Vopsea pentru brunete
Mi-am achizitionat o vopsea L'Oreal Preferrence (o fi reclama? ) special pentru brunete, iar dupa instructiunile si informatiile de pe cutie trebuia sa imi iasa parul un blond inchis, iar el a iesit un auriu ft inchis, practic nu e mare diferenta intre "inainte" si "dupa". Mentionez ca inainte nu era brunet, ci un saten mediu.A mai incercat cineva vopseaua asta cu alte rezultate (adica cu cele dorite)?Ma gandesc ca poate am gresit eu undeva...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Raspunsuri
katy spune:
Poate trebuia sa decolorezi parul intai.parul negru nu prinde vopsea usor.Si eu am incercat mai demult acceasi vopsea nu era special pt. brunete iar parul avea doar reflexe rosii la soare.In rest nimeni nu credea ca m-am vopsit.
Katy
anamariame spune:
quote:Katy, pe cutie scrie ca nu trebuie decolorat parul inainte. In plus, nu era negru, ci un saten.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Originally posted by katy
Poate trebuia sa decolorezi parul intai.parul negru nu prinde vopsea usor.Si eu am incercat mai demult acceasi vopsea nu era special pt. brunete iar parul avea doar reflexe rosii la soare.In rest nimeni nu credea ca m-am vopsit. Katy
tlaura spune:
Ceea ce spuneti, imi intareste convingerea ca produsele de la L'Oreal nu sunt bune de nimic; numai reclama de ele!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
roxanaz spune:
Anamariame ce nuanta ai folosit? ca si eu am luat vopseaua pentru brunete, UL3 parca (ultralight ash brown) si a iesit taaare frumoasa! adica nuanta s-a deschis tare si are niste nuante super. eu m-am vopsit la coafor dar cu vopseaua mea...nu cred ca asta sa fie marea diferenta!
Roxana
saddie spune:
anamariame nu cred ca neaparat ai gresit tu cu ceva. Si eu m-am facut bruneta cu L'Oreal Preference si initial a iesit super culoarea dar in cateva saptamani a iesit parca era sampon colorant. N-a ajutat cu nimic faptul ca m-am facut la coafor.
De atunci m-am jurat ca nu ma mai vopsesc decat cu profesionale
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Motanosu'
cafelutzaro spune:
Eu din cate inteleg, probabil ca Anamariame si-a a luat vopsea din aia speciala de la L'Oreal pt brunete pentru deschiderea culorii (era si reclama intr-un timp). Deci nu are legatura cu vopseaua brunet, ci cu faptul ca nu a schimbat cu mai nimic nuanta naturala a parului. Si nu cred ca a gresit ea cu ceva..cred ca vopseaua e de vina..pt hai sa fim serioase ce inventie mai e si asta? Vopsea pt brunete pt dechiderea culorii...Eu cred ca ori te decolorezi ...ori folosesti o vopsea cu oxidant de 9 sau 12 ca sa vezi o diferenta!
saddie spune:
Asa am inteles si eu. Ceea ce spuneam e ca nici eu nu m-am inteles bine cu L'Oreal Preference si ca probabil nu a gresit ea ci pur si simplu calitatea e proasta.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Motanosu'
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by cafelutzaro
cred ca vopseaua e de vina..pt hai sa fim serioase ce inventie mai e si asta? Vopsea pt brunete pt dechiderea culorii...Eu cred ca ori te decolorezi ...ori folosesti o vopsea cu oxidant de 9 sau 12 ca sa vezi o diferenta!
deci....tocmai asta spuneam: ca eu am folosit si parul s-a deschis foarte frumos! la fel si cu Feria (tot de la l'oreal). eram satena inchis (vopsita chiar) cand am folosit-o prima data.
Roxana
Alissaa spune:
Eu ma vopsesc cu L'oreal preference de foarte mult timp, acasa, si pentru mine e perfecta. Am incercat si Wella si Garnier si L'oreal excellence, dar tot Recital Preferrence imi place mai mult.
Si eu mi-am cumparat o cutie de vopsea din aia, si nu m-am uitat atenta. Dar....dupa cum se vede din poza si e scris si pe cutie, scopul ei este sa dea o nuanta deschisa, reflexe, tonului de brunet (cam cum e Beyonce), nu deschide pur si simplu parul si nu e recomandata pentru par deschis la culoare. Din cauza asta nici nu am folosit-o, eu am deja parul destul de deschis. Din ce spune anamariame, bine am facut ca nu m-am vopsit cu ea, poate imi inchidea parul. Pacat de bani...
Si eu am trecut de la castaniu la blond, dar a fost nevoie de mai multe vopsiri cu blond deschis (de abia a 3-a oara am ajuns cum vroiam) pentru ca nu am vrut sa ma decolorez. Pur si simplu am ajuns treptat blonda.
anamariame spune:
Roxanaz, exact aceeasi nuanta ca si tine am folosit (U3- ash brown). Si daca mai ai cutia, pe spate sunt trei nuante intiale, si nuantele rezultate in urma vopsirii parului. Eu ma incadram la prima, deci parul ar fi trebuit sa se deschida destul de mult, dar abia daca se vede vreo diferenta. Pana acum, nu a remarcat nimeni ca m-am vopsit
, si va dati seama ce dezamagita sunt. Din ce povestiti voi, concluzia e ca fiecare vopsea reactioneaza diferit, in functie de caracteristicile firului de par. Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.