Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doina..aveam o discutie de principiu cu sotul..ca ne uitam la "dansez pentru tine"..cat costa un scaun cu rotile performant? cel mai tare si mai tare? de ce ordin de marime, stii?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Meg, acum 10 ani scaunul lui Dan a costat 24 milioane , iar acum 2 ani a primit de la o fundatie engleza un scaun mai performant decat primul care a costat 3.800 euro si nu a fost nou!Insa cel mai performant sare de 50.000 euro!ecrane , senzori, nebunii...

ia de aici o melodie mai simpatica!http://www.youtube.com/watch?v=6dRyM9cNgzg

bita doina

Mergi la inceput

Buna dimineata! va invit la o cafeluta!si va dedic o melodie , e mai veche, dar mie imi place!http://www.youtube.com/watch?v=jzSxQMIpIXc
Un weekend placut!

bita doina

Mergi la inceput

ce liniste s-a lasat!
doina, faine linkuri!..cu caruciorul..hm..nu stiu de unde imi trecuse mie pe la urechi un pret de 20.000 euro..si george zicea ca-i imposibil sa fie cat o masina serioasa..ca el crede ca mai mult de 3000 de euro nu poate costa ..apropo de carucior, ce mai stii de mirela (barbye), ca nu am mai avut timp sa urmaresc discutiile, dar m-am gandit tare mult la ea. face progrese?

vine bebe!

Mergi la inceput

Buna dimineata, tuturor!
Meg, Mirela, face progrese, dar marti o vor externa, iar vineri facea temperatura,se pare ca are o infectie urinara, inca nu se stia sigur.Progresele sunt mici, caci drumul e lung si greu...dar e o fata plina de viata si va razbi pana la urma, caci TREBUIE!
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

De curand am aflat de MEDICINA ANTROPOZOFICA...sunt fascinata... este si un spital la Masloc langa Timisoara unde s-ar putea face tratament naturist la Spitalul de Medicina Antropozofica cu dr. Barbut si dr. Shnaider...
Mi-a mai spus si despre EURITMIE...interpretare literelor
Pentru noi este un domeniu absolut nou...daca cineva a urmat acest tratament sau stie despre ce-i vorba...va rog sa-mi scrieti

"Timp de mai mult de un secol, multi cercetatori au incercat sa afle cum functioneaza energia in interiorul organismului uman si, de asemenea, sa o masoare sau chiar sa o vizualizeze.

Inca din 1897 DR. BARADUC a incercat sa prinda "aura" pe placi fotografice. Apoi, R. Steiner, filozoful spiritualist care ne-a lasat medicina antropozofica, a dezvoltat o tehnica de cristalizare senzitiva care, prin analiza sangelui in urma cristalizarii intr-o solutie de clorura de fier, a permis indirect aprecierea starii functionale a organismului de la care s-a obtinut esantionul de sange.

In 1947 au urmat sotii KIRLIAN dupa numele carora a fost denumita o metoda care a aratat ca mediul biologic asupra caruia se aplica un curent de foarte inalta tensiune si intensitate scazuta nu permite acestui curent sa treaca uniform.

In 1974 DR. MANDEL, in clinicile sale din Germania, a studiat mai mult de douazeci de mii de cazuri de boli legand diagnosticul conventional de fotografii KIRLIAN; lui ii datoram prima scara de citire in acest scop.

De atunci, foarte multi oameni de stiinta au incercat sa explice fenomenul electromagnetic al organismului viu. Dintre acestia, pentru a numi doar cativa, fac parte Y. ROCARD, T. MOSS, L-C VINCENT, E. GUILLE etc.

In zilele noastre, energia isi gaseste explicatia in medicina Vestica prin intermediul neurofiziologiei. Energia este, de fapt, un curent electric care circula prin organism.

Acest curent este produs de schimburile celulare (pompa de Na+ si K+), care determina o diferenta in potentialul de membrana de ordinul a 60 mV.
Lucrarile lui Popp au aratat existenta razelor laser la nivelul ADN in fiecare celula a organismului. Datorita incarcaturii electrice si radierii laser a ADN-ului sau, celula este atat receptor cat si emitator de unde electromagnetice, iar limbajul intercelular sub forma de unde electrice permite organismului sa se mentina intr-un echilibru si, astfel, intr-o stare buna de sanatate.

"Dirijorul" acestui limbaj intercelular este creierul. Acesta actioneaza printr-un cod electromagnetic si prin eliberare de substante chimice (hormoni si neuromediatori).

DDFAO inregistreaza aceste circuite electrice (conductivitatea) si, astfel, inregistreaza schimbul celular la nivelul intregului organism. Prin aceasta permite:
detectarea anomaliilor la nivelul schimburilor celulare sau limbajului intercelular in diferite organe si sisteme
practicarea medicinei preventive
intocmirea unui profil psihologic (o crestere sau scadere a neuromediatorilor in anumite zone)
prescrierea unor tratamente bio-electronice (homeopatie, oligoelemente, fitoterapie)"

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

mai, eu de "MEDICINA ANTROPOZOFICA" nu am auzit pana acum...si nici de EURITMIE...

am mai pus ceva poze de azi, cu burtica si centura prenatala pe care mi-am luat-o in speranta ca o sa ma scuteasca macar un pic de durerile de spate..deocamdata ma simt bine cu ea:)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=4ac1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

vine bebe!

Mergi la inceput

Meg, am vazut burtica!ce frumoasa este...cu bebe acolo inauntru!Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Meg, arati bine
Te inteleg perfect am trecut si eu prin multe incercariasa ca acum trebuie sa te bucuri de fiecare clipa

De unde ai gasit centura prenatala ? Cum arata?
Mi-ar fi trebuit si mie la "a treia cezariana"...am stat efectiv cu burta in mana in ultimele saptamani

Ieri am fost cu copii la o masa festiva(cumatrie) cu ocazia botezului verisoarei lor Alessia.

Ne-am imbracat toata familia in haine noi si frumoase...
Andrei a fost imbracat in costum negru ...sacou din matase si papion...Diana in rochita de "mireasa mica" alba cu floricele aplicate rosii si pulovar/capa roz cu fundita...Teo in hainute din catifea albastra

S-au comportat f frumos...au fost mascotele petrecerii...Diana a cantat cantecelul "Ghita" al Cleopatrei Stratan cu Andrei langa ea...au avut grija de bebe Teo... ...
Am prins curaj sa-i mai luam si la alte petreceri cu oameni mari

Am si pus poze proaspete in album...de la petrecrea de aseara

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

centura prenatala am luat-o de la o farmacie,simina! o poti vedea intr-o poza de la linkul de mai sus..poza se cheama chiar "centura", cred ca e ultima din album..e alba si ingusta si ma inteleg deja f bine cu ea..mai preia din greutatea burtii. aveau si centuri postnatale, care cica ajuta burtica sa-si revina la dimensiunile de dinainte...

doina, multumesc!

vine bebe!

Mergi la inceput