daca sotul meu consuma cate o bere doua pe zi asta poate sa influenteze calitatea spermei si poate avea probleme cu fertilitatea?????????? o sa facem spermograma saptamana viitoare
consumul de alcool dauneaza lui asta e stiut, in ce masura 2 beri pe zi ar putea dauna sotului tau, depinde si de predispozitia lui pentru astfel de probleme. parerea mea este ca doua beri pe zi e mult..
asta ii tot zic si eu dar sustine ca n-are a face una cu alta........o sa vedem marti la spermograma. barbatii astia!!!!!!!!!! nu are predispozitie spre alcool da-i mai place sa se rasfetze cu cate o bere sau o tarie. daca de mine n-a ascultat probabil o sa-l lamureasaca dr. cand o sa-i zica ca aia sunt ametiti si obositzi :) astept ziua de marti
la mine pana acu totu pare in regula.............
mychydutza, as vrea sa aflu si eu raspunsul. Ar fi bine sa-l intrebi direct pe medic. Pe marti.
Monica
Spermograma se face in anumite conditii: cu o saptamana inainte NU ARE VOIE alcool, cafea, tigari etc....Altfel, rezultatul va fi eronat. Informati-va la medic, nu recoltati sperma dupa ce s-a consumat alcool!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
quote:
Originally posted by mychydutza
nici cafea nu are voie sa bea inainte?????????????
adaug si eu ceva....sa nu fi avut fieste nocturne(nopti albe) cel putin inainte cu 3 zile,programul de somn sa fie unul normal.
mult succes la spermograma!
claudia
...si sa nu manance picant!
edit: si bineinteles, abstinenta minim 3, maxim 5 zile!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!