Suceava (13!)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Simina iti raspund cu intarziere caci la noi e problema cu lumina, fac reparatii pe traseu si nu avem lumina de la 8 pana se face seara iar cand dau curent nu merge netul...
Cu bulgarele ala, e cam greu caci intr-o perioada asa mare treci prin multe si bune si rele si greu si usor, dar e FRUMOS!Fara astea nu ar avea sens!
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Unde sunteti?Ce ati mai facut?
Meg ce ai facut la Cluj?Va pup pe toate!Iubiti-va mult ca viata-i scurta!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor!
Va urez o saptamana minunata!

Din cate am inteles de pe la TV, Meg va avea rezultatele marti, sper sa nu ma insel....noi tinem pumnii, dar eu sper ca totul va fi bine.

Iliuta, ce mai faci....mai da-ne vesti te rugam.

Carmen, Ilincalif va pup si pe voi si pe comorile voastre.

La noi, cum bine spunea cineva, AMR 1 saptamana....mai fetelor, eu cred ca fac depresie nu alta, nu am chef deloc sa ma intor la servici, dar....asta-i viata....

Va pupam!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata

Greu reusesc sa scriu si eu 2 randuri.
Noi suntem bine. Sapatmana trecuta Daria a avut gatul rosu si a factu febra 2 nopti la rand dar a trecut cu tratament. Acum e din nou pusa pe shotii si chestii de genul " nu ata, ata nu vau" (asta nu vreau); "ata nu pebe"(asta nu imi trebuie); "pusa, aci, doaie capu mine" (papusa, taci, ma doare capul). Ana merge la gradinita dar ne lupatam cu ea ca e incapatanata si plina de personalitate. Cand ma sfideaza imi vine sa ..... dar trebuie sa ma abtin.
va dau linkul cu cateva poze si sper sa am timp sa mai intru si sa mai scriu in curand.
O saptamana ffff buna va doresc
Carmen & Co
[URL=http://family.webshots.com/album/555533163DzOKAx][fetele niculas]http://thumb8.webshots.net/t/53/653/4/33/12/2453433120082763928tjfCjF_th.jpg[/IMG][/URL]

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna sucevencele....sunt bine, vineri am facut ET-ul, am fost dezamagita deoarece am avut doar un embrion.Acum stau mai mult in pat si ma rog mult la DD sa ma ajute sa mi se prinda embrionul ala si sa am si eu un bb.....

Va pup pe toate si fug in pat...

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Iliuta, sa te ajute Dumnezeu....ma rog sa fie bine!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Doamne'ajuta!liuta si sa ne dai vesti bune.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

iliuta, tinem si noi pumnii strins-strins !

fetele cochetele, tinind cont de ora inaintata si pentru ca dimineata trebuie sa ma trezesc cu noaptea in cap, ca am multe de facut, am sa incerc sa nu ma lungesc. Sintem bine, in plina forma, doar ca domnul calculator din dotare a hotarit sa se sinucida putin.. Asta e... Alti bani, alta distractie, esentialul este ca iata-ma iar calare pe calculator, nu ?
Zamfiruc va pupaceste pe toate, e la fel de sanatoasa, minunata si cuminte ca intotdeauna.
Mami si tati de Zamfiruc insa au luat-o razna, am inceput scoala, ca ne-am inscris la facultati acu la batrinete .. cu cei inca 2-3 neuroni pe care ii mai auzim tropaind prin cerebel speram sa putem face fata, insa nu stiu zau cum o sa ne descurcam financiar ... om vedea... cu zamfirucu o sa fie cel mai simplu : mincare o data la 3-4 zile, ca si asa e pufoasa bine... cu pampersii am gasit o solutie, storsi bine bine si pusi pe calorifer la uscat ... noi am face bine sa ne gasim macar vreo 2-3 joburi .. si toate se vor rezolva de la sine.. vedeti ce simplu e ?
in rest, am sarbatorit intre timp 5 ani de cind ne-am mutat in fundul Obcinilor, 5 ani de casnicie si mai ales 20 de ani minunati de cind fiecare zi ne pare mai frumoasa tocmai pentru ca o incepem, o traim si o incheiem impreuna !

gata, punct, ca daca nu ma opriti, miine dimineata (adica azi!) ma gasiti tot aici, dind din gura si din taste.. si nu cred ca asta va doriti !!!!!

pupici, mici da'multi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

nimeni ? va invit la un ceai fierbinte ... mmm, menta + macese cu multa lamiie...

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Am sosit eu, chiar am nevoie de un ceai fierbinte, sunt racitaaaaaaaa, mi-e rau de tot!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput