Cum trecem peste o despartire dureroasa?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

alo, adminu', ne cenzurati????!!!!! ce s-a intamplat cu postarea mea de aseara??????????????????????????
da' stiu ca nu e deloc frumos ce faceti!!! rusinica!

babyblue, macar tu ai apucat sa citesti ce am scris.........

Mergi la inceput

aoleu, iete ca aparu postarea.... uitasem eu sa dau pagina!

faza misto e ca babyblue a postat dupa mine, dar cum s-au dat ceasurile inapoi cu o ora, a trecut cu mesajul inaintea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mara as zice ca pretentiile depind mult de la barbat la barbat.Eu am dat de o exceptie careia nu-i pasa cum arat, cum ma imbrac, daca ma epilez sau nu...Pe cuvintul meu,parca nu-i adevarat!Noroc ca nu sunt genul nelijent, altfel cine stie cum as mai arata in ziua de azi!

In Romania aveam un "preten" care ma prefera numai la fusta mini, machiata, coafata, cu lenjerie sexy...
De atunci mi-a picat mie fisa ca nu e in regula sa fie asa de preocupat de aspectul meu ca ce-o face daca la 40 de ani imi apar ridurile, celulitele si altele si mai si???!!!

Ideea este ca e bine sa incerci dar...daca nu te merita poate ca ar fi cazul sa nu te mai gindesti la el in sensul ala,desi e tatal copilului tau.Asta este doar parerea mea acum la 30+ de ani, ca la 20+ cu siguranta as fi procedat altfel.

Mariana 22+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Mariana, , esti bine tu si bebe in burtik?

Sa stii ca nici fostului logodnic nu-i pasa cate kilograme aveam, ba chiar ma batea la cap sa mananc sa nu ma imbolnavesc. A fost foarte atent cu mine tot timpul si s-a bucurat foarte mult cand i-am zis ca am ramas insarcinata, mai ales ca medicii nu prea imi dadeau sperante. Cred ca v-am povestit la Odisee, am facut tratament de fertilitate si de intretinere a sarcinii...

Problema lui ca e prea orgolios si prea obsedat de confortul material. Nu are de nici unele acum si de asta se chinuie sa puna firma aia pe picioare.
Problema mea e ca n-am stiu sa-l ascult la timpul potrivit, ca l-am cicalit prea mult si n-am stiut sa-i respect nevoia de odihna si de singuratate, desi, dupa nastere, cred ca el ar fi trebui sa ma inteleaga in primul rand, nu sa ma lase balta cu un copil de doua luni si jumatate, doar pentru ca eram eu mai nervoasa. E drept, mi-am neglijat sanatatea, nu am respectat mesele si nu am luat nici un fel de vitamine. Acum am indot cu calciu, magneziu si fier, doar doar oi scapa de stariele de ameteala.

Cat despre reciprocitatea sentimentelor despre care vorbea aici cineva, chiar nu stiu ce sa zic. Il simt confuz, sau mai bine zis, il simt ca nu vrea sa-si puna intrebari, pentru ca are alte prioritati acum. Mi-e clar ca mai tine la mine, insa nu stiu daca mai e si dragoste in sufletul lui. In fond, mi-a zis-o clar: "Crede-ma, chiar nu mai stiu ce mai simt!" Si mi-a mai zis ceva foarte ciudat: "Nu pot ACUM sa mai dau o sansa relatie noastre!"
Sa inteleg ca-l tine tipa cealalta in sah, si ii e frica ca nu mai investeste in firma si-l lasa balta?????????????? Mai bine nu ma mai gandesc la asta, ca nu fac altceva decat sa-mi fac mie rau!
Asa ca il las in pace, si nu-l mai bat la cap. Am inteles, nu mai vrea sa fie cu mine! Numai Dumnezeu stie ce deznodamant va avea povestea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

Chiloti cu patratele?...nu e problema mea...nu port chiloti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mara, cartea este editata de editura Anima.
Se numeste "Arta de a iubi" si e scrisa de Erich Fromm, un psihanalist german. Este o carte foarte buna, ce-i drept insa nu pe intelesul tuturor.Insa tu cu sigurantza o vei aprecia.

Te sfatuiesc sa suni la editura, pentru ca ti-o pot trimite prin posta acasa. Nu prea apare pe piata ci se editeaza in urma comenzilor, in tiraj redus.
Daca doresti ti-o imprumut eu, ca sa o citesti.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by elara

Mara, cartea este editata de editura Anima.
Se numeste "Arta de a iubi" si e scrisa de Erich Fromm, un psihanalist german. Este o carte foarte buna, ce-i drept insa nu pe intelesul tuturor.Insa tu cu sigurantza o vei aprecia.

Te sfatuiesc sa suni la editura, pentru ca ti-o pot trimite prin posta acasa. Nu prea apare pe piata ci se editeaza in urma comenzilor, in tiraj redus.
Daca doresti ti-o imprumut eu, ca sa o citesti.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Se poate cumpara de aici: http://www.astromagie.com/anticariat/index.html?filosofie_6.htm

E undeva in josul paginii...

My life stinks

Mergi la inceput

quote:

Da ce porti, draga, sub jeansi? bermude??? sau boxeri, parca asa le zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by pork

uuuh, sexy!

in alta ordine de idei, Mara, sa stii ca eu te admir ca esti totusi asa de strong, si sunt sigura ca intr-un fel sau altul se va rezolva situatia si va va fi bine...
pupam si tinem pumnii!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Noe, !
Sa stii ca nu sunt chiar asa de strong, cel putin mie una nu mie se pare.

Chiar azi de dimineatza am bocit nitzel, pentru ca am vrut sa ma bag 10 min. langa el, in pat, in sufragerie si m-a intrebat "de ce?". I-am zis ceva de genul "pentru ca, sper deosebire de tine, eu sunt singura si simt uneori nevoia sa stau cu un prieten bun!". N-a mai zis nimik. Iti dai seama ca mi-a picat greu la stomac toata faza, asa ca, inainte sa plece de acasa, l-am intrebat ce fel de statut am eu pentru el, daca nici macar prietena de suflet nu vrea sa-i fiu. Mi-a trantit-o sec, ca "e o intrebare aiurea" si nu mi-a dat nici un raspuns.
Iar eu, ca proasta, inainte sa iasa pe usa, l-am luat in brate si mi-am ingropat fata in pieptul lui: "Tu chiar nu-ti dai seama ca eu nu mai am pe nimeni?" Plangeam deja. N-a schitat nici un gest, a ramas impietrit, un munte de indiferentza.
Acum e plecat la Hunedoara pentru vrea 2,3 zile, cu partenera de afaceri si cu inca o persoana. A treaba multa acolo, stiu sigur asta, pentru ca aseara a printat in fata mea mailul de la clientii care il asteapta acolo, plus necesarul pentru lucrare.

Simt cum ma pierd din nou si asta nu e deloc bine, nici pentru mine, nici pentru bebe! Daca i-as gasi o bona, sa stea cu el 3, 4 ore, sa pot sa ma duc si eu la cursurile de master, as mai uite un pic de toata nebuna asta. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa duc copilul la mama, la Constantza, ca sa pot iesi si eu in lume, dar ceva dincolo de ratiune ma face determina sa strang din dinti si sa sper ca poate, intr-o zi, lucrurile vor reintra in normal.

Ma gandesc ca daca il tin pe bebe langa mine, o sa fie mai bine si pentru cel mic si pentru taica'su, care s-a obisnuit cu el si de fiecare data cand vine aasa, nici nu-si da geaca jos, intra direct in dormitor, la noi, sa vada ce facem. Ciudat e ca, daca eu sunt in sufragerie, nu se grabeste asa de tare sa intre la copil si intra in vorba cu mine. Doamne, mai bine sa nu despic firul in 14!

I-am promis lui bebe inca de cand era in burtik ca va avea o familie fericita! Ca eu si tati il iubim deja foarte mult si ca vom fi mereu alaturi de el! Nu mai am nimik de pierdut daca lupt in continuare! Si poate ca nu voi castiga nimik de pe urma efortului, dar voi fi cu sufletul impacat, in ceea ce ma priveste, ca am facut tot posibilul sa salvez ceea ce acum pare imposibil de salvat!

Mergi la inceput