Mamici de martie – aprilie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by mada_rozz

Buna seara,

Am venit de la ecograf cu noutati nu tocmai bune.
Veste buna este ca bebe creste foarte bine,are deja 500 de grame si 24 cm. lungime,iar veste mai putin buna este ca placenta are gr.2/3 de maturitate,ceea ce nu e bine deloc.DNP-ul s-a schimbat.Va fi 28.02.2007,dar doctorul a spus ca o sa nasc mult mai devreme.
Incerc sa nu plang si sa nu fac o tragedie din asta,si o sa ma rog la DD sa ne ajute sa trecem cu bine de pasul asta.AM o poza cu bebe de la eco si o sa o pun in album.

Va pup,
Mada21+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

am de scris cam mult, dar incerc sa scurtez!
eu aici lucrez voluntar la oficiu nasterii si copiilor, sunt un fel de asistenta care ii masoara, cantareste pe copii!
ieri am avut o intalnire deosebita; imagineaza-ti ca am cunoscut o fetita de culoare, draguta foc, vesela si ochioasa, care se nascuse la 25 saptamani, cu 500grame!
am fost absolut uimita!!!!
era mignona, dar si psihic si motor era dezvoltata ca un copil de un an! ce mai, o minune!
voiam sa-ti zic sa nu te descurajezi, ca dumnezeu stie bine ce face, si acum tehnica e atat de dezvoltata...
o sa vezi ca stresul e degeaba! si ce daca o sa nasti mai repede cu 2-3 saptamani? abia o sa-ti vezi mai repede puiul!
te pupam si ne gandim la tine,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Va multumesc din suflet.Stiam ca pot conta pe sprijinul vostru.Sper din tot sufletul sa nasc la termen si sa fie bebe sanatos.Maine ma duc la doctor cu ecografia si o sa vad ce se poate face.

Va pup inca o data si va multumesc.
Mada21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Mada rozz fruntea sus si ne rugam pentru tine si bebec...cred ca nu trebuie totusi sa-ti faci probleme aparatul respirator este format la acea perioada si va face fata cu brio vietii extra...va pupam.
ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mada nu mai fii suparata ca dr. nu pune in pericol viata puiului... sigur o sa ia in calcul toate cele... va face ce e mai bine pt. el...
Oricum, nasterea la termen incepe de la 37 de sapt. si se termina la 42.
Deci un bb nacut la 37 de sapt. nu este considerat prematur. Este un bb care are totul dezvoltat, inclusiv plamanii. Doar ca e posibil sa fie mai micut. Dar asta nu e o problema, pt. ca recupereaza rapid.
Iar daca se naste inainte de 37 de sapt. se face o injectie cand incepe travaliul pt. maturarea plamanilor. Si nu va fi nici o problema.

Eliana (19 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Elyanne,nu era vorba de cateva zile sau saptamani...ca nu era bai si nu ma alarmam asa de rau,dar medicul de la eco mi-a spus ca placenta a imbatranit si in cel mai fericit caz o sa nasc la inceputul lui februarie...Deci e vorba de o luna...daca nu doua.
O sa merg azi la doctor sa vad ce imi spune.Sincer sunt foarte ingrijorata.N-as vrea sa nasc la 7 luni.

Pupici,
Mada22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mada nu te ingrijora asa tare ca nu iti face bine nici tie nici la bebe. Eu cunosc pe cineva care a nascut de curand gemeni la 7 luni si sunt bine amandoi. Bafta la doctor azi.
Cria 14+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna fetelor!
Mada, am citit ce ai scris tu.....stai linistita pt ca sigur Dumnezeu o sa te ajute si nu o sa-l lase pe bebe sa pateasca ceva rau, incerca sa nu te consumi prea rau (stiu ca e greu) pt ca bebe o sa simta si o sa fie suparat si el.
Eu nu prea am noutati, azi o sa ma duc la doctor si o sa va povestesc ce face bebe.....in rest, totul este bine.....bebe e vioi si am inceput sa simt chiar adevarate lovituri.
Sunt cam suparata ca m-am ingrasat cam mult, am luat 8 kg pana acum (am plecat de la 45 kg) dar ma gandesc ca Dumnezeu ma pregateste pt nastere pt ca eu eram tare slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Fetelor de 3 ori am scris ieri mesaj si tot de atatea ori s-a sters.Asa ca mi-am pierdut rabdarea si n-am mai scris.
Absoluta La multi ani si multe bucurii!
Roxanici felicitari ptr flacau!
Mada fruntea sus mai fata ,ai sa vezi ca totul va fi bine.
Elyanne eu am sa merg la cumparaturi dupa morfologia fetala care este pe 14,cand sper sa aflu si eu ce culoare sa aiba hainutele,ca am inteles ca dr Iosup nu greseste sexul.
Nu de alta dar la Robert m-am lasat pe mana sotului si a soacrei si a iesit DEZASTRU.La Maria am cumparat totul din timp si am fost mult mai linistita si mai multumita.
In legatura cu kilogramele pana acum am pus 5kg dar nu ma ingrijorez ptr ca in sarcinile trecute am plecat de la 52 si am ajuns la 80 dar dupa ce mi-am intrat in rolul de mamica s-au topit rapid.
Gravibinon am facut la Robert pana in luna a 5 a de sarcina din cauza unei insuficientze hormonale insa nu- l-au afectat pe bb in nici un fel sau poate da? d-aia o fi asa frumos acum si roiesc fetele dupa el?Fiecare cioara.....
Va pup pe burtici si va doresc o zi minunata!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 19+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Vin si eu cu cateva vorbe.
Chiar in momentul asta il simt pe bebe cum misca si sunt sigura ca e el/ea.
Referitor la greutate eu am luat 5kg in aproape 18 sapt (sunt in grafic), dar necunoscutii nu-si dau seama ca sunt gravi.
In rest abia astept sa vina vineri... sa-l vedem pe bebe (poate aflam si ce culoare o sa aiba caruciorul) si ... sa intram in concediu pentru 2 sapt.
Lia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Fetelor care au fost pana acuma la eco morfologica as vrea sa le intreb daca ati intrebat voi ceva doctorul sau v-a spus el cate ceva despre cum e bebe si ...alte lucruri pe care ar trebui sa le stim....ce sa-l intreb...? ca habar nu am si nici nu as vrea sa zic vreo prostie dar nici sa plec de acolo neinformata.....
Sper sa-mi raspunda cineva pana pe la ora 16:30 ca la 17 am programare....
Va pup si astept un raspuns

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput