.

In privinta tetinelor, noi suntem tot la nr. 1 de la Avent. El mananca si cu Avent, si cu Chicco, deci si cu silicon, si cu latex si nu are nici o greata fata de nici una. Si la Chicco suntem tot la nr. 1. Dar am incercat cu nr. 2 de la Chicco si mie nu imi iese sa ii dau mancare; ii curge pe langa gurita sau se ineaca. Insa bona reuseste. Asa ca nu am incercat cu nr. 2 nici de la Avent, ca m-am gandit ca patesc la fel. Poate ii iau si eu una si ma mai antrenez si cu nr. 2 de la Chicco, pentru ca scrie pe ele ca sunt pentru bebi de la 4 luni in sus si noi mai avem putin si facem 4 luni.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Irinuca ai niste copii admirabili. Uite niste pentru amandoi!

Iulenca as vrea sa te vad data viitoare cand ajungi in Calarasi. Am mai scris asta dar mi-ai ignorat mesajul. Te si astept un raspuns de la tine.

Muuh sa aveti un botez de pomina!

Fetelor, imi pare asa de rau ca nu am fost alaturi de voi de la inceputul odiseii. Mai ales atunci cand citesc despre legaturile stranse care s-au format de-a lungul ei. Trebuie sa recunosc ca simt o usoara invidie. Vreau si io in , desi sunt constienta ca nu se poate! Prieteniile au nevoie de mult timp pentru a se inchega.

Copilul meu nu scapa de diaree si pace. Voi stiti vreun remediu? Ca tare se chinuie mititica.

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Andra_maq bine ai sosit la piersicutze! Gasesti aici mesaje care descriu ceea ce te intereseaza.

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

mia, irinuca frumoase poze, frumoase gagici.

mamanati bine ai revenit! Vrem si poze!

Imi pare rau ca va plang bb-i, dar cred ca pe masura ce cresc si plansetele vor fi mai putine. Asa s-a intamplat la noi. Luca meu este ca si fetita Iulencai, vorbeste mult singur, rade, la ora 10.00 il pun in pat si adoarme singur, se trezeste pe la 6/8. In timpul zilei adoarme cam in trei reprize de cate maxim 1 ora. Mai plange si el, mai ales atunci cand e somnoros, dar ii trece repede. Sincer mi-e cam teama sa-l laud, ca de fiecare data dupa lauda parca isi schimba obiceiurile.
Duminica avem si noi botezul si m-au apucat niste emotii, de parca ma marit. Imi lipsesc prietenii si de-abia astept sa ma intalnesc cu toti. Azi ma duc la pregatire la biserica impreuna cu nasii. Nu prea am nici un chef, dar cica asa-i la catolici.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

noi folosim biberoane de la nuk cu tetine de 1. Nu le schimbam ca papa bine din ele. Si prefer sa manance mai incet decat repede. Daca mananca repede se ineaca sau vomita.

In ceea ce priveste reintoarcerea la job ma bantuie mai doua dileme:
Prima (care este generala): cum sa plec si sa-l las pe puiu mic cu o bona (pe care n-am gasit-o).
A doua : sotul meu vrea sa ma duc sa lucrez cu el. Ceea ce pe de o parte e bine pentru ca as avea un program flexibil. Dar pe de alta parte e foarte rau pentru ca imi pierd independenta, plus ca sunt convinsa ca discutiile de la job se vor transfera si acasa.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Consi, si Rares al meu s-a cumintit la loc si, asa cum mai ziceam, alaltaieri nu a plans absolut deloc, iar ieri a tras o repriza seara, ca era obosit, dar nu a durat mult, vreo 10-15 minute si apoi a adormit. Si azi din nou nu a plans, pana acum. Dar si el revine la obiceiurile proaste daca il laud, am constatat asta de mai multe ori. Dar nu stiu de ce nu se aplica si reversul, ca ma tot plang de vreo 2 saptamani ca a inceput din nou sa se trezeasca nopatea (si nu de foame, ci asa, de control) si, desi il fac de rusine si pe forum, si la bunici, tot nu revine la bunele obiceiuri cand nu se trezea toata noaptea.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput