Cum inregistrez ceva de la TV?

Cum inregistrez ceva de la TV? | Autor: lizzy

Link direct la acest mesaj

Am un TV Samsung, ecran plat, e generatie noua (e luat de vreo 2 ani), habar n-am modelul. Ma intereseaza sa inregistrez niste desene animate de la TV si pe care nu le gasesc nicicum in comert. Pt fiul meu de 2 ani care e ahtiat dupa niste desene cu locomotive :-)
Si uite asa mami nebuna cauta sfaturi :-) Pot cumva direct pe lap-top, am TV-out si DVD pe laptop. Sunt anti-talent, need help :-)

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

1. Cumperi un TV-tuner. (intre 1 si 3 mil. lei)

2. bagi cablul TV intr-un video VHS, scoti din el semnal video si cu semnalul ala... daca ai intrare video (placa de captura) in PC, intr-o camera digitala etc.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Intre 1 si 2 este sau ori si? Ma gandesc ca sau, dar se poate pricepe si.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Multumesc joxy, am sa incerc varianta 2, desi nu sunt sigura ca am sa si reusesc, si daca nu merge iau varianta 1, banuiesc ca la cumparare ma invata aia cum se foloseste masinaria cu pricina.

Multzam fain

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

Daca vrei direct pe laptop, iti trebuie cam asa ceva: www.pczone.ro/detaliu.php?id=72&idp=1357" target="_blank">http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=72&idp=1357, un tuner TV pe slot PCMCIA (mai mult ca sigur ai asa ceva la laptop). Nu neaparat marca asta, dar ca sa stii ce sa intrebi la magazinele de calculatoare. Vine echipat cu tot softul necesar, asa ca n-ar trebui sa ai nici un fel de problema... bagi antena, faci cateva setari, cauti postul, inregistrezi, transferi pe DVD => copil multumit

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

sau cumperi un dvd recorder cu hard de vreo 100 giga, noi la asta ne gandim...tot ptr desene

Mergi la inceput