Cluj rulz! (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Roxa vezi ca LG-uri si Ariston f faine am vazut si in COra.cat era in Selgros?
la Indesit zice de storcator sau uscator.pentru ca eu am acuma Indesit cu uscator pe care l-am folosit de doua ori si nu-l recomand la nimeni.consuma enorm, usuca incet si sifoneaza rau.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ups, Cristiana ce model de Indesit ai? Ca eu tocmai mi-am comandat un Indesit cu uscator de la Domo si trebuie sa soseasca...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nici mie nu imi place indesit.Prefer oricand un LG sau un Bosch.Cele cu uscator consuma enorm de multa energie si sifoneaza foarte tare hainele, asa zice vecina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mda, numai ca model cu uscator nu am vazut nici LG, nici Bosch, asa ca nu prea am avut de ales (mai era un model de la Ariston, dar am inteles ca-i tot un drac). De consumat, cred ca orice fel de uscator de haine consuma, ca doar trebe sa incalzeasca aerul ca sa usuce. Cat despre sifonat... in America stiu ca le scotea f. faine din uscator, parca erau calcate. N-ar fi asa problema daca ies sifonate ca eu oricum calc tot. Si n-am de gand sa-l folosesc decat cand trebuie (adica in perioadele naspa, cand ploua mult si e frig si nu se usuca hainele nici daca le tzii o saptamana afara pe sfoara). In rest, daca doar speli, banui ca n-ar trebui sa consume mai mult decat orice masina de spalat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by carrie

buna gagici

Stanca bine ca e ok Razvan,un pupic ptr indispozitie.
ramane valabil pe joi?

va pup fetili o sapt frumoasa sa aveti

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Sper sa nu mai intervina nimic ca eu tare vreau intalnire joi.Deci da ramane valabila intalnirea de joi la 18.

Si eu am masina de spalat Indesit cu uscator care nu prea sifoneaza hainele dar nici nu il folosesc.La masina de spalat sa va uitati sa aiba cat mai multe turatii ,asa va stoarce bine hainele si nu e nevoie de uscator.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Va salutam si noi tot pe fuga ca de...in timpul in care dorm "atomicii" eu trebuie sa fac o multime de lucruri. acum ar trebui deja sa se trezeasca asa ca...
dar de maine: LA CRESA!!!! si am niste emotiiiii!!!!
mariana...ce sa-ti zic decat curaj si putere pt. ca soarele va rasari oricum noi am trecut printr-o faza urata cam in anul in care s-au nascut copiii dar acum e ok.
ce de copilasi bolnaviori! abia am terminat si noi la timp zic eu ca sa ii pot duce la cresa pt. ca de vineri back to work
sunt cam suparata ca sambata avem petrecere si comanda de la quelle nu cred ca va sosi pana atunci...asa ca va trebui sa dau o fuga la selgros sau central sa iau niste jucarii. oare la cora nu sunt? ca voiam sa trec saptamana asta si pe acolo.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asi, spune-mi te rog daca masina de spalat care are si uscator are un furtun gros care trebuie sa iasa afara, afara?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Pupici, gagici!!!

Me so busy!

Mariana, chiar daca vin cu intarziere te rog mult ia si de la mine niste .....las' ca toate trec, asa cum vin...numa' sa nu le lasi sa te doboare....cate avem si noi...nu mai zic, ca ma ia cu calduri ....

Svety, io zic sa-i pui picioru-n prag socritzei, chiar daca nu-i rau intentionata...io reactionam nasol la faza aia...a avut copilul ei, l-a crescut cum a vrut, pe al tau il cresti tu, ca doar tu te-ai scremut pentru el...no, ca m-am nerfat...da' ma dispera rau fazele astea, pe cuvantul meu!!! era atat de usor de evitat diareea aia...ca sa nu mai zic ca probabil kestia asta a deranjat tare copilul...al meu e irascibil tare cand are diaree......

Olim, io zic sa le iei pe amandoua....ca vad ca nu te poti hotari!!!

....azi am vazut "Crize, sau o Alta Poveste de Dragoste"....foarte interesanta kestie...si mai vreau sa va zic ca sunt absolut indragostita de trupa maghiara cu care am facut workshopurile de sambata si azi...si mai avem unul maine, ca miercuri si joi tine un olandez....e o chimie intre oamenii aia, ceva ingrozitor...aseara au tinut spectacolul de deschidere al ManiNfestului...sunt PERFECTI...

Va las, sa lenevesc un pic cu family-ul....

p.s. Tre' sa va zic o kestie sadica...azi cat am fost la scoala, acum seara, inainte sa ajung trateaza mihai cu elise sa mearga singur pana jos, sa ia unt....la magazinul de la parterul blocului...noi stam la 1...asa, si pe cand urca asta mica inchisese usa de la intrare si n-o mai putea deschide...saaadiiiccc...mihai a trimis-o la balcon, sa-l deschida si sa urce omu' cu scara...pan' la urma Elise zice: tati, da' hai la usa, sa mai incercam s-o deschidem....shok...si a tot incercat pana a deschis-o...pui mic...
...si va mai zic una haioasa si va las....ieri imi povesteste ea o poveste despre o veverita si un harciog...inventii proprii...si eu o tot intreb cate ceva, sa inflorim mai tare...de cele mai multe ori zice...da' io nu stiu, tu mami, ca io-s mica...vezi, tati stie? ....si amu' o intreb: mai elise, da' ce mananca harciogul asta?....sta un pic si zice: Ceva ciuperci, ceva papica de harciogi, ca nu-i veverita......da' io de veverita nici n-o intrebasem!!!!

Salut la toata lumea...mai viu eu azi

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce bine ar fii sa pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Io nu stiu daca mai rezist. TOATA ziua a fost marait. Urla continuu, plange cu lacrimi daca nu-i faci chefu'...is terminata. Si iar a avut scaun moale. Plus ca zi am facut o curatenie mortala prin dulap si-n bucatarie. Nu-s obisnuita cu de astea...Florina, poate o fi si de la stomacel deranjat, poate ai dreptate.

Asa ca va pup pe toate si poate ne vedem joi, daca se tine.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput