Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Ce faceti azi?
Ilincaif, unde este internat prietenul vostru?
Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ei, cum a fost petrecerea anei?

beatricekiki, sa stii ca nu te-am uitat dar mi se apropie un examen si nu am avut deloc stare de listuta! sa nu pleci de la noi, da?

sa aveti o saptamana numai cu evenimente fericite!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Va invit la o cafea, un ceai ,ceva cald, ca e un frig la noi...afara!Va pup pe toate!Si Dan e nascut la Suceava!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Doina citesc mereu subiectul deschis de Dan...sunt impresionata...este un luptator...il simt efectiv cum uraste sa mai stea nemiscat in acel scaun
Sa va dea Dumnezeu aceasta mare bucurie sa va vedeti copilul din nou mergand ...sa aiba si el familie si copii...sa fie fericit

ilincalif, am trecut si noi (cumnatul meu , un coleg de sderviciu) prin asemenea tragedii anul trecut...totul depinde de medici...pacient ...si cel mai important Bunul Dumnezeu...doar el poate face minuni

Astazi Teo implineste 5 luni
Este un bebelus tare scump si dulcel...are 7,5kg ...are un ten alb si catifelat ...si doi ochisori verzi-albastrui de toata frumusetea.
Suge inca la pieptul meusi ma priveste vesel drept in ochi
Este f curatel...nu suporta Pampersul murdar nici 5 minute...plange in continuu chiar daca este luat in brate...leganat...alintat.Dupa ce-l spal il las cateva minute cu funduletul gol...este o adevarat placere sa-l vezi cat de frumos se joaca si cat de fericit este...apoi il imbrac din nou...il alaptez si doarme f bine ...chiar si 1 ora

Noaptea doarme de la ora 21 la 1 noaptea cand il alaptez apoi se mai trezeste sa suga piept la 3...la 5...si la 7 dimineata se trezeste de tot...este cel mai matinal copil.
Pe Andrei si pe Diana ii trezim cu greu pe la 7:30-8:00 dimineata ca sa-i ducem la gradinita

Multe si de la noi pentru toata lumea!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?
Ieri am avut o zi "minunata": am mers la medicul de familie caci am o problema si ce vad mare pe usa? al meu medic e pensionat din 01.06.2006 si eu habar nu aveam....asa ca acu tre sa-mi caut alt medic si am e si urgent, caci dupa cum va spuneam am o mica problema. Apoi am trecut pe la servici si am aflat ca ar fi mai bine sa ma intorc cu o saptamana mai repede decat imi calculasem eu, asa ca dupa ce ca nu aveam chef sa ma intorc, acu tre sa ma intorc si mai repede....pe 27 nov.....uf....

Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Buna fetelor!Ce mai faceti?ce e nou pe la voi?e frig la Suceava? caci aici azi a fost mai caldut!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna sucevencele.Aici ploua de o saptamana si de la maneca scurta am trecut direct la haine de iarna(aproape). Maine ma duc sa vad gradinita unde voi face practica, de fapt deja o stiu.....abia astept.

Duminica va fi ultima zi de serviciu.Saptamana viitoare voi face Fiv-ul. Am emotii. Am si incredere ca va fi bine. Ma rog sa fie bine.

VA PUP SI VA DORESC O SAPTAMANA MINUNATA.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI ANEI!!!!!!!Sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Mihaelelor si Gabrielelor!
Fetelor, unde sunteti?va invit la o cafea!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor!

La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua numelui azi!

Iliuta, care va sa zica tinem pumnii saptamana viitoare....sa fie intr-un ceas bun!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput