Paris, alcoolul si tatuajul pe fund
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
aici e articolul original care a fost inflorit de supereva
http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/showbiz/showbiz1.shtml
silvia_d spune:
acu'ce faceti,mai,de ce bagatzi betigasul prin gard?numai supereva "reface" articole?heheee,toti fac...hai sa sarim acum pe bietul site cu bate si ciocane,sa-l daramam din fasha...tzttzzzzz...
michelle7 spune:
pai de ce sa citim minciuni mai silvia? tu vrei sa citesti ce a zis Nick Carter despre Paris sau ce zice supereva despre paris. asta nu e jurnalism cand o cucoana frustrata da cu noroi intr-o persoana despre care pun pariu ca nici nu stie mare lucru
Marina spune:
e admirabil in schimb cum arunci tu (vezi apelativul cucoana frustrata) intr-o persoana pe care deasemenea nu o cunosti
oanamc spune:
Fata e tanara,arata super,are tot ce-si poate dori.Imi place faptul ca are tupeu si i se rupe de parerea celorlalti.Nu sunt de acord cu alcoolul si drogurile.Sincer,o invidiez un pic...voi nu?
Ramona J spune:
Hm... am citit si eu ambele articole si nu e frumos cum s-a procedat la supereva. In primul rind articolul a fost clar copiat (ca asa or face si altii nu ma intereseaza, tot nu e frumos) a mai si fost tradus pe alocuri in asa fel incit sa fie mai incitat. Nick Carter a zis ca prefera oricind o fata normala, nu ca vrea una in fiecare zi. Sint multe asemenea "erori" care zic eu ca nu fac cinste autoarei. Poate blue eyes a exagerat, dar textul intr-adevar abunda in expresii vulgare.
The best thing you can do for your children is to love your wife.