Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Creola, felicitari!!!!!!!!

.....moama...ieri seara am aflat ca prietenii nostri de la bucuresti sunt insarcinati...cristiana, creola....suuuper....

Svety....ma omori...care carte? Nu care cumva "Spre un teatru sarac"???? MoOOr aci'....eu am batut toate anticariatele clujului...nika.....despre aia e vorba? Apoi sa stii ca mai am nevoie de una, daca stii locuri prolifice in carti vechi si cam nedorite de unii....Paradoxul lu' Stanislawski......iaste, iaste???

O vreau, si o vreau tare de tot cartea lu' Grotowski...cum facem????

......va pup, ca tre' s-o schimb pe asta mik!!!!!

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ce veste mare Dana....Mi s-a facut piele de gaina de emotie. Felicitari Sara va avea 2 fratiori sau surioare...Ce frumos!! Acuma e musai sa va mutati intr-o casa mare, mare.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Creola si de la mine si de la zan felicitari, sa aveti o sarcina usoara si sanatosi, ca frumosi sigur vor fi!

Cat despre Rh, tu stii foarte bine cum sta treaba, si daca ai facut vaccinul la prima sarcina nu mai ai probleme acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Dana, m- am bucurat enorm cand am citit vestea. Mai ales ca tu iubesti asa de tare copiii si doreai gemeni. O sarcina fara probleme iti dorim.
Codruta, fa- ne o vizita cand ai timp!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna dimineata!
Va multumesc pentru urari!
Svety cu siguranta ne mutam ...deja am inceput sa cautam ,mie mi-ar place sa ramanem in zona dar Daniel nu prea vrea.Sper ca pana la Craciun sa reusim ca deja am inceput sa obosesc mai repede.
Nana Simasa-i ,mi-am facut capul calendar din cate am citit despre rh-...numai ca eu nu mi-am facut injectia deoarece aveam deja anticorpi si nu mai avea rost.Sper si ma rog sa decurga totul bine!
Carrie si eu am insomnii ,ma trezesc si eu tot asa fresh in jur de 5 si pe la 7-8 cand se trezeste Sarah asa ma plzneste un somn...dar mai recuperez din somn la amiaza.
Mariana astept si eu impresii despre Cora.La sfarsitul asta de sapt vreau sa merg si eu.
Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos si linistit!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata. Mie imi pica mufa de somn...da astept sa vina ficiorii din cj sa ne puna usa. Mihai doarme ca pruncu. Se trezeste cumplit de greu si ajung sa am niste nervi...Ma duc sa ma spal pe cap si sa fac cafeaua.

Dana, unde vreti sa va mutati? Care a fost reactia lui Daniel?

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dana, mii de felicitari , sarcina usoara ca bucuria e enorma!!!!!.

Uraaa, a fost molipsitor, inca o gravi in grupul nostruma bucur mult pentru voi si pentru optimismul tau, o sa aveti 3 copilasi, ce frumos!!!!!
cate saptamani ai si cand e DPN-ul?
altfel cum te simti?

eu sunt mai bine azi, am dormit ceva mai mult azi noapte, am baut la ceai de tei.....si ma bucur ca e vineri ca-s tare obosita.ieri am fost cu Thea si cu Rzvanel mai mare, vorba ei la Mc Donalds si apoi la umpic de plimbare prin oras si am ajuns franta...

Simona, mi-ai ramas datoare cu raspunsul cu Revu!

Stanca, ce face Razvan?

va pup gagici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Creola felicitari!!!...iti doresc o sarcina usoara si bb-ei sanatosi !!!

Adriana daca cumva mai citesti pe aici NU MA UITA CU AFISAJUL..TE ROG!

Va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.

Am ajuns eu aseara prin Cora. Fata de ce exista pana la ora asta in Cluj e clar cel mai mare. Produse destul de diversificate din toate categoriile. Mi-a facut o impresie ok (bine, la preturi e evident politica de hipermarket, adica promotii si preturi ok la unele produse si preturi nu chiar asa mici la altele), ai de unde alege, dar e genul de magazin unde eu as merge doar daca am timp de plimbarit. A, si e de preferat daca puteti sa ajungeti dimineata in timpul saptamanii, ca nu e chiar asa inghesuiala.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by carrie
Simona, mi-ai ramas datoare cu raspunsul cu Revu!

Astept sa vina zanul acasa sa ma sfatuiesc si cu el. Inclin sa cred ca nu mergem pentru ca suntem prastie cu banii si as vrea sa mearga el la schi. Mai vorbim dupa consultari, adica duminica - luni!

Roxa unde esti si de ce?

Mergi la inceput