Mamici de martie – aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
lilidana spune:
Buna seara,gravidutelor 
Nu am intrat de mult pe forum,abia am reusit sa recuperez ultimele pagini cu noutati si probabil ca revin dupa data de 12.
Noi suntem bine,cu usoare contractii si cu mult repaus din acest motiv.
Am fost la eco si avem un BAIETEL !!!(sa-mi puneti si mie un carucior albastru,va rog)Sotul a lacrimat de emotie,iar fetita noastra de 5 ani deja i-a pus un nume:David.Oricum,e posibil ca la urmatoarea vizita sa se schimbe ceva,desi d-na doctor a zis ca e baietel sigur.Mai vedem.
Noi ne pregatim de plecare spre Canada,vrem sa "nastem" acolo,asa ca ne facem bagajele.
Va doresc sa cresteti mari,frumoase si sa aveti bebei sanatosi.
lilidana & co
Rebiana27 spune:
Fetelor mi-ati luat o piatra de pe inima caci ma si vedeam cu parul intr-o stare jalnica peste ceva timp. Am sa merg la coafor si am sa cer vopsea fara amoniac (merci pentru pont Andra) si sper sa iasa fain. Deja ma simt mai bine, abia astept sa si arat mai bine. Despre epilat nici eu n-am renuntat si ma epilez singura cu epilator. Doare putin dar... "sufera baba la frumusete".
Cat despre amenajarea camerei pentru "micul colocatar"... noi locuim intr-un apartament de 2 camere si suntem la mijlocul renovarii lui. Ne-am apucat de vreo jumatate de an si probabil vom termina peste doi caci schimbam tot de la gresie si faianta la parchet si mobila. Si costa enorm. Astea in conditiile in care avem "sponsor" de peste hotare (mama). Am terminat bucataria si dormitorul exact inainte sa aflam de bebelin, asa ca dormitorul l-am facut ca pentru doi tineri cu spatiu de odihna dar si de lucru. Nu se potriveste deloc unui copil. Iar pentru sufragerie avem planuri mari avand in vedere ca are 4 metri inaltime vrem sa ne mai construim ceva deasupra, deci iarasi nu s-ar potrivi lui bebe. Tot ap a avut inaltimea mare dar in rest am pus tavane false. La capitolul idei stau bine dar nu prea pot sa le pun in practica. Am hotarat cu sotul sa lasam copilul in actualul nostru dormitor si noi sa ne mutam in sufrageria ce sper s-o terminam asa cum ne dorim dar asta inseamna sa schimb mobila si nu ma prea incanta ca a costat mult. Dar totul e sa fie bebe sanatos ca vedem ce-o face. Poate mai luam de pe la voi cate o idee.
Va
ca m-am intins prea mult!
Rebiana
17 +
tzuna spune:
ROXANICI -esti o draguta ca intrebi mereu de prietena mea. E mai binisor. Dar nu stiu de ce nu mai intra deloc pe grup ca era si ea inscrisa. Acum e la dr. PUia parca de la Giulesti. V-am scris ca i-au facut mai multe analize, a stat 2 saptamani in spital in general e bine. Doar ca nu ia in greutate (bina ca nu mai slabeste) si ameteste f usor. Ea nu s-a mai dus deloc la serviciu de vreo 2 luni daca nu mai mult.
Legat de camera lui bebe la noi nu va fi foarte greu. Ne mutam peste 2-3 saptamani de la garsoniera la 2 camere. Nu avem decat f putina mobila si nici nu vom cumpara imediat ca nu ne mai ajung finantele asa ca bebe va sta in dormitor unde va avea patutul (pe care tb sa-l achizitionez) si un dulapior su haine. Acum ma tot ganesc cum ne vom organiza. Probabil vom dormi si noi tot in dormitor pana face bebe 3 luni apoi ne luam patul si ne mutam inapoi in sufragerie ca sa ramana singurel in camera. Chiar nu stiu exact cum vom face dar ma gandesc f mult la asta. Mie imi e mai greu ca nici nu am locuit pana acum in acel apartament si nu stiu cum este... Dar poate mai scriu si alte mamici , eventual cele cu experienta sa ne spuna cum au facut.
ELYANNE- despre sala de la BIlla ziceam ca ne primeste cu bebeii daca vrem. Doar ca trebuie sa mergem dimineata cand e mai putin aglomerat.
21s
karra80 spune:
Gata am venit de la eco cu vesti ffff bune pt tati mai ales dar si pt mine....
E fetitza deci sa-mi puneti si mie un carucior roz....si se va numi ca mama ei....|Carmina si Maria, asta asa ca sa mai avem ceva de sarbatorit si o sfanta.
Totul e normal dezvoltat ne-a masurat nenea doctorul pe toate partileguritza dezvoltata, coloana vertebrala la fel...doctorul a fost super nea- explicat tot ce se vedea...am auzit si inimioara....am vazut si camarutele inimii si ca nu se amesteca sangele ceea ce insemna ca sunt bine dezv....... si e ok...avem 403g..deci mai mult decat bine pt 21 de sapt....la inceput a fost pe 4D si la sf a dat si pe 3D si am vaz si o mutrisoara asa mica....si ce activitate avea de numa numa se misca incontinuuastept sa maontam un dvd writer pe calculator sa pot sa pun si ceva imagine cu bebelina mea...ca poza nu e prea clara dar am sa incerc sa o scanaz.
Suntem ffff fericiti ca nu ne-a dat nici un motiv de ingrijorare si ca totul este normal.
Va pup si va doresc numai vesti bune la cele care mergeti la eco
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
dani7asi spune:
Fetelor!sunt asa fericita..........azi am simtit pentru prima oara cum a miscat bebele in burtica punand mana pe ea!am uitat sa va zic ca sunt asistent medical si am dat anul asta examenul de grad principal si bineinteles ca l-am si luat
si maine dupa-amiaza ma prezint la echo sa vedem daca avem 1 sau 2 bb-lushi!
Ellyane deabia acum am reusit sa ma programez la echo..........
Numai vesti bune in ultimul timp,ceea ce va doresc si voua!
Si apropo de kg in plus eu am luat deja 8!
vcarmen spune:
salut, am reusit sa citesc tot
MADA ma alatur celor care iti tin puminii. nu iti face griji ca va fi bine.daca bebe este normal conformat nu ai de ce sa iti faci griji.
eu cind am fost la eco tridimensionala nu am intrebat mai nimic doar acolo unde dl doctor(IOSUP) nu spunea........... "normal"
in legatura cu greutatea cred ca m-am ingrasat cam mult respectiv la 21 de sapt am luat cam 7 kg ,dar am 1,70 si nu se vede foarte rau. sper ca un timp sa nu ma mai ingras.
voi va apuca-ti de varuit camera pt bebe? mie parca nu imi vine sa ma apuc de asa ceva.
cit despre patut sau carut. ati gasit un site mai ieftin ca in magazine pe unde m-am uitat au preturi foarte mari.
va pupic si nu vasuparati ca nu intervin decit f rar
carmen76
karra80 spune:
gata sa nu mai modificati ca aveam si eu parola si am modificat eu si am adaugat si caruciorul....
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
elyanne spune:
Mada unde ai fugit? Sau am priceput eu aiurea? Ca intelesesem ca azi mergi si la dr. tau... Asteptam sa ne spui ceva 
Karra felicitari pt. domnisoara!
dani7asi cand si unde ai reusit sa faci programare? Ca sa stim cand asteptam sa ne spui ce si cum...
Tzuna pe mine cu 3 sigur nu ma primeste
Si daca m-ar primi, nu cred ca as avea curaj... Mai bine mai pe seara, sa mai stea si tati cu bb-ii si noi sa facem o pauza la schimbat scutece... Ca o s-o meritam...
Rebiana27 eu m-am vopsit de doua ori pana acum... suvite, nu tot parul. Iar la prima sarcina m-am vopsit prin luna a cincea si bb a iesit ok
... ca e terorista asta-i alt aspect... asa cred ca i se trage de la ciocolatile mancate.
lilidana felicitari pt. baietel.
Despre carut ... parerea mea... cel mai important sa nu fie greu si mare... ca e complicat de coborat cele cateva trepte de la bloc (cine are trepte si sta la bloc) sau daca e prea mare, e posibil sa nu aiba loc in lift.
Despre camera lui bb...
Mandra inca le doarme cu noi in dormitor, din lipsa de spatiu... Acum facem modificari si va avea camera ei. Dar, oricum, pana la juma' de an sau chiar un an, e mai simplu sa doarma in acelasi domitor cu parintii, pt. ca se trezeste des... si e mai usor sa fie la doi pasi.
Iar in primele luni chiar ar fi recomandat sa doarma cu parintii in dormitor, pt. ca bb-ii isi "regleaza" respiratia dupa cea a parintilor. Asa am citit...
Noi vom dormi cu gemenii in dormitor, iar mandra va avea camera ei, pt. ca acum are nevoie de o camera a ei, ca pat jos, de copii, cu spatiu de joaca...
Si ma gandesc cu groaza la ce ne asteapta... ca ne apucam de modificari (de fapt ne-am apucat deja) si vom termina la jumatatea lui februarie... Sper ca gemenii sa fie de acord si sa stea pana atunci in burta.
Eliana (19 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Sori1980 spune:
Salut la
-ute
Iar m-am lasat la fund cu scrisul, ce sa fac daca sunt asa ocupata la servici ca de-abia respir.
Vad ca vorbiti de vopsit parul... eu n-am avut curaj inca, si pt. ca nu mai imi statea parul in nici un fel, am fost si m-am tuns; am o coafeza buna, care mi-a facut multe scari si acum nu se mai vede asa diferenta de culori. Oricum, daca ma vopsesc mai incolo, am sa imi iau vopsea de aia semi-permanenta, fara amoniac.
Eu sunt relativ bine... desi, de dureri nu scap, ba ligamentele de sub burta ba intestinele, tot timpul ma doare ceva, dr. mi-a zis ca e normal ultima data cand am fost la control, dar vreau sa il intreb la controlul urmator daca e normal sa ma doara intestinele chiar 80-90% din timp. Nu e o durere constanta, dar ori sunt crampe, ori intepaturi, junghiuri in general in partea stanga. Inteleg eu ca uterul creste si impinge intestinele, eu stiu, poate si din cauza ca eu sunt maruntica si nu prea este loc la mine in burta. Voi aveti asa dureri?
Lilidana, mare curaj aveti sa veniti incoace cu bebe in burtica. Bafta multa si daca ai nevoie de vreo informatie, intreaba-ma si cu placere daca pot, te ajut.
V-am pupat si o sapt. buna in continuare.
Sori
alexia3 spune:
fetelor nu v-a interesat subiectul sau de ce nu va spuneti parerea...ca eu nu mai am somn din cauza asta si imi fac mari probleme.
nu aveam nr mare -0,75, si v-am spus ca la prima sarcina nu a fost nici o problema...dar acum...vad din ce in ce mai putin......