Puteti sa va abtineti...?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Imi permit sa apreciez persoana decenta si pudica ce viziteaza site-ul crazyshit dot com.

Asta imi aduce aminte de o poza ce circula pe mail. O blonda nuda cu picioare lungi, pozata din spate. Mesajul era, "observati ce poseta frumoasa are..."

Din pacate, chiar daca te superi, link-urile catre site-uri de adulti, fie ele si de umor (citeste header-ul de la site-ul postat de tine), nu sunt compatibile cu site-ul desprecopii.com

Iti meriti avertismentul 100%.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Cristina imi pare sincer rau pentru avertisment.
Eu cred ca desi l-ai primit, cei care ti l-au dat au ras pe burta ca si noi la acest filmuletz!
Legea e lege, dar putina ingaduinta nu strica nimanui... si tocmai poate ca a stat cateva zile pana sa blocheze accesul la pagina respectiva... imi spune ca au fost ingaduitori cu mesajul tau!
Si stai calma ca noi mamici decente, naive si cu familie acasa nu ne-am aruncat ochii la deshucheatele de pe site-ul cu pricina!
Numai bine!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Iti multumesc Claudia pentru cuvintele dragute pe care mi le-ai adresat!

Ce ma doare este ca, pare mai simplu sa condamni si sa faci comentarii, ba chiar sa judeci moralitatea unui om pe care nu-l cunosti, decat sa accepti scuzele cuiva care n-a intentionat sa supere si sa inchei greseala in mod civilizat.

Multumesc inca o data!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput