Parchet in bucatarie?
Raspunsuri - Pagina 2
andanii spune:
Am pus parchet de lemn triplustratificat in toata casa si imi place la nebunie, arata si f bine si e cald la picioare.
In vechiul apartament aveam gresie pe hol si bucatarie, imi era vesnic frig, aici stau desculta tot timpul peste tot si e super.
Daca il stropesc, il sterg si gata e ca nou
ANDANII
anda141 spune:
Eu optez pentru gresie. Asta pentru ca pot sa o spal mai usor si de cate ori vreau, sa o dezinfectez , am o obsesie pentru microbi in bucatarie, mai ales ca Albert (3ani) tot da mancare pe jos, mai curge apa, oricum cand faci mancare se mai muradreste. Cu parchetul nu cred ca ar fi prea usor sa il cureti asa toata ziua buna ziua cu solutii de curatare.
Asa ca eu optez pentru gresie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
andira spune:
quote:
Originally posted by anda141
Eu optez pentru gresie. Asta pentru ca pot sa o spal mai usor si de cate ori vreau, sa o dezinfectez , am o obsesie pentru microbi in bucatarie, mai ales ca Albert (3ani) tot da mancare pe jos, mai curge apa, oricum cand faci mancare se mai muradreste. Cu parchetul nu cred ca ar fi prea usor sa il cureti asa toata ziua buna ziua cu solutii de curatare.
Asa ca eu optez pentru gresie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
si eu tot pt gresie, din aceleasi motive, mai putin obsesia pt microbi...
anelize spune:
Si eu mi-am cumparat deja parchetul pt toata casa,inclusiv pt bucatarie.Va zic peste vreo 2 luni ce parere am,dar cu sigurantava fi pozitiva..........macar asa sper.
carmen spune:
Am gresie doar in fata blatului, chiuvetei si aragasului in rest parchet si sunt f multumita de alegerea facuta. Mi se pare practic si nu e deloc greu de intretinut.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nadyana spune:
Fetelor ragi,miine tr.sa ne hotaram si noi daca sa punem gresie sau parchet in bucatarie.Vreau sa va intreb cam cat ati pus gresie?Doar sub mobila sau putin mai mult?Si,daca parketul este fag,gresia ce culoare ar merge?
x_alinutza spune:
Vreti gresie calda? Exista parchet care arata ca gresia...
http://www.celenio.com/html/classic.htm
Eu de asta as vrea... dar nu stiu de unde...poate ma ajuta cineva, cu ocazia asta...
pozici