Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bebeluselor!

Mariana, ce sa mai zic, teoretic ai dat 4 cm...dar eu ti-am zis ca e rau...cre ca trebuia sa ma asculti. Nici eu nu as mai repeta procedura cu pricina. Nu as zice niciodata, fiindca nu stiu la ce ma poate impinge disperarea. Deocamdata ieri, la Edith, cu parargilul vietii am mai dat un cm de pe talie. in total am vreo 6 cm slabiti, doar de pe talie.

Gagici, ieri nu am mai avut timp sa intru pe net. Am avut foarte mult atreaba si in plus, am fost cu Victor intr-o tura mare de magazine sa ne cautam aparatura de bucatarie si chiuveta. Am gasit o chiuveta faina si buna la Franke, pe Dorobantilor si tot marca Franke dar la preturi mai bune, am ochit o plita pe gaz si un cuptor electric de la Ambient. M-au atras foarte mult niste barne din inox pe care le agati de perete si de barnele respective agati tot cu carlige din inox diverse accesorii de bucatarie, in care pui diverse obiecte cum ar fi: farfurii, tacamuri, hartie, folie, buretele de spalat, detergentul etc...

Am fost si la Selgros si ma vazut ca au scos deja chestii de Craciun si am vazut jucarii frumoase, vai ce de masinute...tot felul, eram fascinati amandoi si nu am rezistat si i-am cumparat lui Serban un tractor mare rosu...tot canta el dupa tractor, dar am vazut si o macara super si cautam de zor masina de gunoi!!! asa ca va rog, daca vedeti pe undeva masina de gunoi, musai sa ma avertizati!!!

Ma duc sa mai fac cate ceva ... mai incolo trebuie sa merg la job, sa mai "apropiu" vorba lui bunicamea fie iertata, din treaba ca nu-mi ajung 5 zile pe saptamana

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SVETY- acum vad ca m-ai intrebat de carti... Matei e tare pasionat de carti si acum suntem la o faza isterica cu cartile editurii egmont- colectia Disney, asa ca am achizitionat: Cartea junglei si Peter Pan. Am mai vrut sa iau povesti de adormit copiii cu mos ene, dar barbatelul meu s-a uitat cam urat la mine si am renuntat. Da las ca ma duc eu fara el sau le comand pe net ca nu mai are ce zice si va fi musai sa le plateasca. Am comandat pe net Ferma ( mersi SVETY) si o carticica cu ferestruici mortala toate de la editura crisan... mortale suntem tare incantati!

MATEI are acum viroza digestiva, asa ca, noroc cu cartile ca ii trece timpul mai frumos si mai repede!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Noi am gasit la Diverta, in Campina (!) cartuliile cu ferestruici, am luat 2, sunt super...aici nu erau...dar poate intre timp au primit. Ii plac si lui Serban.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

Thea doarme si noi ne relaxam umpic.
am fost si noi azi in Cora, eu cred ca se mai deschide una alta desi ptr KFC probabil tre sa asteptam Mall-ul!
in supermarket sortimentatia la mancare mi se pare super ok, mai ales ca si mezelurile care le poti lua feliate sunt o multime, preturile bunicele, insa hainele, mai ales ce am apuca sa vad de copii mi s-au parut de calitate slaba.
intrucat fiemea se scoala la 6 dimi noi azi la 8 eram in Cora cu ea cu tot.
apropo de carti e mare fan Winne si ne-am mai ales cu cateva carticele pe tema asta.a si cu o caciulitza super ptr ea.

Roxa, consultatie in electrocasnice it mai pot da si eu ca am batut magazinele de mi-a venit rau.chiuvetele le-am luat de la Franke pe Dorobantilor, cuptorul Siemns, frigiderul Indesit si masina de spalat vase Bosch de la AMbient.hota si plita le-am luat Pyramis(o gama greceasca f bune si la preturi super ok) de la Simsons

nu ma hotarasc la masina de spalat haine.ce ma sfatuiti?

Creola, waw, eu am DPN ul pe 21 mai.te astept si pe tine pe forumul cu Odiseea sarcinii, e gasca mamicilor de mai iunie 2007
tu cum te simti?totul ok?

Florina super ca aveti tatic, tare ma bucur.sta mai mult acasa?

Mariana, si eu visez la Craciun si sunt f stressata cand ma gandesc ca nu stiu cum il voi intampina, sper sa nu ne prinda mutandu-ne!

Stanca nu ne-ai zis cum e Razvan!

noi aseara ne-am distrat tare bine,au fost Raluca&comp pe la noi si Thea s-a jucat cu Stefania de numa numa

va pup, duminica frumoasa

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

WOOOOWWWW CRISTIANA- eu sunt nascuta pe 21 mai!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

...azi am terminat cu lichidatul studioului
...ma simt... nu vreti sa stiti cum...

... si ... orice sut in fund e un pas inainte, ai putina rabdare, sunt sigura ca lucrurile se vor aseza. Nu-si lasa Dumnezeu robii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am sosit si noi. Sunt obosita si fara chef de povesti.
Romana, eu tot de pe net mi-am luat carti si sunt super. Dani e tare pasionat...
Mariana, imi pare rau ca v-ati desfiintat studioul. Pot sa intreb di cie? Ei, usa e metalica fara briz-brizuri cu folie de furnir, pricepusi? Izolata pe dinauntru cu spuna si vata minerala. Ma bucuram ca proasta ca am avut o "copertina de cort" de 30 de ani.
Flo, regret ca am pierdut spectacolul. Il plasam pe Dan la vecina...
Dana, nasol in chirie 2 ani. Chiar cand e cel mai greu. Ganditi-va bine.

N-am avut chef de scris dar mi-era dor de voi...
URASC CAND SE SCHIMBA CEASUL.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

quote:
Originally posted by mariana tache

...azi am terminat cu lichidatul studioului
...ma simt... nu vreti sa stiti cum...

... si ... orice sut in fund e un pas inainte, ai putina rabdare, sunt sigura ca lucrurile se vor aseza. Nu-si lasa Dumnezeu robii!!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

si multe Fruntea sus, ca esti femeie desteapta si hotarata!! gasiti voi o solutie spre binele familiei, nuu??

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Era sa uit.... Creola, felicitari si multa sanatate!!! Sa dea Domnul sa ai sarcina cat mai usoara, o nastere fara evenimente si bebei sanatosi!! Pupici de incurajare si de la noi.... sa ne tii la curent cu starea sanatatii tale.

Fetelor, sa stiti ca ma gandesc la voi, intru ceva mai rar pt. ca nu prea mai apuc... va trimit virtual flori si multe ganduri bune la fiecare in parte.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, pe ce sa pun filmul? pe DVD sau CD de 800? Ca are mai mult de 710 mega. (ti-am scris si pe mess, dar nu cred ca il aveai conectat)
Si eu cu ceasul is cam derutata, ca a trebuit sa o culc pe Petra la 7.30...Maine am sa incep sa ii intind ora de somn, daca pot.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput