Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Giova, a stat saracul de el dar eu i-am dat un pulover maro dragut si acolo pana ne-a venit randul a transpirat asa ca i l-am dat jos si a facut poza in tricou
ca un smecherel... Spor la treaba cu impachetatul.
Alain nu vrea mai nou decat pe jos si fuge in 4 labe pe hol si faptul ca nu-l las pe gresie in incita si mai tare....Nu mai vrea in premergator, vrea sa umble el si sa se catere peste tot.
silvi_2005 spune:
Mira chiar asa , sanatate multa si bine ca ai scapat cu bine, pupici de la noi.
Si eu fac pulpe de pui la capac
mai fac papica buna pana pleaca Jean si apoi iar la
-a
monica70 spune:
Ne-am intors si noi,sunt ca un caine batut de obosita si colac peste pupaza ma si jeneaza ochiul drept - o usoara conjunctivita probabil. Macar e camara plina
.
Diana a adormit la 8,30
ca era rupta de oboseala - mai nou doarme doar odata pe zi.Mai a ajuns careva bebel la performantza asta? 
Am citit p-aci sa vad ce imi mai amintesc.
MIRA bine ca n-ai patit nimic,asta iti mai lipsea
Asta era unul din motivele pentru care n-as fi acceptat jobul afara din oras,chit ca nu conduceam eu.Dar e plin de tiruri pe traseul ala.mai bine cu tramvaiul in oras.Iar decat cu masina in oras de multe ori mai repede ajungi pe jos
cel putin in centru in Arad.
MARAKI cum ziceau si fetele da-i incolo de grecotei si bine faci c anu te molipsesti de la ei cu atmosfera aia
O sa vezi ca va fi ok.
DANIELA fain ca mai bea tzatza ,dar macar noaptea ar trebui taiata de pe lista.Tot e bine ca nu esti la serviciu,ca altfel 
ANDIARORO mai filmeaza-l pe poliglot sa il vedem si noi.Ce conteaza daca intzelege sau ba ce zice? Totzi boscorodesc aiurea acum 
SILVI spor cu plimbarile dupa acte,vad ca nu se lasa Alain de lapte nicicum ![]()
GIOVA spor si tie la impachetari.
Mersi de urarile pentru taica-meu
Nici n-am apucat sa il vad azi,dar sambata e si ziua de nastere a lui mami asa ca vom merge sambata sau duminica prin zona. Se lasa precis cu 
ANDAAAAA
Ti-ai luat ramas bun de la 

?
Sa-mi mai trag un pic sufletul si revin.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
Denisam spune:
Gagici,
Eu is varza rau, am frisoane,imi vine sa vars, ma bag in pat.
Am tratament,mi-a facut teste dar abia luni aflu ce am.
Va pup, ca abia am ajuns acasa, dc m-am incapatzint sa conduc singura
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
LunaNoua spune:
Moni, poi Daria de vre-o 2-3 luni doarme doar o data pe zi. 3 ore
Credeam ca asa e normal, nu ca e performanta ![]()
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
monica70 spune:
DENISA mai frisoane si
iti lipseau si tie acum,sper sa n-aiba legatura cu povestea cu incheieturile.Saptamana trecuta cand am
si eu ,m-au apucat si pe mine frisoanele seara
si chiar spondiloza,ca trei zile dupa aia iar abia am calcat pe piciorul drept! Mai ia si tu o pauza,nu te mai stresa sa le faci pe toate si perfect! Ca precis de la stres ni se trage - slabanoage ce suntem 
DEEA pai cica tre sa doarma bebeii circa 14 ore din 24 ... Diana dormea cam de la 22-23 la 7-8 deci 9 ore noaptea,iar restul de 5 ore teoretic ar trebui ziua .Mai dormea ea pe bucatzi o ora - o ora jumate ( de la 10 la 11 de exemplu,apoi de la 14 la 15 si pe la 18 o mai apuca oboseala) Ea rar doarme 3 ore odata ziua! Ieri n-a dormit de la ora 14 pana seara la 22,30 (exceptzie 15 minute de atzipit pe traseu) si azidimineazta mi-a dat desteptarea la 6 
Acum miram-as sa doarma dusa pana dimineatza,bine ar fi !
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2
monica70 spune:
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/46520/Mancarea-ucigasa
MONI
de
mirela10 spune:
BUNA SEARA!
MAI eu aud pe aici niste stiri de ma doare sufletul...o mama a incercat sa-si omoare bebelusul incercand sa puna caruciorul in fata masinilor,noaptea la 12.30.daca a vazut ca nu poate a trantit caruciorul cu bebele in el si a inceput sa dea cu piciorele in el.era beata...noroc ca l-a salvat un trecator.era bebele asa speriat,cu ochisorii mari si vanat pe fata,se tinea de gatul unui brancardier.......
iar alta si-a lasat bebele de 2 ani sa moara de foame
de cand sunt mama ma afecteaza asa mult stirile de genul acesta,`parca imi infig un pumnal in inima.si stiu ca sunt si o gramada de copii care mor de foame in tarile sarace....
o,Doamne!!!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
LunaNoua spune:
Moni, mie mi-a placut partea cu mumificarea
La cate E-uri bagam noi ... o sa ne declare urmasii sfinti ![]()

Mirela
poi de ce ne zici din astea
Acu m-ai facut si curioasa sa aflu mai multe, si nu vreau .. ca ma apuca plansul si pofta de a ma infige in mamele alea 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots
mirela10 spune:
DENISA,Ce-i mai cu tine,dai dintr-una in alta...mai ia si tu o pauza ca din ce povestesti esti tare bagata in priza...ca si mine de altfel.
si sa te faci bine,auzi?
MARAKI,pai acum te mai stresezi si de vecini...mai lasa-i pe ceilalti sa zica ce vor si tu si ai grija de tine si de bebe si de giorgios
SILVI,de ce umblati cu pasaport,ca eu nu prea sunt la curent,plecati pe undeva?
PUFU,vad ca-ti faci temele,nu asa ca mine de credeam ca numai dani al meu sta in cutie.
DEEA,ma bucur ca ti-a placut rezumeul meu,dar nu mai fac ca vin fetili cu
ca nu citim cum trebe
CUSCRA,
LA harnicutza de nora-mea,draga de ea
MIRA,inteleg prin ce ai trecut,ca asa am patit si noi in romania,cand am fost in vacanta.bine ca nu a fost mai rau.ai grija de tine
ASTERY,ai inceput munca de intri asa scurt?de URSU nu mai zic ca ea e super fulger
IOANA,respectele mele ca mai si tricotezi pt pui.eu habar n-am la indeletniceli din astea.iar cu stilul trasului de par ai fost mortala
MIRI,eu tot n-am primit cartea si ma oftica MONI ca mai are doar 10 pagini de citit,uf
BIANCA,
la tizul nostru si bine ai venit,cred ca cu intarziere,dar niciodata nu-i tarziu.cat despre membru incepator ,nu-ti face griji,ca aici in secta te apuca o limbarnitza de bagi la mesaje si te trezesti si cu stelutze in cap![]()
GIO,spor la impachetat,nici nu vreau sa ma mai gandesc la cum e sa te mutzi .si sanatate lui clau(trateaza-l mai si tu cu aspirina saracului
)si aveti grija sa nu luati si voi
RALI,ma bucur sa aud vesti despre strumfita si sper sa se faca bine si sa nu mai treceti prin spitale
ANAS,
LA TIBERICA
MONI,daca te ustura ochiul,tre sa nu te uiti mult la calc la conta,doar pe forum asa oleaca.pupici si sper sa nu fie nik.pune-ti ser fiziologic deocamdata
si gata ca mi s-au incins circuitele si nu mai stiu ce si cum
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)